buketcim motor gücü çok yüksekmiş
önemli olanda bu zaten
güle güle kullan balım :)
selamlar herkese,
gazanfer özcan'a allah'tan rahmet, tüm sevenlerine ve ailesine başsağlığı dilerim. Gerçekten büyük bir kayıp, çok üzüldüm...:çok üzgünüm:
Bişi sorcam bu blender setini almaya ne gerek var? Robotta zaten blender yok mu? Kafamı karıştırdınız:uhm:
nazarım h geldın cnm neysem artık öğrendın sen gelıyon demı pekı tarh ne düşünüyon 5 mı 12 nısan mı saa uygun
elısaa ben braun alcam dığerını hıc görmedım ıcın bısey dıyemem cnm bıde saklama kaplarını almıycam cok pahalı oluyo öle hemde gereksız gıbı zaten cok saklama kabım var drındondurucu olcak buzdolabım ınş posetler koyarım dıe düşünüyom ama kesın kararım braun olurdu
elısa yok valla hatrlamıyom sorsamda unuturum balım genelde canlı canlı bakıyom kod aklıma gelmıyoo
tubış nan tarh konusunda sen eksın kaldın :mymeka:buluşma topcıne bak yoksa furrum senı hem benım adım gecmıyo senın yazında küstum
komsu hayrlı olsun demıstım bıda dıyem
[ı]canlarım benim bir derdim var burası yeri değil ama ben bu topiği çok seviyorum başka yere yazmak istemedim
derdim gözlüklerim nikah günü gözlük kullanmak istemiyorum ama ne yazıkki miyop olduğum için gözlüksüzde uzağı göremiyorum :çok üzgünüm: Lens kullanmak istiyorum acaba kullanımı zormu yapabilirmiyim bilmiyorum. Araştırma yaptım internetten kimi zor diyor kimi kolay.lens kullananız varmı bana bir akıl verin ne yapayım nikahta :çok üzgünüm:[/ı]
Günaydın arkadaşlarım,
Ya çok mutsuzum pazartesi günü sunsetten bikaç takım pijama siparişi verdim hala gelmedi üfff aradım depodan istedim gelince yollıycam dedi ordaki kız ama niye gelmedi hala ya hem de onlara yakın biyerdeyimm, canım çok sıkkınn senağlama
CANIM SIKMA CANINI MUHTEMELEN ELLERİNDE KALMADI MUTLAKA BU HAFTA GELİR.BAK BEN İSTEDİM GELDİ:teselli:
[ı]sağolun canlarım. Bende araştırdım doktora gitmeden lens kullanılamıyor zaten göz çapını falan ölçeceklermiş. Buket canım benim numaram 1,25 ikiside. Bende 1 ay önceden kullanmaya başlayayım diyorum. Inşallah bir sıkıntı yapmaz çok canım sıkılıyor bu konuya.:çok üzgünüm:[/ı]
anladım buketçim ya üff insan gibi kalmadıysa kalmadı desin dimi ama dürüst olsun yani
ben kargoya verdiğimde size mail atıcam dedi ama bu saat oldu hala bişi yokk üfffffffklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?