Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:roflol: ay çok güldüm yaaaaa:roflol:

çünkü ben de illa ellicem yoksa hayatta alamam:dance:

buda klozet kapağından kaldırırken mikrop kapmayalım die aslında görüntü kötü ama mantık süper elle örülebilir sanırım :uhm:

bence kötü canım yaaa....
dantelin gözünü çıkartmak bu olsa gerek :uhm:
yani elin mikroplanır yıkarsın şapur şupur gider...
ama bu bembeyaz şeye sıçrayan mikroplar ne olacak.... :bbo:

burcucum bence süper kimse wc ni kafasına göre kullanamaz hatta sana misafirliğe geleceklerinde aman sinayın evinde wc ye giremeyiz çişimizi yapıp öyle gidelim derler ooo süper süper

böcüğüm alemsin sen nie korkacan misafir korksun hahah:roflol:

sınay cok fenasın nan sen ama gece uyku sersemı senınde yolun düşerse wc ye ozmn ne etcen bebeğın bıle düşer benden demesı

hem o kadından zekısın sen bak kırlenmesın wc dıe koyun halt yemıs o klozet kağaı senınkının yanında

ha bıde sen bız sana gelmeyek dıe dıyorsan o ayrı

vayyy çok değişik bir mantıkkk :roflol: haklısın böylecede yabancı mikroplar gelemezzz:roflol:

benn yavastan yavastan kaççam aman dıyım fazla sey yazıpta yarına okumak zorunda kalmım

ben artık çeyiz sayfasını kapatmıyorum. çünkü geldiğimde nerde kaldığımı unutuyorum. hemen yenile yapıyorum, ohh kaldığım yerden okumaya devam :))

olur özlerım balım

bu arada cnm ablam yeşılımın babası vefat etmış allahtan kalanlara sabır versın babacığının mekanı cennet olsun ınş:çok üzgünüm:

ozmçelık canım güle güle kullan çezvelerimiz aynıı canım...
bende jumbodan aldım herşeyimi ama modelleri farklı...
işallah cici misafirlerde kullanırızzzzz

selam kıslar bugün spotçular çarşısına gittim .resmen bittim ya . çok güsel koltuk takımları wardı ve fiyatları gayet makul şakkıdı

bi kaç parça da ben ekleyeyeim...

evde olmanın işsizliğimin ürünü havlularım :)

el mikseri

kahvaltılık.bunu renkli tabaklarla tamamlamayı düşünüyrum.

cezvelerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…