- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Tuzluk koleksiyonuma yenilerini ekledim :1rolleyes:
6 TL
Kızlar bu arada dün akşam Huzur Mağazasına gittim. Şu baktığınız çiçekli birde arılı çiçekli banyo takımları vardıya onlardan gördüm. Klozat kapağı ve perdesi hariç 180 lira dediler siz kaça bakmıştınız.
esra kız sana misafirliğe gelsek bize tuzla karabiberden başka bişi ikram etmicen misırnaşık şey
ama bunlar çok şekermiş damla gibi güle güle kullann
Hele sen bir gelde ben sana neler yaparım nelerrrr.hihoyyyt
sınay cok fenasın nan sen ama gece uyku sersemı senınde yolun düşerse wc ye ozmn ne etcen bebeğın bıle düşer benden demesı
hem o kadından zekısın sen bak kırlenmesın wc dıe koyun halt yemıs o klozet kağaı senınkının yanında
ha bıde sen bız sana gelmeyek dıe dıyorsan o ayrı
vayyy çok değişik bir mantıkkk :roflol: haklısın böylecede yabancı mikroplar gelemezzz:roflol:
geldım cevahır h geldın cnm komşum sende tatlım
cevahır sen buluşmaya gelmıyor musun tatlım
komşum ne edıyon bacım benım halam geldı kanrım ağrıyosenağlama
Aşk olsun böcüğüm o nasıl söz sen gelecem de ben sana bırak wc yi yatağımı veririm beee (ööff amma abarttım haaa:roflol:) burcucum mantık tabi wc leri sadece kocişlerimizle kullanalım yabancı mikroplar uzak durun nan kötükedihüso
Şaka biryere bayılıyom ikinize yaa :1hug: tam benim kafadansınız üçümüz bir araya gelsek iyi gırgır yaparız hee:roflol::roflol: Canlarım beniimma.s.
Tuzluk koleksiyonuma yenilerini ekledim :1rolleyes:
6 TL
Kızlar bu arada dün akşam Huzur Mağazasına gittim. Şu baktığınız çiçekli birde arılı çiçekli banyo takımları vardıya onlardan gördüm. Klozet kapağı ve perdesi hariç 180 lira dediler siz kaça bakmıştınız.
Böcükümde gelsin ne demek hepiniz gelin ben hepinize yetecek kadar yaparım kek börek :1rolleyes:
Böcükcüm bende 300 civarı hatırladığım için kıza ısrarla sordum oda ısrarla 180 dedi ama dediğim gibi klozet ve perde hariç acaba klozet ve perde 130 tutarmı ki :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?