Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

klozet kapağını 100'e perdesinide 35 e almıştım ben oohhhh yaaaa :sm_cool::sm_cool:

iyice inceledim canım ya beyaz üzerine arılısı uğur böcekliside vardı mavi üzerine çiçekliside. Hatta resimlerini çekecektim utandım Bir bakayım nette bulabilecekmiyim resimlerini

cevahır cnm bız sadece alışverıs ıcın toplaşmıyokkı gel derım cok şey kacrma derım
hem üzülme benımde sevgılım neyım yok ama bı kaç ısteyenın var bunlardan bırıde kocaelılı hersey kısmet nışanlımdan ayrıldım ıcın temkınlı yaklaşıyom olaylara hayrlısı olsun de

sınay korkma yemedın kazık bacı sende klozet setı perdesı varsa aynı fıyata gelıo

bıde bu huzur mağaları nerde ben bılmıyom

komşu resımler cıkmış:dilcikar:

günaydınlarr

nazar cok guldum yazdığına haa:roflol: nan sbhtan berı 2 bulusma yapcaz dıyom zatı
pashmına geldım tatlım hemen

ben nerden bilim 2 buluşma yapçanızı daha 2 gündür sizle takılıom ...

selam kıslar bugün spotçular çarşısına gittim .resmen bittim ya . çok güsel koltuk takımları wardı ve fiyatları gayet makul şakkıdı

spotçular nerde ? koltuklar kaça

Kızlar bana bugün bi mail geldi bilginiz olsun diye resimleri parçaladım zigon sehpa dikkatimi çekti deri kaplamaymış.Site adını öğrenmek isteyen varsa özelden msj atsın.Bilginizeee

]

deri zigon be nde aldım..öylece bi köşede durucaksa çok şık.. ama kullanışlı deil zaten deri deil winnex - sadece en üstteki parçası kullanılabilir dierleri çok alçak kalıyo.. sıcak bişi üstüne koydunuzda yapışıverio ..simlilerinde pulalrı dökülüo ...

ben odamda köşe boş kalmasın die aldım dekor amaçlı üstünede çiçek koydum ..servis için yeni bi takım alicim

halılar harika kaydirigubbakcemile2

iyice inceledim canım ya beyaz üzerine arılısı uğur böcekliside vardı mavi üzerine çiçekliside. Hatta resimlerini çekecektim utandım Bir bakayım nette bulabilecekmiyim resimlerini

yok canım yine aynı fiyata gelio hesapladım ben komple takım sandım klozet kapağı ve perdesi yokmuş paspas takımı falan var dimi?

Kızlar günaydın
Blender sati alıcam ama o kadar çok kararsız kaldım ki şu iki ürün arasında:uhm:
sizce hangisini alsam
Braun Multiquick Professional Fresh System MR 6550 M CA V
Fresh system vakum ataçmanı
3,1 ve 0,9 lt.lik, fırın ve mikrodalga fırında ısıtmaya dayanıklı cam, Pyrex, saklama kapları
600 W DC ultra sessiz motor
12 kademeli hız ayarı
Turbo özelliği ile 13.000 RPM.ye varan hızda kullanım seçeneği
Sıçramayı engelleyen metal karıştırıcı çubuk
500 ml.lik, her türlü sebze, et, peynir, kuruyemiş için ideal doğrayıcı ünite
Krema, sos, krep hazırlayabilen paslanmaz çelik çırpıcı
Ölçü kabı
Duvar askısı
Bulaşık makinesinde yıkanabilen üniteler
Ergonomik tasarım

PHILIPS HR 1372 BLENDER SETİ
700W güçlü motor
XL karıştırma haznesi
Mini karıştırma haznesi
Buz parçalıyıcı bıçak
Çift hareketli bıçak; yatay ve dikey olarak keserek yiyecekleri saniyeler içinde karışıtırır
Çırpma ünitesi
5 hız+ Turbo düğmesi her uygulama için optimum hız
Sıçrama önleyici bıçak sistemi
Kolay temizlenebilen, sökülür paslanmaz çelik blender çubuğu
Bulaşık makinesinde yıkanabilecek parçalar
Kapaklı ölçek

nazarım h geldın cnm neysem artık öğrendın sen gelıyon demı pekı tarh ne düşünüyon 5 mı 12 nısan mı saa uygun

elısaa ben braun alcam dığerını hıc görmedım ıcın bısey dıyemem cnm bıde saklama kaplarını almıycam cok pahalı oluyo öle hemde gereksız gıbı zaten cok saklama kabım var drındondurucu olcak buzdolabım ınş posetler koyarım dıe düşünüyom ama kesın kararım braun olurdu

komşum yok almadım daha belkı buluşmada koçtaşa gıdersek beraber bakar alırız dedım eğer bulusmada koçtaşa gıdemezsek ozmn ben bulusmadan sonra almayı düşünüyom
buluşmaya kadr para bırıktrmem lazım

Öncelikle herkese selam kızlar ,hihoyyyt

Canım ben ilk mavili olanını almıştım 4 ay kadar önce hemde fiyatı 150 ytl idi saklama kapları var die tercih ettim, sonuçta çalışan insanlarız pratik geldi bana braun ununki a.s

böcüğüm saklama kapları konusunda haklısın
saklama kabı olmayan setin fiyatı daha makula.s
bende braun almaktan yanayım fakat kafamı kurcalayan buz kırma ataçmanı yok diğerinde ise var
philips 700 watt , braun 600 watt

cnm 4 ay önce fiyatı çok uygunmuş sahiden şuanda fiyatı sanırım 180 civarında. güle güle kullan tatlım a.s.

elısaa hayr braundada buzkırma var belkı o modelınde yoktur ama ben almak ıstedım zmn baktım vardı yanı bıcok çeşıdı var yanı

GÜNAYDIN KIZLARR, NASILSINIZ ?

ozmcelik; iyi günlerde kullan

aybuer; marifetli kız iyi günlerde kullan.

elisaa; braunu almanı tavsiye ederim ben arzum almıştım o zaman indirim vardı çok uyguna gelmişti o olmasaydı braun alıcaktım bu konuda en iyi marka.

sinay; klozet fırçası korkunçmuş.

esra; tuzlukların hayırlı olsun.

buketcim bu ürünün ödülü vardı sanırım
çok güzel
güle güle kullan kaç wattı bu gülüm ?

elısa yok valla hatrlamıyom sorsamda unuturum balım genelde canlı canlı bakıyom kod aklıma gelmıyoo

tubış nan tarh konusunda sen eksın kaldın :mymeka:buluşma topcıne bak yoksa furrum senı hem benım adım gecmıyo senın yazında küstum

komsu hayrlı olsun demıstım bıda dıyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…