Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay canım tta kapatırken gördüm yorumunu gitmeden yazayım dedim yerimseniben
demekki telefonla irtibata geçerek siparişi alacaklar.
zate normalde bu tv de reklamlarıda dönüyor yani telefonla arayıp siparş veriyorsun normalde nettede bunun üzerine bir yapı kurmuşlar. bildiğimiz internet alışverişlerinden farklı olarakyerimseniben daha iyi tatlım. seni arayacaklar kart bilgilerini falan o zaman alacaklar. bekle bakalım 2 gün içinde ses çıkmazsa o zaman ona davranırsına.s.

uyy beynım geen durdu-tatlicadiarzu- sımdık 5 nısan ağırlıklı ama 5 nısanda aöf sınavı varmış ıkı arkdasım gelemıyor

herkeseee selam kızlar, ben geldiiim.
bugun nikah işlerimizi hallettik şimdi geldim daha.
uyyy yoruldum, bi bakıwereyim neler neler yazmışsınız öyle. .

ohhh hadi bakalım hayırlı olsun bizim nikah senden daha önce biz daha bakmadık bile :1no2:
ve nasıl bişey olacagı konusunda hiçbir fikrim yok pöfffff-tatlicadiarzu-

kızlar bişey sorucam yarın bende sağlık raporu için gidicem de ne kadar tutuyor ve ne kadar zamanda veriyolar

ohhh hadi bakalım hayırlı olsun bizim nikah senden daha önce biz daha bakmadık bile :1no2:
ve nasıl bişey olacagı konusunda hiçbir fikrim yok pöfffff-tatlicadiarzu-

sağol canım benim Şeniz bizde nikah için istediğimiz günü alamayız diye acele ettik hemde aradan çıksın dedik :) halledersiniz çok uzun sürmüyor .

sağol canım benim Şeniz bizde nikah için istediğimiz günü alamayız diye acele ettik hemde aradan çıksın dedik :) halledersiniz çok uzun sürmüyor .

offff inanmıcaksın ama ben nikah şekerimizi hallettik diye okudum bunu laelaelaelaelae
nikah işlemlerimizi 2 ocakta hallettik biz yerimseniben
hadi bakalım tekrardan hayırlı ugurlu olsun inş. :)hihoyyyt

sımdık 5 nısan sınav var 12 nısandada esracım gelemıyor ben ne ... yıycem şaştım
yarın sbh gelıp ya 5 dıycem yada 12 hazrlıklı olun gelemeyenler lutfen uzulmesın ıkıncıye gelırler ok mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…