Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bilmem ki gülüm ya ben ihiç görmedim loyaya filan baktım orda yoktu, çok da araştırmadım işin aslı sipariş verdim gitti ama böyle olunca da canım sıkıldı işin aslı

kızlar bu cuma bim marketlerde bunlar var haberiniz olsun :asigim:

wok tava 9,95

ekmek yapma makinesi 89,00

3' lü borcam tencere seti 19,90

anladım cnm hiç bi sorun olmaz hiiç takma kafana

sen şimdi onu unut kafanı başka şeylerle mesgul et sinir etme kendini durduk yerde

Kol düğmeleriyle karşılaştırıyorum ertesi sabah 9 da elime geldi ya el işçiliği olmasına ragmen ama bunlar yok anacım tamam düşünmemeye çalışıcam ama maillerime baktıkça aklıma geliyo :çok üzgünüm:

sınaycım sıparıs verdın mı anlamadım
ama bence bıseyı görmeden alma cunku ben bunların cesıtlerını gordum kalın porselendı benımkı de karaca kahvaltı setım ama ınce hatta alırken kız bana kalın porselen vercektı almadım ıncesını verırsen alırım dedım olmaz dedı 200tl fıyatı dedı ozmn hıcbısey almam dedım vee kahvaltımı aldım

böcüğüm yakından görmedim sen yakından görüp elleştin mi?bilmiyorum ya almayım mı?napıyım?gereksiz mi olur ?:uhm:

bakın laa son kez sıze soruyom dellendrmen benı
burcu arsıma nerde kaldı onlar ne derler acep
neysem soruym
sımdık benım beyaz esyalar ınox arcelık lal serısını almak ıstedım cunku yakından gordumm ınanılmaz guzeller renklerı cok canlı ama sımdık ınox olan buzdolabım camasr ve bulasık mak atı ankesrta setımle uyumlu olur mu yoksa ınox mu alsam o setıde-tatlicadiarzu-

sınay cnm ben bu aksam olmadı haftasonuna kadr o modelı burdakı mağazalardan bı bakım tekrar sana donerım olur mu bu arada markası karaca mıydı

asorttık saol paylasım ıcn cnm bende cem tavaları gordum bımle aynı fıyatta çarşı dıe bı yer var buyuk mağaza orda gördum borcamlarda aynı fıyattı

dün yazdım ya olum...18 i tubinin düğünü ..nisan ayında fildiri fiştiri gezebilcemizi sanmıom..onçün söz veremiom ..12 si olarsa kesin gelemem ama 5 i için belirsis

kıs dün akşam yazdım topice mayıs daha iyi olur diye send eonu görmemişsin diğer kızlar kırıştırırken. nazarın dedince 5 belkim olabilir ama söz veremeyiz.

esracım bence orjinal halini bozma yani gözlüklerini kullan. arkadaşım türbanlı ve gözlüklü olarak çok güzel olmuştu.

böcük büyük eşyalar ayrı küçükler ayrı.
küçükleri lal alabilirsin. dün kızlarlan bu konuda konuşmuştuk. örnek olarak benim büyükler beyaz.
ufaklar gri ve siyah oluyor.

yok canım ya sipariş vermedim bugün iş çıkışı gidip bakıyım dedim ama şimdi sen bunlarda kalın diyince:uhm: evkurdan bi arkadaşım 55 liraya kahvaltı takımı almış ona da bakıyım diyorum çok tanınmış bir marka değil ama gayet güzeldi annemde iyi kötü 1 tane kahvaltı takımın var masraf yapma boşa dio :uhm:

Böcükçüm ben senin yerinde olsam inox almazdım, mutfak azıcık renkli olsun şekercim ben olsam lal serisini alırdım canlı canlı renkleri ohh mutfakta enerji yaratır kırmızı naniknanik

esra dediğin gibi 1 ay önceden fln kullanmaya başla Sen ve gözün alışadursun
Kullanımı kolay Bende kullanıyorum Senlerdir gözlük kullanan biri olarak şimdi gözlerimi dinlendirmek için lensi çıkarıp gözlüğü takınca yeni gözlük kullanan gibi acemi oluyorum
Bende hep gözlüklü gelinmi olcam diye düşünürdüm Ama lens kullanır oldum hala gelin olamadım:roflol:

sınay bende bı tam set bıde kucuk takım var kahvaltı dahada almam gıbı ınş almam yanı
sen arkdasın aldığına bak bende buna sana kısa sürede dönerım

saolun kızlar lal alcam ozmn zaten el blendırını almıstım değişmeyım hıc saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…