Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu porselenlerin tasarımları çok güzel
ama kızlar bu schaffer marka porselenler iyimidir? sağlıklımıdr?, vs..
yıkayıp kullanan yokmu hiç aramızda????

hepinize sevgilerr

birisi şu schafer setinden almıştı bende alsammı diye kara kara düşünürken çatallarının paslandığını söylemişti :) ama tabaklar için bi yorum yapmadı..

geçen hafta gittiğimde canlı canlı görmek için evkurda sordum, ama o marka pek tavsiye edilmediği için satmadıklarını söylediler..

işde bunlarda benim çeyislerim kıslar bakalım bgenicekmisiniz kahvaltı setimin resmini bulamadım kütahyanın pembe çiçekli modeliydi şimdilik bulduklarımı ekliyorum:teytey:

hepsi çok güzel canım.hisar tencere setinin aynısından bende var kaydirigubbakcemile5

aZeLYa55 kullanıcısından alıntı;

Karaca 84 Parça yemek takımı 645YTL

canım bu takımı çok uyguna almışsın nerden aldın kendi web sitelerinde 795 tl diyor.

böcük canım allah büyük.Rabbim bi şekilde ödeme kolaylığı verir inşallah...

kızlar bugün bu havluyu aldım.beyaz renklisinden. havlu koleksiyon yapıcam.hoşuma gidenlerden birer tane alıcam.evlenene kadar bisürü havlum olur :)

Songa84 cnm çok teşükkür ederim senin havlularınada bayıldım çok modern duruyorlar üstündekiler taşmı

canım ben artık şişe dibi takacaktım 4 numara gözlerim ve 3 senedir lens kullanıyorum ben de takamam diyordum ama ilk takışımda başarılı oldum çok rahat ve ibşallah gözün uyumludur da sen de kullanırsın zaten rahatlığını görünce bırakamayacaksın emin ol ben Johnsons&Johnson kullanıyorum ama kafana göre kullanma çapını ölçtür bir de aylık al ben 12 çift alıyorum ayda bir değiştiriyorum. lens satan yerler doktorlarla anlaşmalı olabiliyor bu şekilde de lens numaran ve çapını öğrenebilirsin eğer doktora gitme vaktin ve durmun olmazsa.

15 lira gibi birşey hatta krep avasıyla birlikte küçük bir teflon sahanda var. istanbulda bulamayanlar taksimden karaköye inerken ki DİA da mevcut bugü gördüm

KIZLAR ÇELİK TENCERE RESMİMİ KOYMAYI UNUTMUŞUM BUDA ÇELİK TENCERE TAKIMIM HİSAR:asigim:

Eklentiler

• $200810249284539029.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 44
canım bir şey söyliyim mi senin kahvaltı takımın yeni çıkanlardan daha tatlıymışşş a.s

canım benim ya tamam vazgeçtim yenisini almıyorum böcüğümde zaten açık açık yazmadı ama aynı fikirde o da KRC nin yeni modellerinin de kalın porselen olduğunu söyledi neysem daha öncelikli ihtiyaçlarımı alıyım dimi ama ?? düğüne 4 ay var zaten gün yaklaştıkça evime daha çok bağlanıyorum yaa oofffsenağlama

Sabah bıakıp gittim tüm gün doldurmuşsunuz yine yaaa Oku oku bak bak aktı gözlerim:1shok: Böcükcüm doğrusun çok şey kaçacakta hayırlsı bakalım
O işleri sorma temkinli yaklaşa yaklaşa bu hale geldik Yaklaşmasanda olmuyoki anacım
Bi kızı bin kişiister biri alır derler ya O binleri istemiyoruz daaa Artık o biri kimse gelsin artık gelsiiiin kaydirigubbakcemile3

Elisa bu 700 watt beni cezbedende o oldu zaten fiyatıda 132 yazıodu sitesinde ben 118emi ne aldım internette 95e bile var

Braun güzlmiş Watt farkı çok farkedermiki Buz kıracağıda çok lazım değil zannımca

kaydirigubbakcemile3Sen temzilemeye üşendiğin için gözlük takıyormuşsun Bende aynı sebepten lensi hiç çıkarmıyorum Bzen bi taktımmı 15-20 gün 1 ay Allah ne verdiyse

