Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dallı budaklı sandalye

korku filmi kıvamında

halı

kalkıyorrrr binmeyen kalmasın:))

kadeh

kapı kolu

kadeh tutan tabak

portakal dilimi sehpa

akvaryum lavabo

kaşık

süngerlik

spatula

salata soyacağı

peçete tutacağı

mısır tutacağı

sumo sehpa

şamdan

vazo

yumurtalık

hayatım benimde gözlüklerim var evet açıklıyorum bende miyopum şakkıdı
normalde gözlük kullanıyorum. ama lenslerimde var mesela aşkım burdayken sarılırken falan batıyor gözlük diye lens kullanıyorum. hiç bir fotomda gördünüz mü gözlük kaydirigubbakcemile3 gözüm 1.5 miyop üstelik astigmatımda var hayatım. ilk kullandığında çok zorlanacaksın yerimseniben ama sonra çok rahat gelecek. sürekli lensede alıştırma bu defa gözlük ağır geliyor. ayrıca sürekli lens kullanımı gözde mikrop oluşumuna sebep oluyor. bir doktora görün bazı gözler lense uygun olmuyor mikoba yatkın hassas gözler oluyor. bir sorun yoksa bir hafta öncesinden başla ki göz adapte olsun. yerimseniben ilk taktığında kaşıntı yapacak sürekli kaşımak istiyceksin elin gözüne gidecek. sulanacak ama alıştığında var yaa müthiş rahatlık... ben yerinde olsam bende düğünde gözlük istemezdim :1no2:

canım bir şey söyliyim mi senin kahvaltı takımın yeni çıkanlardan daha tatlıymışşş a.s

canım iki gözününde numarası aynı değilse ve yerlerini karıştırdıysan aynı aynı gözüne uymayan gözlük takmış gibi olursun...a.s bende bir gün yerlerini karıştırmışım allahım diyorum ne oluyor böyle mide falan bulanıyor:roflol:

ay anca işten geliyorum ya böcük anca geçmişi okuyorumyerimseniben
bence herşeyin inox ise ki ekmek kutunu çöp kutunuda ona göre alıcam diyorsun kırmızının ne işi var böcük :sm_confused: haa yok diğer aksesuarlarımı halımı kırmızılı seçer uydururum bir şekilde diyorsan bilmemde... ben mesela öyle yaptım mutfağı kırmızı siyah beyaz üstüne kurmaya çalıştım. ama herşey metal olursa kırmızı cacık durur kanımcaCADIARZU

burcu o salak gözlükçü üstüne yazdı sağ sol öyle kullandım. yoksam ters mi taktım aman Allah'ım, nişanda boşuna mı gözlüklüydümsenağlama

aman böcük bunu duymasın kepaze olurumkaydirigubbakcemile3:roflol::dilcikar:

kızlar bu cuma bim marketlerde bunlar var haberiniz olsun :asigim:

wok tava 9,95

ekmek yapma makinesi 89,00

3' lü borcam tencere seti 19,90

babama söyledim wok tava istiyordum zaten cuma günü gidip alsın :jeyyar:
birde canım gene krep tavası girerse indirime falan haberim olsun emi sen takip ediyorsun herhalde hayatım yaaa:1hug: bzim komşu almış çkkk memnunna.s

uyy kafam ıyıce karıstı -tatlicadiarzu- ama coğu ark lal olsun dedı ozmn bende bazı seylerımı kırmızı alırım olma mı ama nelerı alabılırmkı kırmızı onu bılmıyom bıtek suan aklımda olan pecetelık vardı 1tl ye uğur böceklı

kızlar şu şef tonye baktım da top lu shop lu bi site demi bu dediğiniz site:)
kargo ücreti var mı?
bi de orda süper mixer diye bişy var o nasıl bişey fikriniz var mı?

evet canım o sitea.s kargo ücretiyle 88 e geliyoryerimseniben
14 gün içinde iade hakkın var a.s
ben parayı denkliyim alcam hemen :sm_cool:

:roflol: duydum bılem :roflol:
resımlerıde görememıştın sen demı

Çok teşekkür ederim canım ya valla içime su serptim.

Ya Arsimam nerde ben kaç gündür toprağımı göremiyorum merak ettim yahu

burcu ıkı sey dıycem saa krep tavası buralardada 7 8 tl arası ben cok gordum gelırsen alırsın
ıkıncısı sana uygunsa 5 yada 12 nısna yazcam ama 5 nısan ağırlıklı dıe 5 nısan yazım dıom

canım öyleyse kırmızılı bir şeyler alırsın benim gibi..
biliyorsun küçük ev aletlerim kırmızı benimide
gittim 3 lü baharatlık aldım burayada koydum biri siyah beyaz ve kırmızı dan oluşan falan... süngerlikle kaşıklığı ona göre seçicem falan kombinasyon olacak... sende öyle yaparsın dediğim gibi yerimseniben ama yok ben inox larımın yanına başka renkler koyucam pembeli olacak mutfağım dersen o zaman hepten cacık olur kuzum ona göre karar ver... kırmızı alacaksan diğer örtü falan ona uygun renkler tercih eta.s. ben kimsenin yorumunu kumadan fikrimi yazdım etkilenmiyim die:1hug:

burcu ıkı sey dıycem saa krep tavası buralardada 7 8 tl arası ben cok gordum gelırsen alırsın
ıkıncısı sana uygunsa 5 yada 12 nısna yazcam ama 5 nısan ağırlıklı dıe 5 nısan yazım dıom

yaz güzelim yerimseniben
nsıl istiyorsan öyle yazzyerimseniben
ben burda gelme girişimleri yapıyorum dur bakalım...
anneme zarfı attım henüz ses yok:roflol:
krep tavasıda bedavaymış yahu CADIARZU

:roflol: duydum bılem :roflol:
resımlerıde görememıştın sen demı

bu kirem gözümde gözlük var, resimleri küçük olduğu için göremedim:smiley-cool:

aa iyiki söyledin canım burda da dia var bakim bari bu günnCADIARZU
fiyatı uygun mu onunda
tefalinki çok pahalı yaaa gereksiz
kırk yılın başı krep yapcam die 30 lira verilmez:dilcikar:

burcu krep tavası+yanında bi tava daha vardı 15-20 tl. di galiba... ikisini bir alıyon yani

burcucum takip etmemek elimde değil cünkü market tam karsımda :1rolleyes:

o tavaları bende kaçırdım göz göre göre almadım kaydirigubbakcemile

tabiki haber veririm canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…