- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
cnm kusura bakma öğrencim geldi de bişe sordu şimdi ekliyorum remi karaca fiyatı 695 tl:1hug:
hayatım yapma böle yaa ben karar vermedımkı tek başıma hıc zaen cnm sıkkın yarın gelmıyom işe iş yok belkı maaş bıle alamayık:çok üzgünüm:
Selamlar herkese..
nihayet schaffer yemek takımlarım bugünkü kargo dağıtımı ile elime ulaştı..
o kadar parlak ve güzeller ki beklentilerimin üzerinde çıktı
ayrıca çatal kaşık takımı da çok şirin , ben günlük yemek takımı almayı düşünürken , günlük çatal kaşık takımım da oldu:teytey:bir heves resimlerini sizlerle paylaşmadan edemedim..bu arada siboja çok ama çok teşekkürler , o olmasa haberim bile olmayacaktı bu yemek takımındana.s.
canım bu yemek takımını ınternettenmı sıparıs ettın.acaba bana hangı sıte oldugunu ozelıme mesaj olarak yazarmısın.sımdıden tesekkurler ve gule gule kullan harıkalar
selam kızlar ben bu nevresimlerden birisini alıcam ama renk konusunda kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim önerilerinizi bekliyorum sizce hangisi hoş???...
Karaca 84 Parça yemek takımı 645YTL
Karaca 91 Parça Çatal Kaşık Takım 345YTL
Karaca 7 parça Servis Takımı 67YTL
Bunları aldım arkadaşlar.Ama daha elime ulaşmadı.Ama ben siteden bulup ekledim resimleri.
Alttaki kahvaltı takımını da annem Doğumgünümde almış kaydirigubbakcemile3 o da Karacanın ve fiyatlı 180ytl.
Bu aşağıdakiler de Teyzoşlardan hediye hihoyyyt
Şimdilik bu kadar.Aldıkça eklerim artık.-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?