burcuözge ben o siteden şef tony bıçak siparişi verdim 5 dk önce.kredi kartıyla taksitli seçeneğini işaretledim..adresimi fln yazdım siparişi tamamladım ama benden kart numarası fln istemediler o kısmı anlayamadımm?
en sonunda şöyle bi yazı çıktı sadece
İnternet üzerinden verdiğiniz sipariş için henüz müşteri temsilcimiz tarafından aranmadıysanız, siparişiniz tarafımıza ulaşmış ve değerlendirilme aşamasındadır.
- Müşteri temsilcilerimiz, bilgilerinizi ve siparişinizi size onaylatmak için en kısa zamanda sizinle irtibata geçecekler ve siparişinizi tamamlayacaklardır.
- Temsilcilerimiz, siparişinizin kaç gün içerisinde elinize ulaşacağı bilgisini de size vereceklerdir.
- Müşteri temsilcimiz sizinle irtibata geçtikten ve siparişinizi tamamladıktan sonra, sipariş formunda belirttiğiniz cep telefonunuza SMS yoluyla siparişinizin kargoya verildiği bilgisi gönderilecektir.
- Bu SMS, siparişinizin verildigi UPS kargo firmasının siparişinize ait kargo takip numarasını içerecektir.
- Siparişinizi SMS'de yer alan sipariş takip numarasını kullanarak takip edebilirsiniz. UPS web sitesi için buraya tıklayarak kargonuzu takip edebilirsiniz.
- Müşteri temsilcilerimizin belirttiği sürede kargo ile ilgili bilgilendirme SMS’i almadıysanız, buraya tıklayarak bu konu hakkında lütfen bizi bilgilendiriniz.
- Eğer siparişiniz üzerinden 48 saat geçmiş ve hala aranmamışsanız, lütfen sipariş onay mailinden bilgilerinizi kontrol ediniz. Bilgilerinizi yanlış girmişseniz, buraya tıklayarak bu konu hakkında lütfen bizi bilgilendiriniz.
benim yerime de uyu tatlışımmirmirmirmir
ikili kase seti fiyatı 9,35 TL.
herkeseee selam kızlar, ben geldiiim.
bugun nikah işlerimizi hallettik şimdi geldim daha.
uyyy yoruldum, bi bakıwereyim neler neler yazmışsınız öyle. .
uyy beynım geen durdu-tatlicadiarzu- sımdık 5 nısan ağırlıklı ama 5 nısanda aöf sınavı varmış ıkı arkdasım gelemıyor
kızlar bişey sorucam yarın bende sağlık raporu için gidicem de ne kadar tutuyor ve ne kadar zamanda veriyolar
ohhh hadi bakalım hayırlı olsun bizim nikah senden daha önce biz daha bakmadık bile :1no2:
ve nasıl bişey olacagı konusunda hiçbir fikrim yok pöfffff-tatlicadiarzu-
KIZLAAR BAKIN BİSSÜRÜ NİKAH ŞEKERİ EKLEDİMMM
http://www.kadinlarkulubu.com/nikah/255177-nikah-sekeri.html#post5365315
Böcükümm unuttum yaa ben de aöf lüyüm cicim ne kadar alakam oldugu belli:roflol: 5 nisana ben de gelemem ama dert değil 12 nisana gelirim
sağol canım benim Şeniz bizde nikah için istediğimiz günü alamayız diye acele ettik hemde aradan çıksın dedik :) halledersiniz çok uzun sürmüyor .
nan ya 5 nısan olcak yada 12 nısan ozmn senın karsına 12 nısan yazıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?