Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sen brde terse çevir dene belki rahat edersin :roflol:

yok cnm ne pembe severım nede mor aram yok pek bıtek enlısh homedan aldım pıke takımım var oda co az mor cıceklı
bende kırmızı ıle ınox düşünüyom senın dedığın gıbı bazı seylerı öle alcam o kavanozları bılıyom biev de haznedarda ahh ahh para yokkı gıdıp alam bıde o kalplı kızartma tabağından bulamadım:1closedeyes:

hayatım gözlukte sağ sol yazıyo mu belkı onuda ters taktın:roflol:

burcu sana 5 nısn yazıyom sımdık seker ohh bee bı kısı daha bellı oldu ne zormuş tırleedım haa

Pashmina nerde ya, bütün derdi foruma resim koymayı mı öğrenmekti. bittimi mi yani KK ve bizimle işi:uhm:senağlama

Pashmina nerde ya, bütün derdi foruma resim koymayı mı öğrenmekti. bittimi mi yani KK ve bizimle işi:uhm:senağlama

Hayatımm
aşşağıdaki listeye baksana sabah tan beri ordayım kuzum bi taraftan da iş yapıorum senin eklediğin değişikl şeylere bakıyorum en çok ta makas hoşuma gitti dümdüz kesemem bişeyleri de kullanışlı geldi tatlım içlerinde o.​
sırnaşık şey

Ekliycek yeni bişeyim yok almadım başka bişey ya bende belki hasonu gider alırsam eklerim mutlak şekerim bişeyler bende sayenizde aştım olayı biliosun
:enbuyukkk::1hug:

hayatım hazaarr ne dımk bılmıyon mu herhalde galıba gıbı bısy

pashmına h geldın tatlım

Canım bende bundan almayı düşünüyorum. Kaça almıştın. Ayrıca yakından görmediğim için biraz fikir verir misin??

Canım benim ben bunu bir setle almıştım şöyleki kütahya porselen yemek takımım, karaca çatal bıçak takımım, noble life kahvaltı takımım bir de bu teflon tencere takımımı toplam 1.200 tl ye almıştım. Ama biraz araştırmanı tavsiye ederim mesela büyük migroslara carrefoura filan git tek tek alırsan belki daha hesaplı olabilir bence. Ama genel olarak kullananlar çok memnun bu takımdan dışı lacivert ama içinde gri var çok az o bi parlaklık veriyo böle metalik gibi nasıl desem bilmem ki..
En iyisi git bi çeyiz magazasına bi elle filan içine sinerse alırsın ben çok begenerek almıştım ama şimdi de mehtabın yakamoz takımına hayranım a.s

hayatım hazaarr ne dımk bılmıyon mu herhalde galıba gıbı bısy

pashmına h geldın tatlım

geldim kuşum bende biara ex alışveriş topiğine gittim de tarihlere bakmaya örüşmüş orası ayol hangi tarih yapıcaz kii???​

Çoğunluk hangisi gözüküo sende ?:uhm:

Hayatım geliosun dimi nisan daki Kadınlar Kulübü Aylık Olağan Geleneksel Çeyiz Alışverişine

nasıl ismi kızlar ???yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…