Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

lady mumkunse bulusma topıcıne gel kuzum nıckın cok uzun oraya ben gıdene kadr unuturum:roflol:

5 nısan ağırlıklı olarak

herkeseee selam kızlar, ben geldiiim.
bugun nikah işlerimizi hallettik şimdi geldim daha.
uyyy yoruldum, bi bakıwereyim neler neler yazmışsınız öyle. .

CNM HAYIRLI UĞURLU OLSUNN

lady mumkunse bulusma topıcıne gel kuzum nıckın cok uzun oraya ben gıdene kadr unuturum:roflol:

5 nısan ağırlıklı olarak

BEN NEDEN BULUŞMA TOPİCİNE GELMİOMMMsenağlamasenağlamasenağlama

OOOOoooo asıl bomba haber sende desene mandilin ya ne mutlu size:teytey: allah devamını getirsin arkadaşım. darısı da bana olsun :çok üzgünüm: :Saruboceq:

Eee ne zaman tarihiniz peki ???

Bizde nikah işlemlerine başlıcaktık orda memurlar çok vardaha nisan ayında gelin bu işlemlerin geçerlilik süresi 6 ay dedi bizde ok dedik

CNM HAYIRLI UĞURLU OLSUNN
teşekkür ederim buketcim, amiin. a.s.

mandilin [/COLOR]ya ne mutlu size:teytey: allah devamını getirsin arkadaşım. darısı da bana olsun :çok üzgünüm: :Saruboceq:

Eee ne zaman tarihiniz peki ???

sağol canım benim hayırrlısı inşallh darısı sizin başınıza tabi :1hug:
çok uğraştıracak sanmıştım ama yarım güne sığdırdık çok şükür. 20 haziran canım. kaydirigubbakcemile2

mandalın hayrlı olsun cnm darısı basıma amın

komşu ıstersen yazım gelcen mı hemen yazarım gelceksen

VAZGECILMEZIM ESRA KARADENIZ ARSIMA ESMY PINARTUNCAY daha kımler vardı unuttum bunlar bana 5 yada 12 nısandan bırını sectıklerını sölesınler

sağol canım benim hayırrlısı inşallh darısı sizin başınıza tabi :1hug:
çok uğraştıracak sanmıştım ama yarım güne sığdırdık çok şükür. 20 haziran canım. kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

offf canım var ya haziran ayı süper bence bayılırım yaza zaten yengeç burcuyum düşün artık, hayırlısı olsun tekrar​
delikafadulden

VAZGECILMEZIM ESRA KARADENIZ ARSIMA ESMY PINARTUNCAY daha kımler vardı unuttum bunlar bana 5 yada 12 nısandan bırını sectıklerını sölesınler[/B][/QUOTE]

Arsima yok bu aralar kızlar ben hiç hatırlamıyorum tarihlerini kızların böcükçüm
:uhm:

oo Pashmina hoşgeldin canımhihoyyyt

böcük hazar kelimesini ilk kez senden duyuyorum:1shok:

mandilin hayırlı uğurlu olsun darısı başımızaa.s.

vazgeçilmezim ben zigon sehpa sevmiyorum, daha çok yan sehpa tercihim

burcuözge ben o siteden şef tony bıçak siparişi verdim 5 dk önce.kredi kartıyla taksitli seçeneğini işaretledim..adresimi fln yazdım siparişi tamamladım ama benden kart numarası fln istemediler o kısmı anlayamadımm?
en sonunda şöyle bi yazı çıktı sadece

İnternet üzerinden verdiğiniz sipariş için henüz müşteri temsilcimiz tarafından aranmadıysanız, siparişiniz tarafımıza ulaşmış ve değerlendirilme aşamasındadır.

- Müşteri temsilcilerimiz, bilgilerinizi ve siparişinizi size onaylatmak için en kısa zamanda sizinle irtibata geçecekler ve siparişinizi tamamlayacaklardır.

- Temsilcilerimiz, siparişinizin kaç gün içerisinde elinize ulaşacağı bilgisini de size vereceklerdir.

- Müşteri temsilcimiz sizinle irtibata geçtikten ve siparişinizi tamamladıktan sonra, sipariş formunda belirttiğiniz cep telefonunuza SMS yoluyla siparişinizin kargoya verildiği bilgisi gönderilecektir.

- Bu SMS, siparişinizin verildigi UPS kargo firmasının siparişinize ait kargo takip numarasını içerecektir.

- Siparişinizi SMS'de yer alan sipariş takip numarasını kullanarak takip edebilirsiniz. UPS web sitesi için buraya tıklayarak kargonuzu takip edebilirsiniz.

- Müşteri temsilcilerimizin belirttiği sürede kargo ile ilgili bilgilendirme SMS’i almadıysanız, buraya tıklayarak bu konu hakkında lütfen bizi bilgilendiriniz.

- Eğer siparişiniz üzerinden 48 saat geçmiş ve hala aranmamışsanız, lütfen sipariş onay mailinden bilgilerinizi kontrol ediniz. Bilgilerinizi yanlış girmişseniz, buraya tıklayarak bu konu hakkında lütfen bizi bilgilendiriniz.

HAYATIMM gene ıyısın bak kısa günün karı benden bısey öğrendın:roflol: hazaar

esra yazıyom cnm
vazgecılmezım yazıyom cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…