Pashminacım buz kovası yanlış hatırlamıyorsam 4,5-5 TL. falandı.
[ı]nan ben geldım amma bırazdan cıkıyom ne edıyonuz benı özledınız demı:jeyyar: Işyerımde ssk ıslerı vardı kollarım koptu yazı yazmaktan bırazdn kaçarım ben öptum hepınızı en guzel yerınızden:jeyyar:[/ı]
nan ben geldım amma bırazdan cıkıyom ne edıyonuz benı özledınız demı:jeyyar: işyerımde ssk ıslerı vardı kollarım koptu yazı yazmaktan bırazdn kaçarım ben öptum hepınızı en guzel yerınızden:jeyyar:
YA KIZLAR NAPCAZ BU BUZ KOVASINI İSTEYEN GİTSİN ALSIN DOLAPTAN:roflol:
ya kızlar evdekı kuru baklıyatı
baharatları - şekr tuz gibi yiyeceklerı saklamak için bişiler aldınız mı
sıra onlara geldi ama
nasıl bişi almalıyım kestıremıorum.alan varsa acaba fotosuyla falan ekleyebıllır mıı
:)
aman iyii ya ödüm patladı işten çıktın sandım yawwoff cnm acayıp sıkkın haa keske evde pc olsaydı
herkesın evınde pc var net yok bende tam tersı netım var pc yok:roflol: benı cok özlen emı
kızlaar baktım tek tek sayfalara o kadar çok şey eklenmiş ki güle güle kullanın hepiniz .. bi tane bardak vardı uğurböcekli arılı falan ona bayıldım kimindi hatırlamıyorum ismini a.s. güle güle kullansın..bi de mehtap tava seti vardı oda güle güle kullansın kullananlar memnun etrafımda.. anaaam 1000 sayfayı geçmiş açtığım topic çok mutluyuuuummmmmm :1hug:
kızlaar baktım tek tek sayfalara o kadar çok şey eklenmiş ki güle güle kullanın hepiniz .. bi tane bardak vardı uğurböcekli arılı falan ona bayıldım kimindi hatırlamıyorum ismini a.s. güle güle kullansın..bi de mehtap tava seti vardı oda güle güle kullansın kullananlar memnun etrafımda.. anaaam 1000 sayfayı geçmiş açtığım topic çok mutluyuuuummmmmm :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?