Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

e pirinç şeker 3 tane yeter mıkı
ay ben mı çok abartıorum acaba ya

cnm aslında yetmez ben o 3 taneye şeker çay tuz koycam bende bakliyatı naparım die düşünüorum ama hepsinide kavonaza dizememki

evet cnm anlıyorum bizde yurtdışına ihracat yapıyoruz o sebepten çok etkilendik hayırlısı olur inşallah :teselli:

tesekkr ederim bözük kafa :asigim: daha güzelleri senn ossun emi a.s.

CANIM BEN ÇAY-ŞEKER-TUZ İÇİN BUNUN TÜRKÇE YAZILISINI ALDIM PİRİNÇ-ŞEHRİYE-FASÜLYE V.S İÇİNDE DİĞER ARKADAŞIN ALDIKLARINDAN ALDIM CAM BAMBU KAPAKLI OLANDAN DAHA BÜYÜK ÇÜNKÜ VE ÇAY ŞEKER HER AN ELİMİZİN ALTINDA TEZGAHIN ÜSTÜNDE OLACAĞI İÇİN ESTETİK BİRŞEY OLSUN İSTEDİM.a.s

hayatım bak senı demıyı unuttum gule gule eskıt elını kolunu yakmadan kocana yanık yemekler vermeden ınş kullanırsın:kaydirigubbakcemile3

sağol böcüküm, yakmam yakmam merak etme. ben panik olduğum için yemeğin gözünün içine bakarım pişerken, yanmaya fırsat bulamaz garibim:roflol:

Hayatim memnun oldum cnm :dance: çok eklenen vardı tek tek tutamadım aklımda isimleri kusura bakmayın emi :)

ben de memnun oldum isaura, kusura bakmam da, bu mehtap krep tavası kim sormuştu dün yahukafamçokkarıştı

iyi günlerde kullan tatlıs hepsi cok güzel

tasarımlarına bayıldım walla iyi günlerde kullan canım a.s.

Kıslar merhaba.Birkaç gündür yazmıyorum bu topiğe.Canım sıkkındı.Artık böyle tatlı tatlı çeyizlikler alamıcam kendime :çok üzgünüm: Beyaz eşya taksitine girdik.Buzdolabı,çamaşır makinesi,bulaşık makinesi ve setüstü ocak.ayda 450 ödicez.11 ay boyunca bişi alamıcam :çok üzgünüm:

bu aksam aldığım bardaklarım 6 tane toplam 24 lira

canım çok cici bu vız vızlarr...
sürahiside var al takım yap bari balımmmŞeniz

evet biraz ses yapar die düşünüyorum bende ama sevmiyorum o beyaz plastik olanları zamanla çizikler oluşuyor ve ne kadar temizlensede malesef bakteri ürüyormuş burcucum sesli falan kullancam artıkcokacimcoook

evet haklısın canım benimde plastikleri hiç içime sinmiyor sırf mikrop bir tanede tahta al benceyerimseniben tahtayada sağlıklı diyorlar. ikeada çok güzelleri var. birde bu cam olan harika olur.zaten bir tane yetmiyor. kafan ses götürmediğinde tahtada doğrarsın. hem iki tane olması bazen eşile aynı anda kullanacağınızda da işine yararkaydirigubbakcemile3 güle güle kullan tatlişim...:1hug:

asortik teşekkür ederim.

biz para biriktirip almıştık beyaz eşyalarımızı. hepsini toplam 3680 TL.'ye

bosch bulaşık(4 prog.), çamaşır(7kg.), kombi buzdolabı

iyiki öle almışız yoksa taksit ödemek çok zor ya. Allah taksit ödeyen herkese yardım etsin

Valla büyük eşyaları aldıysan için rahat etsin en büyük dert onlar zaten ıvır zıvır olmasa da olur ama çamaşır makinasız yada buzdolabı olmadan olmaz evde kuşum yaa
a.s.

Üzülme tatlım ya en önemli şeyleri almışsın biraz sıkacaksın artık dişini hayırlı olsun iyi günlerde kullanırsın inşallah

canım ya fiyatı iyiymişş görünüşüde güzel ama sanki alttaki krep tavasından daha büyük gibi duruyor resim mi yanıltıcı :uhm: babamı gönderdim bakacak şimdi

Üzülme tatlım ya en önemli şeyleri almışsın biraz sıkacaksın artık dişini hayırlı olsun iyi günlerde kullanırsın inşallah

Sağol Esracım a.s.

Valla büyük eşyaları aldıysan için rahat etsin en büyük dert onlar zaten ıvır zıvır olmasa da olur ama çamaşır makinasız yada buzdolabı olmadan olmaz evde kuşum yaa
a.s.

Evet orası öyle ama...İnanın bu ıvır zıvırlar kafamı daha çok yoruyor.Ay ne eksik, ne lazım, bunun rengi şuna uysun, amanın bundan da olsun :bbo: 2 sayfa listem vardı.Bir sayfası bitmiş.Bir sayfası kalmış..Teşekkür ederim desteğin için canım :1hug:

teşekkür ederim canım

bu günlük bende çıkıyorum kızlar....
hava çok güzel gezicem biraz...
bensiz ve böcüksüz idare edeceksiniz bu gün:))))))
öpüldünüz yawrularrrrrrrr

azelya cnm en önemlı seylerı almışsın hıc uzulme 11 ayda gecer
allah mutlulukla kullanmanı nasıp etsın
ben kacıyom kızlar by

burcu krep tavasının boyu standart değil zaten. bu krep tavası ama senin istediğin belki aha minik bir boyu olabilir bilmiyorum canım. böcük ve sana iyi gezmeler canlar

güzelim yumurtalık benimde dikkatimi çekmişti.hatta bir arkadaşın aldığını hatırlıyorum.güral porselende var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…