canım çok cici bu vız vızlarr...
sürahiside var al takım yap bari balımmmŞeniz
evet haklısın canım benimde plastikleri hiç içime sinmiyor sırf mikrop bir tanede tahta al benceyerimseniben tahtayada sağlıklı diyorlar. ikeada çok güzelleri var. birde bu cam olan harika olur.zaten bir tane yetmiyor. kafan ses götürmediğinde tahtada doğrarsın. hem iki tane olması bazen eşile aynı anda kullanacağınızda da işine yararkaydirigubbakcemile3 güle güle kullan tatlişim...:1hug:
sımdık butun sayfalara baktım tam ısımlerı hatrlamasamda onlar kendılerını bılsınler
assortık bardaklar cok cıcı hele böcuklere bayıldım aynı benkaydirigubbakcemile3
lepı kesme tahtan hayrlı olsun
songa havlu cok şık ı gunlerde kullan cnmcım
bende juada bıseyler alcam ama zamanı var
bana destek olanlara tşk ederım kızlar
ınş sorun yaşanmaz herkesın işlerı acalır
lepıcım aldıkların harıka hepsını sen mı aldın benım 2 katım kadar borcluusun allah yardımcın olsun bende daha 2000den fazla borca hayatta gırmem param oldukca alcam
ya kıslarrr siz tuzluktan tutta cam küçük şeyleride almışsınız...
ben aldım çoğu şeyi halada alıyorum ama böyle ufak tefek şeyleri almadım ne blim son anda alınsa onlar daha uygun olmazmı evin son durumuna göre...
son anda zormu olur
edacım, şimdiden almaya başlarsan geniş zamanda istediğin modeli ararsın gezersin bulursun ve içine sinerek alırsın. Ama düğüne yakın toptan almak istersen zamanın daralır, almak zorunda olduğun için alırsın. Gerçi düğününe ne kadar var bilmiyorum :)
Zati evlendiğinde bile eksikler hiiiç bitmiyor, bu yüzden şimdden alıp kenera koymakta fayda var. :icecream:
Edacım büyük şeyleri aldık bitti. Şimdi sıra ufak tefek şeylerde bunlarda lazım canım hazır nikahıma biraz daha zaman varken bunlarda çıksın aradan dimi..
kıslar merhaba.birkaç gündür yazmıyorum bu topiğe.canım sıkkındı.artık böyle tatlı tatlı çeyizlikler alamıcam kendime :çok üzgünüm: Beyaz eşya taksitine girdik.buzdolabı,çamaşır makinesi,bulaşık makinesi ve setüstü ocak.ayda 450 ödicez.11 ay boyunca bişi alamıcam :çok üzgünüm:
ya kıslarrr siz tuzluktan tutta cam küçük şeyleride almışsınız...
Ben aldım çoğu şeyi halada alıyorum ama böyle ufak tefek şeyleri almadım ne blim son anda alınsa onlar daha uygun olmazmı evin son durumuna göre...
Son anda zormu olur
cnm bizde toplam 3680 e aldık boschtan.toplamda çok tutmasın kolay ödeyelim diye çok üst düzey şeyler almadım ama hepsi güzel.8 ayda 460 ödücez 5 ayını ödedik bilemm mayıs ayında son taksiti var o yüzden bende herşey alamıyorum ama yinede ufak tefek kaçaklarım oluo mesela burcu özgeye şu bıçak seti gelsin yorumuna göre bende alcam
buket 3680'e boschtan hangi ürünleri aldınız, merak ettim?
cnm şu anda modelleri ezberimde değğil 5 aydırda görmüom ama evde kodları var ben sana akşama eve gidince bulup resmini özelliklerini gösteririm ok? unutursam hatırlatıver
cnm bizde toplam 3680 e aldık boschtan.toplamda çok tutmasın kolay ödeyelim diye çok üst düzey şeyler almadım ama hepsi güzel.8 ayda 460 ödücez 5 ayını ödedik bilemm mayıs ayında son taksiti var o yüzden bende herşey alamıyorum ama yinede ufak tefek kaçaklarım oluo mesela burcu özgeye şu bıçak seti gelsin yorumuna göre bende alcam
cnm şu anda modelleri ezberimde değğil 5 aydırda görmüom ama evde kodları var ben sana akşama eve gidince bulup resmini özelliklerini gösteririm ok? unutursam hatırlatıver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?