Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcucuk çok hoşmuş albümün.. düğün fotolarını da içine girmesi dileğiyle a.s.

evet cnm gördüm cevap da verdim ordan hatta teşekkürlerimi sundum a.s. balköpüğünde kesin karar kıldım artık düşündükçe kafam karışıyor çünkü..ilk fırsatta gidip söylicem renk olayını..

aaa evet sadece ankaradaymış sitesindne baktım şimdi.. pahalı mıdır acaba? benimki ankaralı, oralara yolumuz düşer önümüzdeki zamanlarda bakarım..

Kızlar bana bugün bi mail geldi bilginiz olsun diye resimleri parçaladım zigon sehpa dikkatimi çekti deri kaplamaymış.Site adını öğrenmek isteyen varsa özelden msj atsın.Bilginizeee

canım yazarım tabii kii hatta yakından fotolarını çekerim gidersem bütün modellerin buraya koyarım canlı canlı görürsün katologta abartılıyo bazen çünkü :lepi: ankara dışına da gönderimleri vardır bence..

aybuer havluların cok güzel canım iyi günlerde kullan

bu arada halılara da bayıldım cok güzel tasarlamışlar zen in internet sitesini arayım bi bakalım daha neler var ne kadar

avrupa yakası babasız kaldı:çok üzgünüm: gazanfer özcan ı kaybettık yaa:çok üzgünüm: ALLAH rahmet eylesın gerıde kalanlara sabır versın cok sevdım bı tıyatrocuydu

Bugün benden de günaydın var
Gerçi görünüşte bütün gece buradaydım
Akşamdan bi uyudum pc açık ve ben çeyiz topiğinde olduğum yerde kalmışım
E haliyle sabahta erkenden uyanıp bi günaydın diyebildim
Gazanfer Özcana rahmet diliyorum Akşam uyumadan önce duymuştum

Ve herkes aldıklarını güle güle kullansın Almaya çalıştıklrı içinde keseleri paracıklarla dolsun

geldım cevahır h geldın cnm komşum sende tatlım
cevahır sen buluşmaya gelmıyor musun tatlım

komşum ne edıyon bacım benım halam geldı kanrım ağrıyosenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…