Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yumurtalığı buzdolabınamı öle koycan yada içine haşlanmış yumurtamı koycan?

o yumurtalık kahvaltı sofrası için güzel olabilir

CANLARIM YUMURTALARI HAŞLAYIP BUNA KOYUYORSUNUZ KAHVALTI MASASININ TAM ORTASINA OTURTUYORSUNUZ YANİ HERKESE TEKLİ YUMURTALIK VERMİYORSUNUZ YUMURTA YEMEK İSTEYEN ORDAN TABAĞINA ALIYOR cokacimcoook

kızlar ne düşünüyorum biliyo musunuz? acaba bazen bazı eşyaların cazibesine kapalık gereksiz şeyler alıyomuyum şimdi mesela o yumurtalık evet çok güzel ama gereksiz gibi.tezgahın üstünü minik minik herşeyle doldurmak istemiyorum mesela her gördüğüm baharatlığa inciğe cıncığada bayılıyorum. o yüzden bi süre ara verdim bu tarz şeyler almak için artık ne eksiğim varsa evim yerleşince çıksın ortaya

yaa buket şu çoklu alıntıyı banada öğretirmisinnnn:))

alıntı yapıcağın kişilerin yazdıklarının altında mq diye bi yer var sırayla alıntı yapacaklarının orasına tıkla zaten silikleşecek sonra alıntı yapacağın son kişinin alıntı yap yerine tıkla hepsi gelio cnm

günaydınnnnn kıslarrrrrrrrr
esracımmm güle güle kullan cnm
akşamyıldızı yazarım adını merak etme cnm benim
sinaycım baskı değil yani üstüne dokununca eline gelmio o şekiller içinde :))

EVET CANIM SONRADAN OKUDUM CAMMIŞ ANLADIM fisfisfis

günaydın kızlara.s.

dün kiminle konuşmuştuk unuttum krep tavasını hani dia'da var demiştim:uhm:

ben dün akşam aldım, 16,90 TL. ahanda resmi

bu geçenlerde almıştım resmini koymamıştım. paşabahçe buz kovası

bu da paşabahçe peynir tabağı

HAYATIM GÜLE GÜLE KULLAN BENDE MEHTABIN 3 BOY TAVASINI 19,90 A ALMIŞTIM İŞALLAH İYİ ÇIKAR. O TEREYAĞLIK BENDEDE VAR ÇOK HOŞUMA GİTMİŞTİ.
BENİM BUZ KOVAM YOK

RİCA EDERİM CNM ECCU SENDE YAP ÇABUK GÖRİCİİİMMklava:

oldumu cicimmmm hihoyyyta.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…