Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

herkese slm kızlar eternıty nın tencere takımını aldım 2684 desenlı modelınden aldım gercekten cok güzeller 200 ytl bakırköy aybıke züccacıye

herkese slm kızlar eternıty nın tencere takımını aldım 2684 desenlı modelınden aldım gercekten cok güzeller 200 ytl bakırköy aybıke züccacıye

hayırlı olsun canım ama daha önceleri eternity le ilgili iyi değil yorumları vardı diye hatırlıyorum umarım sende bi sorun olmaz

kızlar bişey sorcam ben bu yemek odasından arıyorum ama hala satan ulaşabileceğim bir yer bulamadım. siz biliyormusunuz? Bulduğum yerler hep istanbulda küçük mobilyacılardı.

maskoda monolife mobilyada gözüküyor..monolife mobilya da küçük bir yer değil bildiğim kadarıyla..basında çalıştığım için birçok gazete ve özellikle dekorasyon dergilerinde büyük reklam çalışmaları yaptıklarını biliyorum.benim fikrimi sorarsan güvenilir bir firma:1rolleyes:

Selam canım iyi günlerde kullan tencerelerini, sen nişanlandınmı öyle hatırlıyorum sanki yaa yoksa karıştırıyorummu?? sositososito

kızlar bişey sorcam ben bu yemek odasından arıyorum ama hala satan ulaşabileceğim bir yer bulamadım. siz biliyormusunuz? Bulduğum yerler hep istanbulda küçük mobilyacılardı.

CANIM AYNISI DEĞİL AMA ONA BENZER BİR MODEL BENİM MOBİLYALARIMI ALDIĞIM MAĞAZADA VARDI ÇOKTA MODERN MASASI FALAN ÇOK KULLANIŞLIYDI

tamam serp, teşekkür ederim a.s. ben bi bakayım, monolife mobilya Ankarada varmı diye.

CANIM AYNISI DEĞİL AMA ONA BENZER BİR MODEL BENİM MOBİLYALARIMI ALDIĞIM MAĞAZADA VARDI ÇOKTA MODERN MASASI FALAN ÇOK KULLANIŞLIYDI

sinaycım, masa cidden çok pratikmiş. DOĞPA Mobilya sadce İstanbuldamıki CADIARZU hemen bakayım şubelerine . .

güle güle kullan minietek. seçtiğin desen güzelmiş .

minietek güle güle kullan ama bende pashmina gibi sorunlu diye hatırlıyorum umarım sorunsuz kullanırsın.

GÜLE GÜLE KULLAN CANIM SENİN SEÇTİĞİN DESENDE ÇOK GÜZEL BENDE 6832 Kırmızı Karanfil modelinden aldım KARE TENCERE BENİMKİLER BEN ALALI 2 YIL OLACAK AMA 280 TL'ye ALMIŞTIM BEN ilk çıktığı zamanlardı çok kazıklanmıştım neyse inş. iyi çıkarda kazıklandığıma değer :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
minietek inşallah seninkinde sorun çıkmaz ve moralini bozmak gibi olmasın ama daha önce ben Eternity hakkında yazı yazmıştım.

mandilin monalife görünce, modalife aklıma geldi onun ankarada yeri var. biri ordan almıştı mobilya bende baktıydım onda var buna benzer model netten bak.

CNM GÜLE GÜLE KULLAN BENİMKİLER İNOX DEĞİL AKŞAMA RESİMLERİNİ KOYUCAM...

minietek inşallah seninkinde sorun çıkmaz ve moralini bozmak gibi olmasın ama daha önce ben Eternity hakkında yazı yazmıştım.

BENİMDE VAR ETERNİTYLERİM ANNEM SENELER ÖNCE ALMIŞTIhihoyyyt
KÖTÜMÜ BİŞİMİ VAR SÖLEYİNN NOOLURR İYİLEŞMEZMİİsırnaşık şeysırnaşık şey

buket üzgünüm ama:1no2:az bir ömrü var ölecekkaydirigubbakcemile3

umarım eternity alanların hepsinin iyi çıkara.s.

arsıma kolay gele cnm

sağol şeker

kızlar 4 lü aylara düştüm bu gün tebrik edin hadi benii :sm_cool:

gözün aydın şekercim
bende 3 lere düştüm

arsima nerelerde yahu göremedim bu gün onu????

sorma canım ya salı günü çizim yapayım diye çıktım burdan sonra silivriye fln gittim
dünde çizim yaptım öyle böyle değil
bugünde sabah bilgisayarım bozuldu onla uğraştık sonrasında çizime devam şimdi geriden geliyorum umarım yetişirim sizlere

kızlar bu şarjlı süpürgelerden hangisi iyi acaba?bir fikri olan varmı?

ne desem yalan olur pek bilgim yok benim

arsıma bırazda çalışayım dıyıp cıktı

sonra yalan oldu zavallı kısçe :roflol:

Ayy canım ya bende çok alıştım isizlere ve buraya inan. Elimden gelenin fazlasını yapacağım bağlantının hızlanması konusunda a.s

ya hemen bağlansın hatta eve yerleşmeden önce
telefon ile birlikte -tatlicadiarzu-
biz seni çok özleriz Şeniz

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...viteler/253441-iste-ceyiz-iste-alisveris.html

KIZLAR SON KEZ LINK VERIYOM LUTFEN ILGILENIN kusra bakman buyuk yazdım cunku gören olmadı dıe

benim için farketmez
kesin söz veremiyorum çünkü heran herşey çıkabiliyor
siz tarihi belirleyin müsait olursam inş. gelicem süprizzzzz

kızlarrr canım istemediği için uzun zamandır bir şeyler ekleyemiyordum...

en güzel anların yaşandığı günlerin resimleri ile doldurmanız dileğiyle

konulara daldan düşer gibi atlıyorum kusura bakmayın geçmişe bakınıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…