Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nan ben geldım amma bırazdan cıkıyom ne edıyonuz benı özledınız demı:jeyyar: işyerımde ssk ıslerı vardı kollarım koptu yazı yazmaktan bırazdn kaçarım ben öptum hepınızı en guzel yerınızden:jeyyar:

böcüükk hoşgeldinn cnm yaa çok üzüldüm sen iştenmi çıkarıldın yoksam ben gibiii

sen hani gelmiyodun bugün, meydan bana kaldı diye seviniyodum:dilcikar::1hug:ayy canım şaka yaptım gitme yaaa, ben özlerim seni

YA KIZLAR NAPCAZ BU BUZ KOVASINI İSTEYEN GİTSİN ALSIN DOLAPTAN:roflol:

buket içki içirmicen galiba kimseye:bbo:

buket içki içirmicen galiba kimseye:bbo:[/QUOTE]

pekbi misafirperverim cicim gitsin alsın buzdolabındansırnaşık şey

nan işten cıkıyom demedım iş yok bıgun ara verdık dedım ama patron cağırdı ssk ışlerını hallettıkgtcem bırazdan merak etmen

sımdık butun sayfalara baktım tam ısımlerı hatrlamasamda onlar kendılerını bılsınler

assortık bardaklar cok cıcı hele böcuklere bayıldım aynı benkaydirigubbakcemile3
lepı kesme tahtan hayrlı olsun
songa havlu cok şık ı gunlerde kullan cnmcım
bende juada bıseyler alcam ama zamanı var
bana destek olanlara tşk ederım kızlar
ınş sorun yaşanmaz herkesın işlerı acalır
lepıcım aldıkların harıka hepsını sen mı aldın benım 2 katım kadar borcluusun allah yardımcın olsun bende daha 2000den fazla borca hayatta gırmem param oldukca alcam

ya kızlar evdekı kuru baklıyatı
baharatları - şekr tuz gibi yiyeceklerı saklamak için bişiler aldınız mı
sıra onlara geldi ama
nasıl bişi almalıyım kestıremıorum.alan varsa acaba fotosuyla falan ekleyebıllır mıı
:)

off cnm acayıp sıkkın haa keske evde pc olsaydı
herkesın evınde pc var net yok bende tam tersı netım var pc yok:roflol: benı cok özlen emı

cnm ben 3 boy bundan aldım

off cnm acayıp sıkkın haa keske evde pc olsaydı
herkesın evınde pc var net yok bende tam tersı netım var pc yok:roflol: benı cok özlen emı
aman iyii ya ödüm patladı işten çıktın sandım yaww

yok komşum henuz deıl yakındr dermışım allah korusun aslında okadr buyuk fırmalarla calısıyoruzkı her ulkede krız olduğu için etkılenıyoruz yoksa koca şirkette sorun olmaz
calısdığımız fırmalar:NEXT TOM TAILOR GAP H&M TOMY HILFIGER V.WIKIKI, gıbı bunlar suan aklımda olanlar ama işte olmayınca olmuyo

kızlaar baktım tek tek sayfalara o kadar çok şey eklenmiş ki güle güle kullanın hepiniz .. bi tane bardak vardı uğurböcekli arılı falan ona bayıldım kimindi hatırlamıyorum ismini a.s. güle güle kullansın..bi de mehtap tava seti vardı oda güle güle kullansın kullananlar memnun etrafımda.. anaaam 1000 sayfayı geçmiş açtığım topic çok mutluyuuuummmmmm :1hug:

teşekkürler isaura, ben mehtap tavaları sahibesikaydirigubbakcemile3

hayatım bak senı demıyı unuttum gule gule eskıt elını kolunu yakmadan kocana yanık yemekler vermeden ınş kullanırsın:kaydirigubbakcemile3

Hayatim memnun oldum cnm :dance: çok eklenen vardı tek tek tutamadım aklımda isimleri kusura bakmayın emi :)

bende uğur böcekli arılı bardakların sahibesi tesekkürler canım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…