12,5 tl fiyatı cam olduğu içinde sağlıklı kaydirigubbakcemile2
Songa canım senle havlu zevklerimiz aynı valla ya bende beğenmiştim bunları sen ne kadara aldım sanırım jua marka dimi???
paşabahçeden aldığım kesme tahtam
bu aksam aldığım bardaklarım 6 tane toplam 24 lira
dimplescim, özloşum ve songacım tesekkür ederim :asigim: daha güzelleri sizin olsun Şeniz
özloşcum makinaya girer mi acaba bu bardaklar ? ben elde yıkarım diye düsündm cok sevdimde bardaklarımı eskimesinler diye :1rolleyes:
valla hayatım bu tarz bardaklarım çok..
kullanıyorumda..
eğer üşenmişsem makinaya atıyorum ama çok sık değil..
ama makinaya atıcaksan eğer jel deterjan kullanmak lazım..
zamanla soyulma olabilir..
alırken satıcı söylemişti.
Walla ne güzel herşeyin çoğu bitmiş darısı bizlerinde başına yerimsenibenTatlı telaşlar bunlar ne güzel yaaçok romantikkkk ahh buketcimm yaa 28 nde dini nikahım kıyılcak hemde o gün gelinliğimi alacağım. 6 marttada kuaförde bi ton işim var anladınız siz onukaydirigubbakcemile3 bide saçlarımı boyatıcam. 7 martta kınam zaten. 13ünün gündüzüde kısmet nasip olursa herkesin adını yazıcam hihoyyyt
hilalce hepsi çok güzel iyi günlerde,mutlulukla kullan yerimsenibenişde bunlarda benim çeyislerim kıslar bakalım bgenicekmisiniz kahvaltı setimin resmini bulamadım kütahyanın pembe çiçekli modeliydi şimdilik bulduklarımı ekliyorum:teytey:
senin takımında çok güzel ama çok içinde kalacaksa ve fazla fiyat farkı ödemiceksen kare olanda güzel.Nacizane fikrim sengözlerimebaksanabcnm kusura bakma öğrencim geldi de bişe sordu şimdi ekliyorum remi karaca fiyatı 695 tl:1hug:
serp hoşgeldin yerimsenibenmerhabalar,ben yeni katıldım aranıza,çeyizi yavaş yavaş almaya başlıyorum,fikirlerinize çok ihtiyacım olacak ve havluları çok beğendim,nerden ne kadara aldınız merak ettim
bende bugün beyaz eşyalarımı aldım. depoda saklatıyorum çünkü evde yer yok.
hepsi ariston inşallah iyi çıkar.
bulaşık makinesi fotoda beyaz gibi çıkmış ama oda inox.
toplamda 4637tl tuttu. işte 4300e indirdi adam.
taksitle aldık. bakalım ne olcak hayırlısı:)))
canım hepsi çok güzel Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..Bende tüm beyaz eşyalarımı aldım ve mağazada bekletiyorum.Parasınıda ödeyene kadarda epey bi zorlanmıştımAma hemen hemen aynı fiyata almışız bende Arçelikten aldım.sengözlerimebaksanab
teşekkür ederim cnm. senin taksitler bitti galiba. darısı başıma. sende güle güle kullan mutlu günlerde kullana.s..
insan bunları alırken daha bi değişik oluyo sanki. ben öyle oldum en azından. annemde diyoki ancak anladım gideceğini.
canım ben artık şişe dibi takacaktım 4 numara gözlerim ve 3 senedir lens kullanıyorum ben de takamam diyordum ama ilk takışımda başarılı oldum çok rahat ve ibşallah gözün uyumludur da sen de kullanırsın zaten rahatlığını görünce bırakamayacaksın emin ol ben Johnsons&Johnson kullanıyorum ama kafana göre kullanma çapını ölçtür bir de aylık al ben 12 çift alıyorum ayda bir değiştiriyorum. lens satan yerler doktorlarla anlaşmalı olabiliyor bu şekilde de lens numaran ve çapını öğrenebilirsin eğer doktora gitme vaktin ve durmun olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?