Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aybuerı m havluların cok guzeller ı gunlerde kullan el emekcıklerını

ısaura ben onlara bakmıştım guzeller ama ben royal halıyıda cok beğenıyom bulunduğumsemtte %40 ındırımlı şuan cok guzellerı var onunda sıtesıne bakabılın

Ay cnm gelir o gelir gelmez mi. (majezik falan iç buydu sanırım adı) yada biraz sabret ben pek hap yanlısı değilim sıcak tut kendini

nan resımler cımıstı sımdık nere gıttıler :roflol:kım caldı nan resımlerımı kesın hayatım caldı

Tuzluk koleksiyonuma yenilerini ekledim :1rolleyes:
6 TL

Kızlar bu arada dün akşam Huzur Mağazasına gittim. Şu baktığınız çiçekli birde arılı çiçekli banyo takımları vardıya onlardan gördüm. Klozet kapağı ve perdesi hariç 180 lira dediler siz kaça bakmıştınız.

Son düzenleme:

esra kız sana misafirliğe gelsek bize tuzla karabiberden başka bişi ikram etmicen misırnaşık şey
ama bunlar çok şekermiş damla gibi güle güle kullann

nan gene mı cıkmadı royal halıdan koydum bı kac tane cıkmadı dımek aman sız bakıverın

esra:1shok: nan dalga mı gecıyon 180 mı ben 310 tl en ucuzunu koçtaşta gordum bacım klozet setı bıde perdesı dahıl

tuzluk cok guzelmış benım 1 dene var galıba tam hatrlamıyom oda hayalet tuzluk sonradan yenılerı cıkar ucuz dıe cok almıyom sen gule gule kullan

vayyy çok değişik bir mantıkkk :roflol: haklısın böylecede yabancı mikroplar gelemezzz:roflol:

Aşk olsun böcüğüm o nasıl söz sen gelecem de ben sana bırak wc yi yatağımı veririm beee (ööff amma abarttım haaa:roflol:) burcucum mantık tabi wc leri sadece kocişlerimizle kullanalım yabancı mikroplar uzak durun nan kötükedihüso
Şaka biryere bayılıyom ikinize yaa :1hug: tam benim kafadansınız üçümüz bir araya gelsek iyi gırgır yaparız hee:roflol::roflol: Canlarım beniimma.s.

Böcükümde gelsin ne demek hepiniz gelin ben hepinize yetecek kadar yaparım kek börek :1rolleyes:

Böcükcüm bende 300 civarı hatırladığım için kıza ısrarla sordum oda ısrarla 180 dedi ama dediğim gibi klozet ve perde hariç acaba klozet ve perde 130 tutarmı ki :uhm:

geldım cevahır h geldın cnm komşum sende tatlım
cevahır sen buluşmaya gelmıyor musun tatlım

komşum ne edıyon bacım benım halam geldı kanrım ağrıyosenağlama

Yok böcükcüm benim alışverişlik bişeyim yok
Yani hani şu ortada fol yoook yumurta yok hesabı
Ben sizinkilere bakıp bakıp "acaba birgün" diyorum işte (halaaaa halaaaa bilmem ne zamana kadar)

Bi çok şeyim var eksikleride ortaya dökülünce almak düşüncesindeyim
Ne eksik o zaman belli olcek tabii

bana yer yatağı yap yeter:asigim: cok severım
bıde yatak odana ayak basmam annemden öle öğrendım kımsenın yatak odaısna gırmem 16 yıllık komşularımın bıle hıc gırmedım yengemınkıne gırdım mecburıyetten hamıle ıken ben temızlık falan yapmıştım okadarcık
evt bırlıkte olsak hep

Esra canım şaka olsun ne olur şaka de olmaz yaaa yoo yooo olamaz biz kazık yemiş olamayız aynısı değildir iyi baksaydın uğur böcekleri var mıydı? arısı falan tammıydı? belki çalmışlardır eksiktir:Saruboceq: sabah sabah hiç iyi gitmedi yaww:çok üzgünüm:

perde 30 tl klozette 80 cıvarı cnm 110 tl yanı fazla fark yok koçtaşta 305 310 gıbı bısey oluyo nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…