Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hılal ben model goremıyomkı ortada senınkı guzel bence sade ve hoş ama kareyı sorarsan modelı gormemız lazım

hayatım nan cvp versene:mymeka:sımdık zariflığımden cıkcam haa:roflol:

ben ctesi olursa gelebileceğimi ilk etapta bildirmiştim. zaten sırf gelmiyim die pazar gününü seçtin biliyorum. size iyi alışverişler canım

cnm kusura bakma öğrencim geldi de bişe sordu şimdi ekliyorum remi karaca fiyatı 695 tl:1hug:

Eklentiler

• $153_01_02_1061.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 58
hayatım yapma böle yaa ben karar vermedımkı tek başıma hıc zaen cnm sıkkın yarın gelmıyom işe iş yok belkı maaş bıle alamayık:çok üzgünüm:

hilalce, canım kare takımları bende çok sewiyorum ama bence kıyaslarsak senin takımın daha güzel geldi bana . Yine de sen bilirsin tabi :)

cnm kusura bakma öğrencim geldi de bişe sordu şimdi ekliyorum remi karaca fiyatı 695 tl:1hug:

canım cok şık , benim de yuvarlak takımlarım annemde tutdurdu bir tanede kare alalım diye gerçekden kareler cok şık duruyor ama günlük kullanmak için tabağım yok benim : günlük kullanım için kare ve canlı renklerde bir takım alabilirim tabi aynı zaman hesaplı bir fiyatı olmalı

hılalce senın takım daha şık cnm

off cnm sıkkın yarın yokum burda ona mı yanım yoksa işlerın olmadığına mı

hilal ikiside güzel ama 2.yi daha çok beğendim fiyat farkı vericekmisin değiştirme olursa. vericeksen değiştirme derim. o praya başka eksiğini alırsın.

iyi akşamlar kızlar Şeniz

off işlerımız yok yarın tatıl off off nolcak böle ya hem sızı göremıycem yarın hemde iş yok sonra maaşta yok derse

hayatım ınş 2.ye gelırsın cnm neden pazar gelmıyon

ınş
zatı babam ablam yengem evde işsız onların borcu yok gercı babm doncek zaten memlekete yengemle ablamda calısmak ıstemıyorlar
ya ben cok borcum var allah korusun
yarın benı özlen emı

canım bu yemek takımını ınternettenmı sıparıs ettın.acaba bana hangı sıte oldugunu ozelıme mesaj olarak yazarmısın.sımdıden tesekkurler ve gule gule kullan harıkalar

nişanlımlayım pazarları o yüzden gelemem, eğer ben gelirsem o da erkek arkadaşlarıyla gezer. işin b... çıkarkaydirigubbakcemile3 ondan dolayı o çalışırken ancak gelirim ctesi

canım bu yemek takımını ınternettenmı sıparıs ettın.acaba bana hangı sıte oldugunu ozelıme mesaj olarak yazarmısın.sımdıden tesekkurler ve gule gule kullan harıkalar

tatlım güle güle kullan cok ciciler bende öğrenebilirmiyim internet sitesini

selam kızlar ben bu nevresimlerden birisini alıcam ama renk konusunda kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim önerilerinizi bekliyorum sizce hangisi hoş???...

canım aldınmı bılmıyorum ama mor rengı sevdıgım halde usttekı yesıl olan nevresım daha canlı bence.daha hos duruyor sankı.otekıde guzel ama.

hayatım sağlık olsun ozmn ama dığer bulusmada pazar olur gıbı uzaktan gelenler ıcın bakarık genede

yemek takımın ve kahvaltı takımın haıkalar gule gule kullan

canım çok güzeller kahvaltı takımını gördüm alıp almamak arasında kararsız kaldım huzurlu mutlu günlerde kullan inşallah bu arada yemek takımın bone china mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…