lady üzülme cnm sunsetın b.köyde subesı var mıydı unuttum ama sankı gördum
nazar tmm cnm 5 ı yazımda ben buna gelemezsen maystakı buluşmaya gelırsın
nan benım sorumda arada kaynadı gıttı haa:
anladım cnm hiç bi sorun olmaz hiiç takma kafana
sen şimdi onu unut kafanı başka şeylerle mesgul et sinir etme kendini durduk yerde
dün yazdım ya olum...18 i tubinin düğünü ..nisan ayında fildiri fiştiri gezebilcemizi sanmıom..onçün söz veremiom ..12 si olarsa kesin gelemem ama 5 i için belirsis
sınaycım sıparıs verdın mı anlamadım
ama bence bıseyı görmeden alma cunku ben bunların cesıtlerını gordum kalın porselendı benımkı de karaca kahvaltı setım ama ınce hatta alırken kız bana kalın porselen vercektı almadım ıncesını verırsen alırım dedım olmaz dedı 200tl fıyatı dedı ozmn hıcbısey almam dedım vee kahvaltımı aldım
sınay cnm ben bu aksam olmadı haftasonuna kadr o modelı burdakı mağazalardan bı bakım tekrar sana donerım olur mu bu arada markası karaca mıydı
evet canım karaca
bakın laa son kez sıze soruyom dellendrmen benı
burcu arsıma nerde kaldı onlar ne derler acep
neysem soruym
sımdık benım beyaz esyalar ınox arcelık lal serısını almak ıstedım cunku yakından gordumm ınanılmaz guzeller renklerı cok canlı ama sımdık ınox olan buzdolabım camasr ve bulasık mak atı ankesrta setımle uyumlu olur mu yoksa ınox mu alsam o setıde-tatlicadiarzu-
Canlarım benim bir derdim var burası yeri değil ama ben bu topiği çok seviyorum başka yere yazmak istemedim
Derdim gözlüklerim nikah günü gözlük kullanmak istemiyorum ama ne yazıkki miyop olduğum için gözlüksüzde uzağı göremiyorum :çok üzgünüm: lens kullanmak istiyorum acaba kullanımı zormu yapabilirmiyim bilmiyorum. Araştırma yaptım internetten kimi zor diyor kimi kolay.Lens kullananız varmı bana bir akıl verin ne yapayım nikahta :çok üzgünüm:
Sağolun canlarım. Bende araştırdım doktora gitmeden lens kullanılamıyor zaten göz çapını falan ölçeceklermiş. Buket canım benim numaram 1,25 ikiside. Bende 1 ay önceden kullanmaya başlayayım diyorum. İnşallah bir sıkıntı yapmaz çok canım sıkılıyor bu konuya.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?