Canlarım benim bir derdim var burası yeri değil ama ben bu topiği çok seviyorum başka yere yazmak istemedim
Derdim gözlüklerim nikah günü gözlük kullanmak istemiyorum ama ne yazıkki miyop olduğum için gözlüksüzde uzağı göremiyorum :çok üzgünüm: lens kullanmak istiyorum acaba kullanımı zormu yapabilirmiyim bilmiyorum. Araştırma yaptım internetten kimi zor diyor kimi kolay.Lens kullananız varmı bana bir akıl verin ne yapayım nikahta :çok üzgünüm:
Kızlar ilk işe başladığım zamanlarda(2006 yılında yani) karacanın bir kampanyası vardı tencere+çatal-kaşık seti+kahvaltı takımı+yemek takımı=994 TL ydi.Bende almıştım ama şimdi yeni çıkan kahvaltı takımlarını çok beğeniyorum benim aldığım setin kahvaltı takımı güllü pembe biraz da kalın porselendi ne yapsam acaba ?sizce yeni bir kahvaltı takımı alıyım mı?şu modeli çok beğeniyorum 173 TL sizce gereksiz mi olur hadi bunu aldım diğerini ne yapcam?offf yaa:çok üzgünüm:
Esra ben de gözlük kullanıyorum ve nişanda lens takmak istemiştim. Sonra doktora gittim ve 1 aylık deneme lensi verdiler. başta takıp çıkarırken zorlandım ama sonra alışıyosun. neyse deneme lensinde hiçbir sorun yaşamadım görme açısından. sonra lensin süresi doldu ve ben 6 aylık lenslerimi satın aldım. onları kullanmaya başladım ama bu sefer niyeyse takıyorum baş dönmesi ve tansiyon düşmesi yaşadım. lensi aldığım yere gittim, lensi merkeze kontrole yolladılar, bi sorun olmadığını söylediler. yine denedim yine tansiyonum düştü. sonuç olarak ben nişanda lens takamadım, uyuz oldum. şimdi düğünde de mi gözlükle olucam. benim de en büyük sorunumdur bu, yaramı deştinsenağlama
bakın laa son kez sıze soruyom dellendrmen benı
burcu arsıma nerde kaldı onlar ne derler acep
neysem soruym
sımdık benım beyaz esyalar ınox arcelık lal serısını almak ıstedım cunku yakından gordumm ınanılmaz guzeller renklerı cok canlı ama sımdık ınox olan buzdolabım camasr ve bulasık mak atı ankesrta setımle uyumlu olur mu yoksa ınox mu alsam o setıde-tatlicadiarzu-
canım iki gözününde numarası aynı değilse ve yerlerini karıştırdıysan aynı aynı gözüne uymayan gözlük takmış gibi olursun...a.s bende bir gün yerlerini karıştırmışım allahım diyorum ne oluyor böyle mide falan bulanıyor:roflol:
kızlar bu cuma bim marketlerde bunlar var haberiniz olsun :asigim:
wok tava 9,95
ekmek yapma makinesi 89,00
3' lü borcam tencere seti 19,90
kızlar şu şef tonye baktım da top lu shop lu bi site demi bu dediğiniz site:)
kargo ücreti var mı?
bi de orda süper mixer diye bişy var o nasıl bişey fikriniz var mı?
burcu o salak gözlükçü üstüne yazdı sağ sol öyle kullandım. yoksam ters mi taktım aman Allah'ım, nişanda boşuna mı gözlüklüydümsenağlama
aman böcük bunu duymasın kepaze olurumkaydirigubbakcemile3:roflol::dilcikar:
burcu krep tavası dia da var oraya bak
bak banada kol düğmeleri 3 gün sonra geldi
hayatım benimde gözlüklerim var evet açıklıyorum bende miyopum şakkıdı
normalde gözlük kullanıyorum. ama lenslerimde var mesela aşkım burdayken sarılırken falan batıyor gözlük diye lens kullanıyorum. hiç bir fotomda gördünüz mü gözlük kaydirigubbakcemile3 gözüm 1.5 miyop üstelik astigmatımda var hayatım. ilk kullandığında çok zorlanacaksın yerimseniben ama sonra çok rahat gelecek. sürekli lensede alıştırma bu defa gözlük ağır geliyor. ayrıca sürekli lens kullanımı gözde mikrop oluşumuna sebep oluyor. bir doktora görün bazı gözler lense uygun olmuyor mikoba yatkın hassas gözler oluyor. bir sorun yoksa bir hafta öncesinden başla ki göz adapte olsun. yerimseniben ilk taktığında kaşıntı yapacak sürekli kaşımak istiyceksin elin gözüne gidecek. sulanacak ama alıştığında var yaa müthiş rahatlık... ben yerinde olsam bende düğünde gözlük istemezdim :1no2:
uyy kafam ıyıce karıstı -tatlicadiarzu- ama coğu ark lal olsun dedı ozmn bende bazı seylerımı kırmızı alırım olma mı ama nelerı alabılırmkı kırmızı onu bılmıyom bıtek suan aklımda olan pecetelık vardı 1tl ye uğur böceklı
burcu ıkı sey dıycem saa krep tavası buralardada 7 8 tl arası ben cok gordum gelırsen alırsın
ıkıncısı sana uygunsa 5 yada 12 nısna yazcam ama 5 nısan ağırlıklı dıe 5 nısan yazım dıom
:roflol: duydum bılem :roflol:
resımlerıde görememıştın sen demı
aa iyiki söyledin canım burda da dia var bakim bari bu günnCADIARZU
fiyatı uygun mu onunda
tefalinki çok pahalı yaaa gereksiz
kırk yılın başı krep yapcam die 30 lira verilmez:dilcikar:
babama söyledim wok tava istiyordum zaten cuma günü gidip alsın :jeyyar:
birde canım gene krep tavası girerse indirime falan haberim olsun emi sen takip ediyorsun herhalde hayatım yaaa:1hug: bzim komşu almış çkkk memnunna.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?