Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

EVET CANIM HATTA MUDO DA GÖRDÜM BEN BIÇAĞI FALAN DA VAR ÜSTÜNDE BUDA ÇOK KULLANIŞLI

allah netemsin seni böcük ne borcu hızla okurken kimle karıştırdın beni kim
bilir güldrüdün beni de dedim ne almışım kendim
bilmedenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya kıslarrr siz tuzluktan tutta cam küçük şeyleride almışsınız...
ben aldım çoğu şeyi halada alıyorum ama böyle ufak tefek şeyleri almadım ne blim son anda alınsa onlar daha uygun olmazmı evin son durumuna göre...
son anda zormu olur

edacım, şimdiden almaya başlarsan geniş zamanda istediğin modeli ararsın gezersin bulursun ve içine sinerek alırsın. Ama düğüne yakın toptan almak istersen zamanın daralır, almak zorunda olduğun için alırsın. Gerçi düğününe ne kadar var bilmiyorum :)
Zati evlendiğinde bile eksikler hiiiç bitmiyor, bu yüzden şimdden alıp kenera koymakta fayda var. :icecream:

Edacım büyük şeyleri aldık bitti. Şimdi sıra ufak tefek şeylerde bunlarda lazım canım hazır nikahıma biraz daha zaman varken bunlarda çıksın aradan dimi..

Edacım büyük şeyleri aldık bitti. Şimdi sıra ufak tefek şeylerde bunlarda lazım canım hazır nikahıma biraz daha zaman varken bunlarda çıksın aradan dimi..

aslında evet magazaların önünden geçerken aa bundanda alsam diyorum hep :)
ama küçük şeyleryaa hep erteliyom evde nereye koycam hesabı :)))
ama bende alıyım barii çünkü sonradan o küçük şeyler gözümde büyüyecek eminimm

cnm bizde toplam 3680 e aldık boschtan.toplamda çok tutmasın kolay ödeyelim diye çok üst düzey şeyler almadım ama hepsi güzel.8 ayda 460 ödücez 5 ayını ödedik bilemm mayıs ayında son taksiti var o yüzden bende herşey alamıyorum ama yinede ufak tefek kaçaklarım oluo mesela burcu özgeye şu bıçak seti gelsin yorumuna göre bende alcam

canım bizim buraya koyduğumuz o incik cıncık şey tek başına az toplu halde çok tutan parçalar birden almak seni yorabilir çarşıya markete pazara çıktıkça kendini yormadan eksiklerini alsan sanırım daha kolay olur

buket 3680'e boschtan hangi ürünleri aldınız, merak ettim?

selam kızlar,

yaw azcık az bakın şuraya geride kalanlarıda dünüşünün ne zamandır geçmişe bakıyorum.
kim ne almış aklımda kalmıyor uzadıkça.

havlu, bardak, kesme tahtası, pikeydi sanırsam ve saymadıklarım her bişeyiniz hayırlı olsun iyi günlerde de kullanın.

buket aldığın kavanozlardan boy boy nazara aldık bakliyatlarıda ona koyuyor.

değişik bir baklagillik olarak ikeada gördüm duvara monte edilmiş tahtanın içerisinde cam saplı kavanozlar var fotosuna bakıcam bulursam ekleyeceğim. benimde onlar eksik değişik bir şeyler bulursanız fikir verin lütfen.

arkadaslar aldıgınızhersey cok güzel ALLAH sizi cok mutlu etsin kocişlerinizle

cnm şu anda modelleri ezberimde değğil 5 aydırda görmüom ama evde kodları var ben sana akşama eve gidince bulup resmini özelliklerini gösteririm ok? unutursam hatırlatıver

bizde boschtan aldık hepsini. 3500 liraya çıktı. çamaşır ve bulaşık makinasını geçen yıl aldmıştım. buzdolabı ve set üstünüde 2 ay önce aldık.

Ohh ne güzel bitti sayılır sizin taksit.Ben de Arçeliğe boch mağazasına, bekoya hepsine gittim.En sonunda arçelikten aldım.Hepsi 5,000 tuttu :1shok: (küsürü de var) bir de düşün kdv ötv indirimi varken bu fiyat ankastre bile değil. :bbo: Su pınarı olan buzdolaplarından istiyordum ama sırf su pınarı farkı 600tl.Gösteriş için değmez dedik.İnox iki kapılı nofrost aldık.

kızlar bişey sorcam ben bu yemek odasından arıyorum ama hala satan ulaşabileceğim bir yer bulamadım. siz biliyormusunuz? Bulduğum yerler hep istanbulda küçük mobilyacılardı.

mandilin fotosunu nereden buldun canım, sizin orada hiçmi yok yapan sordunmu mobilyacılara. markalarınkilerde standart nette hepsi var. sitelerde istediğine benzer çok vardır ama ulaşımı nasıl olur.

tubiscim, yaptırmak çok pahalıya geliyor diye hazır alalım dedim. Belki bilindik bi markadırda ben bilmiyorumdur diye sorayım dedim canım.
Yine siteler yolu gözüktü bana :ecrin_bebek:

mandilin en iyisini yaparsın canım bilindik markanın olursada pahalı oluyor marka olduğu içinsitelere bak bulursun mutlaka canımcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…