işde bunlarda benim çeyislerim kıslar bakalım bgenicekmisiniz kahvaltı setimin resmini bulamadım kütahyanın pembe çiçekli modeliydi şimdilik bulduklarımı ekliyorum:teytey:
aZeLYa55 kullanıcısından alıntı;
Karaca 84 Parça yemek takımı 645YTL
kızlar bugün bu havluyu aldım.beyaz renklisinden. havlu koleksiyon yapıcam.hoşuma gidenlerden birer tane alıcam.evlenene kadar bisürü havlum olur :)
canım ben artık şişe dibi takacaktım 4 numara gözlerim ve 3 senedir lens kullanıyorum ben de takamam diyordum ama ilk takışımda başarılı oldum çok rahat ve ibşallah gözün uyumludur da sen de kullanırsın zaten rahatlığını görünce bırakamayacaksın emin ol ben Johnsons&Johnson kullanıyorum ama kafana göre kullanma çapını ölçtür bir de aylık al ben 12 çift alıyorum ayda bir değiştiriyorum. lens satan yerler doktorlarla anlaşmalı olabiliyor bu şekilde de lens numaran ve çapını öğrenebilirsin eğer doktora gitme vaktin ve durmun olmazsa.Canlarım benim bir derdim var burası yeri değil ama ben bu topiği çok seviyorum başka yere yazmak istemedim
Derdim gözlüklerim nikah günü gözlük kullanmak istemiyorum ama ne yazıkki miyop olduğum için gözlüksüzde uzağı göremiyorum :çok üzgünüm: lens kullanmak istiyorum acaba kullanımı zormu yapabilirmiyim bilmiyorum. Araştırma yaptım internetten kimi zor diyor kimi kolay.Lens kullananız varmı bana bir akıl verin ne yapayım nikahta :çok üzgünüm:
babama söyledim wok tava istiyordum zaten cuma günü gidip alsın :jeyyar:
birde canım gene krep tavası girerse indirime falan haberim olsun emi sen takip ediyorsun herhalde hayatım yaaa:1hug: bzim komşu almış çkkk memnunna.s
canım bir şey söyliyim mi senin kahvaltı takımın yeni çıkanlardan daha tatlıymışşş a.s
çok güzel görünüyo havlun, güle güle kullan hihoyyyt
Böcükcüm doğrusun çok şey kaçacakta hayırlsı bakalımcevahır cnm bız sadece alışverıs ıcın toplaşmıyokkı gel derım cok şey kacrma derım
hem üzülme benımde sevgılım neyım yok ama bı kaç ısteyenın var bunlardan bırıde kocaelılı hersey kısmet nışanlımdan ayrıldım ıcın temkınlı yaklaşıyom olaylara hayrlısı olsun de
böcüğüm saklama kapları konusunda haklısın
saklama kabı olmayan setin fiyatı daha makula.s
bende braun almaktan yanayım fakat kafamı kurcalayan buz kırma ataçmanı yok diğerinde ise var
philips 700 watt , braun 600 watt
Elisa bu 700 watt beni cezbedende o oldu zaten fiyatıda 132 yazıodu sitesinde ben 118emi ne aldım internette 95e bile var
meraba arkadaşlar ben yeni katıldım bu siteye..lens kullanacak arkadaşı bilgilendirmek istedim: benim de nisanda düğünüm war bende miyopum lens aldım şuan kullanmaya başladım ilk başlarda çok rahatsız etmeden batışma yapıyor ama gözlükten daha ii.gerçi ben üşeniyorum lensleri temizlemeye oyüzden gözlüğü kullanıyorum.:)
Süpersin canım ya :roflol:
böcük hazar kelimesini ilk kez senden duyuyorum:1shok:
ınş
zatı babam ablam yengem evde işsız onların borcu yok gercı babm doncek zaten memlekete yengemle ablamda calısmak ıstemıyorlar
ya ben cok borcum var allah korusun
yarın benı özlen emı
canım benim ya tamam vazgeçtim yenisini almıyorum böcüğümde zaten açık açık yazmadı ama aynı fikirde o da KRC nin yeni modellerinin de kalın porselen olduğunu söyledi neysem daha öncelikli ihtiyaçlarımı alıyım dimi ama ?? düğüne 4 ay var zaten gün yaklaştıkça evime daha çok bağlanıyorum yaa oofffsenağlama
off işlerımız yok yarın tatıl off off nolcak böle ya hem sızı göremıycem yarın hemde iş yok sonra maaşta yok derse
hayatım ınş 2.ye gelırsın cnm neden pazar gelmıyon
kızlar bugün bu havluyu aldım.beyaz renklisinden. havlu koleksiyon yapıcam.hoşuma gidenlerden birer tane alıcam.evlenene kadar bisürü havlum olur :)
Songa canım senle havlu zevklerimiz aynı valla ya bende beğenmiştim bunları sen ne kadara aldım sanırım jua marka dimi???
paşabahçeden aldığım kesme tahtam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?