e pirinç şeker 3 tane yeter mıkı
ay ben mı çok abartıorum acaba ya
yok komşum henuz deıl yakındr dermışım allah korusun aslında okadr buyuk fırmalarla calısıyoruzkı her ulkede krız olduğu için etkılenıyoruz yoksa koca şirkette sorun olmaz
calısdığımız fırmalar:NEXT TOM TAILOR GAP H&M TOMY HILFIGER V.WIKIKI, gıbı bunlar suan aklımda olanlar ama işte olmayınca olmuyo
sımdık butun sayfalara baktım tam ısımlerı hatrlamasamda onlar kendılerını bılsınler
assortık bardaklar cok cıcı hele böcuklere bayıldım aynı benkaydirigubbakcemile3
lepı kesme tahtan hayrlı olsun
songa havlu cok şık ı gunlerde kullan cnmcım
bende juada bıseyler alcam ama zamanı var
bana destek olanlara tşk ederım kızlar
ınş sorun yaşanmaz herkesın işlerı acalır
lepıcım aldıkların harıka hepsını sen mı aldın benım 2 katım kadar borcluusun allah yardımcın olsun bende daha 2000den fazla borca hayatta gırmem param oldukca alcam
Çok güzelmiş bardakların bayıldımmmmmmmmm,nerden aldın cnm?Güle güle kullan inşallah
ya kızlar evdekı kuru baklıyatı
baharatları - şekr tuz gibi yiyeceklerı saklamak için bişiler aldınız mı
sıra onlara geldi ama
nasıl bişi almalıyım kestıremıorum.alan varsa acaba fotosuyla falan ekleyebıllır mıı
:)
hayatım bak senı demıyı unuttum gule gule eskıt elını kolunu yakmadan kocana yanık yemekler vermeden ınş kullanırsın:kaydirigubbakcemile3
Hayatim memnun oldum cnm :dance: çok eklenen vardı tek tek tutamadım aklımda isimleri kusura bakmayın emi :)
günaydın kızlara.s.
dün kiminle konuşmuştuk unuttum krep tavasını hani dia'da var demiştim:uhm:
ben dün akşam aldım, 16,90 TL. ahanda resmi
bu geçenlerde almıştım resmini koymamıştım. paşabahçe buz kovası
bu da paşabahçe peynir tabağı
bende bugün beyaz eşyalarımı aldım. depoda saklatıyorum çünkü evde yer yok.
hepsi ariston inşallah iyi çıkar.
bulaşık makinesi fotoda beyaz gibi çıkmış ama oda inox.
toplamda 4637tl tuttu. işte 4300e indirdi adam.
taksitle aldık. bakalım ne olcak hayırlısı:)))
bu aksam aldığım bardaklarım 6 tane toplam 24 lira
evet biraz ses yapar die düşünüyorum bende ama sevmiyorum o beyaz plastik olanları zamanla çizikler oluşuyor ve ne kadar temizlensede malesef bakteri ürüyormuş burcucum sesli falan kullancam artıkcokacimcoook
Kıslar merhaba.Birkaç gündür yazmıyorum bu topiğe.Canım sıkkındı.Artık böyle tatlı tatlı çeyizlikler alamıcam kendime :çok üzgünüm: Beyaz eşya taksitine girdik.Buzdolabı,çamaşır makinesi,bulaşık makinesi ve setüstü ocak.ayda 450 ödicez.11 ay boyunca bişi alamıcam :çok üzgünüm:
Kıslar merhaba.Birkaç gündür yazmıyorum bu topiğe.Canım sıkkındı.Artık böyle tatlı tatlı çeyizlikler alamıcam kendime :çok üzgünüm: Beyaz eşya taksitine girdik.Buzdolabı,çamaşır makinesi,bulaşık makinesi ve setüstü ocak.ayda 450 ödicez.11 ay boyunca bişi alamıcam :çok üzgünüm:
günaydın kızlara.s.
dün kiminle konuşmuştuk unuttum krep tavasını hani dia'da var demiştim:uhm:
ben dün akşam aldım, 16,90 TL. ahanda resmi
bu geçenlerde almıştım resmini koymamıştım. paşabahçe buz kovası
bu da paşabahçe peynir tabağı
Üzülme tatlım ya en önemli şeyleri almışsın biraz sıkacaksın artık dişini hayırlı olsun iyi günlerde kullanırsın inşallah
Valla büyük eşyaları aldıysan için rahat etsin en büyük dert onlar zaten ıvır zıvır olmasa da olur ama çamaşır makinasız yada buzdolabı olmadan olmaz evde kuşum yaaa.s.
Walla ne güzel herşeyin çoğu bitmiş darısı bizlerinde başına yerimsenibenTatlı telaşlar bunlar ne güzel yaaBenidee unutmaa dimples nickim herkese zor geliyor.Sen kısaca Glsn yaz olurmuu kaydirigubbakcemile3
hilalce hepsi çok güzel iyi günlerde,mutlulukla kullan yerimseniben
senin takımında çok güzel ama çok içinde kalacaksa ve fazla fiyat farkı ödemiceksen kare olanda güzel.Nacizane fikrim sengözlerimebaksanab
serp hoşgeldin yerimseniben
Bu arada herkes yeni aldığı cicileri iyi günlerde kullansın..
Songa havluların çok hoş bu arada yerimseniben
azelya cnm en önemlı seylerı almışsın hıc uzulme 11 ayda gecer
allah mutlulukla kullanmanı nasıp etsın
ben kacıyom kızlar by
MIKNATISLI BAHARATLIK ÇOK PRATİK GÖRÜNÜYOR DAVLUBAZIN ÜSTÜNE DE TAKILABİLİR
TASARIM HARİKASI AYAKSIZ MASA KİRLENDİ Mİ? BALKONDA HORTUMLA YIKA :))
KALABALIK MİSAFİRİNİZ Mİ GELDİ ÜZÜLMEYİN ÇÜNKÜ SİZİN KOLTUKLARINIZ DA İKİ KİŞİ RAHATLIKLA YATABİLİR...
PEKİ BU YUMURTALIK MASANIZDA NASIL DURUR?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?