Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Elisa bu 700 watt beni cezbedende o oldu zaten fiyatıda 132 yazıodu sitesinde ben 118emi ne aldım internette 95e bile var

Selamlar herkese,

Gazanfer Özcan'a Allah'tan rahmet, tüm sevenlerine ve ailesine başsağlığı dilerim. Gerçekten büyük bir kayıp, çok üzüldüm...:çok üzgünüm:

bişi sorcam bu blender setini almaya ne gerek var? robotta zaten blender yok mu? kafamı karıştırdınız:uhm:

benım kafamda karıstı nerden mı sımdık ben arcelık lal serısnı yakından gordum pek beğendım ama camasr mak bulasık mak ınox dığerlerıde ınox olcak ekmek kutum baharat setımde şu celık gıbı olanlardan ıstıyom sımdık acep lal serısını mı alsam yoksa ınox olanını mı ne etsem bılemedım

buketcim motor gücü çok yüksekmiş
önemli olanda bu zaten
güle güle kullan balım :)

cnm benim sağol

ben robot almadığım için blender seti aldım cnmm

Canlarım benim bir derdim var burası yeri değil ama ben bu topiği çok seviyorum başka yere yazmak istemedim

Derdim gözlüklerim nikah günü gözlük kullanmak istemiyorum ama ne yazıkki miyop olduğum için gözlüksüzde uzağı göremiyorum :çok üzgünüm: lens kullanmak istiyorum acaba kullanımı zormu yapabilirmiyim bilmiyorum. Araştırma yaptım internetten kimi zor diyor kimi kolay.Lens kullananız varmı bana bir akıl verin ne yapayım nikahta :çok üzgünüm:

esracım benım ark kullanıyo cok rahat kullanıo hemde ben olsam takamam dıom ama ınanılmaz kolay cıkarıp takıyo bence yapabılırsın cnm

Günaydın arkadaşlarım,

Ya çok mutsuzum pazartesi günü sunsetten bikaç takım pijama siparişi verdim hala gelmedi üfff aradım depodan istedim gelince yollıycam dedi ordaki kız ama niye gelmedi hala ya hem de onlara yakın biyerdeyimm, canım çok sıkkınn senağlama

dün yazdım ya olum...18 i tubinin düğünü ..nisan ayında fildiri fiştiri gezebilcemizi sanmıom..onçün söz veremiom ..12 si olarsa kesin gelemem ama 5 i için belirsis

Esracım , çevremde lens kullanan tanıdıklarım var
zor olmadığını söylemişlerdi
bence doktoruna danışarak lens kullan
nacizane fikrim tatlım

esracım bende miyopum 0,50 ile başladım gözlük aldım kullanmadım ama şimdi sanırım 0,75 yada 1 oldu uzağı görmek çok zorlaştı gözlükte kullanamıyorum lens alıcam özellikle düğün için. Kullanımı gayet rahat ben burda göz hastanesine gittim dedimki lens denemek istiyorum kullanıp kullanamayacağımı bilmiyorum orda bi bayan yardımcı oldu takıp çıkarttı sonra bana taktırttı gayet kolay.ama düğünden bir iki hafta önce kullanki alış

CANIM SIKMA CANINI MUHTEMELEN ELLERİNDE KALMADI MUTLAKA BU HAFTA GELİR.BAK BEN İSTEDİM GELDİ:teselli:

Sağolun canlarım. Bende araştırdım doktora gitmeden lens kullanılamıyor zaten göz çapını falan ölçeceklermiş. Buket canım benim numaram 1,25 ikiside. Bende 1 ay önceden kullanmaya başlayayım diyorum. İnşallah bir sıkıntı yapmaz çok canım sıkılıyor bu konuya.:çok üzgünüm:

CANIM SIKMA CANINI MUHTEMELEN ELLERİNDE KALMADI MUTLAKA BU HAFTA GELİR.BAK BEN İSTEDİM GELDİ:teselli:

Anladım Buketçim ya üff insan gibi kalmadıysa kalmadı desin dimi ama dürüst olsun yani
Ben kargoya verdiğimde size mail atıcam dedi ama bu saat oldu hala bişi yokk üfffffffklava:

Kızlar ilk işe başladığım zamanlarda(2006 yılında yani) karacanın bir kampanyası vardı tencere+çatal-kaşık seti+kahvaltı takımı+yemek takımı=994 TL ydi.Bende almıştım ama şimdi yeni çıkan kahvaltı takımlarını çok beğeniyorum benim aldığım setin kahvaltı takımı güllü pembe biraz da kalın porselendi ne yapsam acaba ?sizce yeni bir kahvaltı takımı alıyım mı?şu modeli çok beğeniyorum 173 TL sizce gereksiz mi olur hadi bunu aldım diğerini ne yapcam?offf yaa:çok üzgünüm:

lady üzülme cnm sunsetın b.köyde subesı var mıydı unuttum ama sankı gördum

nazar tmm cnm 5 ı yazımda ben buna gelemezsen maystakı buluşmaya gelırsın

nan benım sorumda arada kaynadı gıttı haa:

Esra ben de gözlük kullanıyorum ve nişanda lens takmak istemiştim. Sonra doktora gittim ve 1 aylık deneme lensi verdiler. başta takıp çıkarırken zorlandım ama sonra alışıyosun. neyse deneme lensinde hiçbir sorun yaşamadım görme açısından. sonra lensin süresi doldu ve ben 6 aylık lenslerimi satın aldım. onları kullanmaya başladım ama bu sefer niyeyse takıyorum baş dönmesi ve tansiyon düşmesi yaşadım. lensi aldığım yere gittim, lensi merkeze kontrole yolladılar, bi sorun olmadığını söylediler. yine denedim yine tansiyonum düştü. sonuç olarak ben nişanda lens takamadım, uyuz oldum. şimdi düğünde de mi gözlükle olucam. benim de en büyük sorunumdur bu, yaramı deştinsenağlama

anladım cnm hiç bi sorun olmaz hiiç takma kafana

anladım buketçim ya üff insan gibi kalmadıysa kalmadı desin dimi ama dürüst olsun yani
ben kargoya verdiğimde size mail atıcam dedi ama bu saat oldu hala bişi yokk üfffffffklava:

sen şimdi onu unut kafanı başka şeylerle mesgul et sinir etme kendini durduk yerde

meraba arkadaşlar ben yeni katıldım bu siteye..lens kullanacak arkadaşı bilgilendirmek istedim: benim de nisanda düğünüm war bende miyopum lens aldım şuan kullanmaya başladım ilk başlarda çok rahatsız etmeden batışma yapıyor ama gözlükten daha ii.gerçi ben üşeniyorum lensleri temizlemeye oyüzden gözlüğü kullanıyorum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…