Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

12,5 tl fiyatı cam olduğu içinde sağlıklı kaydirigubbakcemile2

canım evet bencede en sağlıklısı cam a.s
hemde çokk şekermişş...
ama bizde var kullanmıyoruz gel gelelim :sm_confused: çilekli bizimkiside...
çünkü keserken çok ses yapıyor öyle böyle değil. her bir bçak darbesi üstünde çınlıyor :uhm:

Songa canım senle havlu zevklerimiz aynı valla ya bende beğenmiştim bunları sen ne kadara aldım sanırım jua marka dimi???

zevklerimizin aynı olmasına çok sevindim canım.beyazından aldım.1 adet.13 küsür,14 de gitsin.koçtaştan aldım kaydirigubbakcemile5

assortik bardağın çok şeker canım...
bendede şişesi var yağdanlık olarak kullanıyorum..
resmini eklemiştim burayada..
bende bardak hastasıyım bu arada...

dimplescim, özloşum ve songacım tesekkür ederim :asigim: daha güzelleri sizin olsun Şeniz

özloşcum makinaya girer mi acaba bu bardaklar ? ben elde yıkarım diye düsündm cok sevdimde bardaklarımı eskimesinler diye :1rolleyes:

valla hayatım bu tarz bardaklarım çok..
kullanıyorumda..
eğer üşenmişsem makinaya atıyorum ama çok sık değil..
ama makinaya atıcaksan eğer jel deterjan kullanmak lazım..
zamanla soyulma olabilir..
alırken satıcı söylemişti.

tesekkür ederim canım kaydirigubbakcemile3

hayırlı geceler hepinize kk'nın cici gelinleri a.s.

Walla ne güzel herşeyin çoğu bitmiş darısı bizlerinde başına yerimsenibenTatlı telaşlar bunlar ne güzel yaa Benidee unutmaa dimples nickim herkese zor geliyor.Sen kısaca Glsn yaz olurmuu kaydirigubbakcemile3

işde bunlarda benim çeyislerim kıslar bakalım bgenicekmisiniz kahvaltı setimin resmini bulamadım kütahyanın pembe çiçekli modeliydi şimdilik bulduklarımı ekliyorum:teytey:
hilalce hepsi çok güzel iyi günlerde,mutlulukla kullan yerimseniben

cnm kusura bakma öğrencim geldi de bişe sordu şimdi ekliyorum remi karaca fiyatı 695 tl:1hug:
senin takımında çok güzel ama çok içinde kalacaksa ve fazla fiyat farkı ödemiceksen kare olanda güzel.Nacizane fikrim sengözlerimebaksanab
merhabalar,ben yeni katıldım aranıza,çeyizi yavaş yavaş almaya başlıyorum,fikirlerinize çok ihtiyacım olacak ve havluları çok beğendim,nerden ne kadara aldınız merak ettim
serp hoşgeldin yerimseniben

Bu arada herkes yeni aldığı cicileri iyi günlerde kullansın..
Songa havluların çok hoş bu arada
yerimseniben

bende bugün beyaz eşyalarımı aldım. depoda saklatıyorum çünkü evde yer yok.
hepsi ariston inşallah iyi çıkar.

bulaşık makinesi fotoda beyaz gibi çıkmış ama oda inox.
toplamda 4637tl tuttu. işte 4300e indirdi adam.
taksitle aldık. bakalım ne olcak hayırlısı:)))

Son düzenleme:

canım hepsi çok güzel Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..Bende tüm beyaz eşyalarımı aldım ve mağazada bekletiyorum.Parasınıda ödeyene kadarda epey bi zorlanmıştımAma hemen hemen aynı fiyata almışız bende Arçelikten aldım.sengözlerimebaksanab

teşekkür ederim cnm. senin taksitler bitti galiba. darısı başıma. sende güle güle kullan mutlu günlerde kullana.s..
insan bunları alırken daha bi değişik oluyo sanki. ben öyle oldum en azından. annemde diyoki ancak anladım gideceğini.

Ben kısa vadeli taksitle ödedim.Biraz zorlandım :bbo:ama çok şükür bitti :Saruboceq: Darısı senin başına :lepi:Anneler hep öyle bide ablamda nişanlı benim ikimiz birden gidicez diye çok üzülüyor senağlama

kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın...

dimples heyecanını inan bana yürekten hissettim ve nerdeyse ağlayacaktım baya bi duygulandım...
benimde adımı yazmalısın kolayca silinebilcek şekilde..

kaç senedir şansızlık peşimi bırakmıyor.. artık sıra banada gelsin ya (( uyuyamadıkça forumda yazıyorum saate bakın ((( neyse gideyimde bi kaç saat uyuyayım bari...

günaydın kızlar nasılsınız
böcük üzülme sıkma canını benide çıkaracaklar işten nolcak böyle halimiz bilmiom dediğin gibi bide okadar borç var...

Günaydın canlarımmm nassınız bakalım bugün.

Lepicim canım haftaya doktora gideceğim inşallah çapım falan uyarve inşallah rahatlıkla kullanabilirim.Sağol balım.

Songa-hilalce-dimples-Assortik aldıklarınızı güle güle iyi günlerde kullanın canım.

Bende dün akşam bimde Kütahya Porselen Çay Fincan Takımı gördüm kaçırırmıyım hiç 15 TL..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…