Süpersin canım ya :roflol:

Gülme komşuna (nişanlı mişanlı demez) gelir başına ( Allah korusun) Bak kalırsın evde haananiknanik Şakka tabiii Allah tamamına erdirsin hepiniziinkini

HAAA BİRDE BİLEREK BÜYÜK HARF YAZIYORUM GÖZÜNÜZDNE KAÇMASIN DİYE
EVLENENLER LTFN AYAKKABI ALTINA İSİM YAZMAKLA KALMAYIP İLK GECE DUADA ETSİNLER ÇOK İHTİYACI OLAN ARKADAŞLARI VAR UNUTMASINLAR HAAA (örnek beeeen)

böcük hazar kelimesini ilk kez senden duyuyorum:1shok:

Hazar Konya tarafında kullanılıyor Yanlış değilsem böcük bi ara anne babasının KOnya tarafında bi yerd eolduğunu yazmıştı Demek böcükte bi Konyalışakkıdı

ınş
zatı babam ablam yengem evde işsız onların borcu yok gercı babm doncek zaten memlekete yengemle ablamda calısmak ıstemıyorlar
ya ben cok borcum var allah korusun
yarın benı özlen emı

Allah sanada sizinkilerede tüm işsiz kalanlarada kolaylık versin Bu nasıl bişey oldu böyle bütün dünyayı sardı virüs gibim :çok üzgünüm: hiç kolay değil hiiç

Alıntı yapamadığım diğer herkes Paylaşımlarınız için tşkrler
Aldıklarınızı güle güle kullann
Nikah tarihini alan son heyecanlarını yaşayan dimples (doğru yazdım inşlh)
Ve onun gibi olanlar hayırlı olsun Allah kolaylık versin tatlı telaşlarınıza
Cvp yetiştiremediğim herkese ii dileklerimi sunuyoruuuum
Ay yeter yorulduum mirmirmirmir

vallahi benimde şimdikileri beğenmeme sebebim çok kalın olmasıyerimseniben
ayrıca senikinin desenide çok sevimli geldi bana...
asla yenisini alma derimyerimseniben

off işlerımız yok yarın tatıl off off nolcak böle ya hem sızı göremıycem yarın hemde iş yok sonra maaşta yok derse

hayatım ınş 2.ye gelırsın cnm neden pazar gelmıyon

yüregini ferah tut allahin izniyle düzelecek belki tam maas almasin ama tamamen issiz kalmaktan daha iyi düzelecek ben inaniyorum.

Kriz cok fena almanyayi da etgiledi bende iki haftadan beri evdeyim izinlerimizi kulandirtiyor sirket is yok diye hakkimizda hayirlisi. Üzülme canim <no panik>

kızlar bugün bu havluyu aldım.beyaz renklisinden. havlu koleksiyon yapıcam.hoşuma gidenlerden birer tane alıcam.evlenene kadar bisürü havlum olur :)

Songa canım senle havlu zevklerimiz aynı valla ya bende beğenmiştim bunları sen ne kadara aldım sanırım jua marka dimi???

merhabalar,ben yeni katıldım aranıza,çeyizi yavaş yavaş almaya başlıyorum,fikirlerinize çok ihtiyacım olacak ve havluları çok beğendim,nerden ne kadara aldınız merak ettim

Songa canım senle havlu zevklerimiz aynı valla ya bende beğenmiştim bunları sen ne kadara aldım sanırım jua marka dimi???

kızlar bunlardan bende de var 3 5 tane... a.s
ama sadece 1 tanesi fotosunu çekebileceğim yakınlıkta...
dur bakim netten bulursam benimkilere ekliyim.. bende hastayım bu tarz havlulara tahmin edeceğiniz üzre:1ninca:

Bende jua dan yatak örtüsü ve havlu aldım.
songa84 seninkine benziyor biraz ama renkli değil siyah beyaz okadar yumuşakki..
Ayrıca jua da indirim var yatak örtüsü aldım mükemmmel bir şey yumuşacık.
hemde 125 tl ye inmiş 180'den havularda indirimli oldu 2 tanesi 25 tl.
Herkese tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…