Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bende dün Jua ya gittim.
Bu newresim takımına bayıldım bi görsniz yakından o kadar canlı ki renkleri.. Ama alamadan vedalaştım geldim 75 liraydı.
Birde yumuşacık yatak örtüleri var ya Jua nın onlara baktım.150lira dediler. Çoook güzellerdi ama sadece krem, mürdün ve turuncu renkleri varmış. Kırmızı ya da siyah olsa alıcaktım . .

Tatlım iyi günlerde kullan hepsini, hiç korkma iyi çıkar benim bir arkadaşım aynılarını kullanıyo hatta geçen hafta sordum nasıl memnunmusun diye, gayet iyi demiş ti oda. şutarafagitti

Mandilin cim bu juanın mağazası var mı peki ben hiç rastlamadım tatlım istanbulda?? :sm_confused:

Evet canım aynen abimde böyle sarı bişiydi o öyle olmasaydı kesin biryerden aldılarkarışıklık oldu beni derdim sarışın yok bizde başka :roflol:

dün akşam bende uğradım Jua ya :) aynı yerdemiydik ki acaba :)))))
o yatak örtülerine bayıldım ama yazın pek kullanışlı olmaz gibi geldi bana

renkleride çok güzelmiş cnm yaa

Mandilin cim bu juanın mağazası var mı peki ben hiç rastlamadım tatlım istanbulda?? :sm_confused:

canımcım istanbulda bilmiyorum ama bizim burda bi alışweriş merkezinde var :)

dün akşam bende uğradım Jua ya :) aynı yerdemiydik ki acaba :)))))
o yatak örtülerine bayıldım ama yazın pek kullanışlı olmaz gibi geldi bana

:)):) keşkem aynı şehirde olsaydık yawrim
haklısın canım dün bende aynısını nişanlıma dedim yazın kullanışlı olmaz diye ama o sırf ben şu şatafatlı yatak örtülerine para yatırmayım diye alalım dedi. :jeyyar: Ama rengi yokmuş, üzüldüm. . . Belki mürdümü alabilirim yinede :)

MIKNATISLI BAHARATLIK ÇOK PRATİK GÖRÜNÜYOR DAVLUBAZIN ÜSTÜNE DE TAKILABİLİR

TASARIM HARİKASI AYAKSIZ MASA KİRLENDİ Mİ? BALKONDA HORTUMLA YIKA :))

KALABALIK MİSAFİRİNİZ Mİ GELDİ ÜZÜLMEYİN ÇÜNKÜ SİZİN KOLTUKLARINIZ DA İKİ KİŞİ RAHATLIKLA YATABİLİR...

PEKİ BU YUMURTALIK MASANIZDA NASIL DURUR?

TASARIM HARİKASI AYAKSIZ MASA KİRLENDİ Mİ? BALKONDA HORTUMLA YIKA :))

PEKİ BU YUMURTALIK MASANIZDA NASIL DURUR?

canım, bu sehpa çok enteresanmış yaa, belki siyahı falan şık durabilir sahiden :):)

Bu yumurtalıkları ben nerde nasıl kullanılacağını bilmiyorum, tek maksatı mutfak masasına dekor olması mı kızlar?

hayırlı ve uğurlu olsun nice binlerce sayfalara inş. :)))))))))))))))) sayfa no 1000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…