ı gunlerde kullan cnm rengıde cok tatlı
Esra ben de gözlük kullanıyorum ve nişanda lens takmak istemiştim. Sonra doktora gittim ve 1 aylık deneme lensi verdiler. başta takıp çıkarırken zorlandım ama sonra alışıyosun. neyse deneme lensinde hiçbir sorun yaşamadım görme açısından. sonra lensin süresi doldu ve ben 6 aylık lenslerimi satın aldım. onları kullanmaya başladım ama bu sefer niyeyse takıyorum baş dönmesi ve tansiyon düşmesi yaşadım. lensi aldığım yere gittim, lensi merkeze kontrole yolladılar, bi sorun olmadığını söylediler. yine denedim yine tansiyonum düştü. sonuç olarak ben nişanda lens takamadım, uyuz oldum. şimdi düğünde de mi gözlükle olucam. benim de en büyük sorunumdur bu, yaramı deştinsenağlama
meraba arkadaşlar ben yeni katıldım bu siteye..lens kullanacak arkadaşı bilgilendirmek istedim: benim de nisanda düğünüm war bende miyopum lens aldım şuan kullanmaya başladım ilk başlarda çok rahatsız etmeden batışma yapıyor ama gözlükten daha ii.gerçi ben üşeniyorum lensleri temizlemeye oyüzden gözlüğü kullanıyorum.:)
Süpersin canım ya :roflol:esra dediğin gibi 1 ay önceden fln kullanmaya başla Sen ve gözün alışadursun
Kullanımı kolay Bende kullanıyorum Senlerdir gözlük kullanan biri olarak şimdi gözlerimi dinlendirmek için lensi çıkarıp gözlüğü takınca yeni gözlük kullanan gibi acemi oluyorum
Bende hep gözlüklü gelinmi olcam diye düşünürdüm Ama lens kullanır oldum hala gelin olamadım:roflol:
BENİMKİSİ BUNDAN NASILDIR BİLMİOM AMA
Noble life kahvaltı takımım 40 parça ...
[/IMG]
canım yazarım tabii kii hatta yakından fotolarını çekerim gidersem bütün modellerin buraya koyarım canlı canlı görürsün katologta abartılıyo bazen çünkü :lepi: ankara dışına da gönderimleri vardır bence..
kol düğmeleriyle karşılaştırıyorum ertesi sabah 9 da elime geldi ya el işçiliği olmasına ragmen ama bunlar yok anacım tamam düşünmemeye çalışıcam ama maillerime baktıkça aklıma geliyo :çok üzgünüm:
Aşk olsun böcüğüm o nasıl söz sen gelecem de ben sana bırak wc yi yatağımı veririm beee (ööff amma abarttım haaa:roflol:) burcucum mantık tabi wc leri sadece kocişlerimizle kullanalım yabancı mikroplar uzak durun nan kötükedihüso
Şaka biryere bayılıyom ikinize yaa :1hug: tam benim kafadansınız üçümüz bir araya gelsek iyi gırgır yaparız hee:roflol::roflol: Canlarım beniimma.s.
Beğendin mi nan cidden :jeyyar:?
Asortik teşekkürler kuzum vok tava çok güselll :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?