offff inanmıcaksın ama ben nikah şekerimizi hallettik diye okudum bunu laelaelaelaelae
nikah işlemlerimizi 2 ocakta hallettik biz yerimseniben
hadi bakalım tekrardan hayırlı ugurlu olsun inş. :)hihoyyyt
sımdık 5 nısan sınav var 12 nısandada esracım gelemıyor ben ne ... yıycem şaştım
yarın sbh gelıp ya 5 dıycem yada 12 hazrlıklı olun gelemeyenler lutfen uzulmesın ıkıncıye gelırler ok mı
:teytey: canım benim zaman azaldıkça stresde artıyo dimi :):)
yok bizim nikah şikerimiz senağlama
bende ıkısınde gelcem ınş dıyomda
esracım gelemezse uzulurum şeker ve vazgecılmezım gelemezse uzulurum hayatım gelemezse yalandanda olsa üzülürüm:roflol:
oohh burcu senin gibi bi hayat bulamadık. uyu bakalım anasını satiimmm, biz de merkep gibi çalışalım:dilcikar:
kızlarrr selamlarrr sevgilerrrr ben geldimmmm 4 günlük bi ayrı kaldım forumumdan şükür kavuşturana :)))
çok yoruldum kızlar yaaa annem geldi mutfak eşyaları yerleşti bide istanbuldan alınacaklar vardı onlarıda hallettik ıvır zıvır ne varsa. çok şükür bi eksiğim kalmadı artıkın:) ama bende bittim bugün kuaförümlede konuştuk kına elbisemi aldık kaftanımı falan annem getircek. sizleri çok özledim valla
kızlarrr selamlarrr sevgilerrrr ben geldimmmm 4 günlük bi ayrı kaldım forumumdan şükür kavuşturana :)))
çok yoruldum kızlar yaaa annem geldi mutfak eşyaları yerleşti bide istanbuldan alınacaklar vardı onlarıda hallettik ıvır zıvır ne varsa. çok şükür bi eksiğim kalmadı artıkın:) ama bende bittim bugün kuaförümlede konuştuk kına elbisemi aldık kaftanımı falan annem getircek. sizleri çok özledim valla
hımmm burcucum aslında çok garip oluyor heyecanlı durup durup evimi dolaştım mesela her karesine baktım yeni eşyalarla . ve bitaneme mesaj attım bu evde seninle yaşamak için sabırsızlanıorum diye:asigim: çok yorulsamda geçiciydi. burası benim evim diye sahiplenme duygularım arttı artık biranönce yaşamak istiyorummm allahım herkese nasip etsin
buketcim ben nasıl heyecanlıyım bir bilsennn çok az kaldı artık. bu arada balayına abanta gidioruz biz kızlar romantik olsun istedik sessiz sakin.
mandilincimmm canım sağolasınnn aminnn tüm dileklerim sizinle artık.
çok romantikkkk ahh buketcimm yaa 28 nde dini nikahım kıyılcak hemde o gün gelinliğimi alacağım. 6 marttada kuaförde bi ton işim var anladınız siz onukaydirigubbakcemile3 bide saçlarımı boyatıcam. 7 martta kınam zaten. 13ünün gündüzüde kısmet nasip olursa herkesin adını yazıcam hihoyyyt
işde bunlarda benim çeyislerim kıslar bakalım bgenicekmisiniz kahvaltı setimin resmini bulamadım kütahyanın pembe çiçekli modeliydi şimdilik bulduklarımı ekliyorum:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?