Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Dimpless canım cicim beni eklemeyi ne olur unutma tatlım en çok ben istiyorum artık evlenmeyei bir sene bekleyip de kart gelin olmak istemiyorum sen beni yaz mutlaka :1hug:

aşkolsun yani, herkes çıtır mı burda. biz kart gelin mi oluyoruz yani, bu işler kısmet meselesisenağlamasenağlama

aşkolsun yani, herkes çıtır mı burda. biz kart gelin mi oluyoruz yani, bu işler kısmet meselesisenağlamasenağlama

Bilmiom ki valla yaşlarını kimsenin yaş ortalaması nedir.? Ben kendim için dedim tatlım (26 olunca tahmin et yani beni), kısmet dediğin gibi bu işler:teytey:

canım bolu da yaşayan biri oalrak cok güzel bir seçim yapmışsınız kar manzaralı abant gölüne karşı güzel bir balayı geçireceğinize eminim , aracınız varsa gölcük gölümüz var oraya da cıkmanızı tavsiye ederim 30-40 km bişiy sonbaharda da yedigöller cok güzel olur

şimdiden mutluluklar

bende 21,80 22 olmadım daha:dilcikar: kıskananlar çatlasın

dımples orjın adım ZARİF ha doğru dıyom
ayy komşu olsaydık senlen yatardık beraber bızım bura öle bekar kızlar yatıyo gelının yanında yanı kına gecesı gunu

hılalce hepsı cok guzel cnm benımde hısar setım aynı ama mavısı sen kaça aldın
yemek takımı varya ıkıncı oda benım yemek takımıma cok benzıyı neysem maşallah herbıseyım var benımde

gule gule kullan ınş

ZARİF miş:dilcikar: bugün bana yaptığın kabalıklardan sonra nasıl zarif olabilirsinsenağlama

ne hızlı ilerliyorsunuz ya yarım saat sayfaları okuyorum.

dimples hoş geldin evinide yerleştirmisin hayırlısı olsun.

mandilin nikah tarihin uğurlu olsun.

pınar sağlık ocakları para almıyor.

hilalce iyi günlerde kullan.

ugur böcügü ben hisarın kampanya setinden almıştım çatal bıçak takımı teflon tencere seti çelik tencere seti düdüklü tencere çay seti sahan seti cezve takımı çaydanlık falaln hepsi 1.500 idi yemek takımım kütahya ama

ZARİF miş:dilcikar: bugün bana yaptığın kabalıklardan sonra nasıl zarif olabilirsinsenağlama

:1shok: uy ne ettımkı gel dedım buluşak ıkı kere tarh yaz dedım bıey demedın bıdaha soruom 12 nısan mı 5 nısan mı
ayrıca sen baa kına yollayımda :jeyyar: sürersın dedın yıne bısey dımedım
gel bebm gel bak lısteye yazdım senı karşısınada tarh yazcam hadıŞeniz

teşekkür ederim kıslar en iyisi sizinde olsun ama ben b unları alalı 1 sen oldu şimdi kare yemek takımlarını çok beğeniyorum acaba bu aldıgım kare lerle değiştirsemmi adamla konuşdum getir değiştirelim dedi napi kıslar sizce

hılalce anladım cnm bende setın ıcınden aldım sankı pahalı aldım gıbı ama napım aşık olmustum:asigim: 400tl aldım bu arada
yemek takımımda kuthya

hılal cnm bulasık mak nasıl yıkanırkı kareler sevıyorsan değiştr derım
benım bu gunluk olcak bıde özel gunler ıcın alcam ama hıc kare düşünmedım

mandilincim sabahtan geldim sonra işlerim vardı ancak toparlandım.

hilal en çok neyi istiyorsan onda karar kıl. ben hiç kara yuvarlak ayrımı yapmamıştım dikkat bilem etmedim üzerlerindeki modele baktım sadece her iki çeşitte oldu şansıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…