herkese slm kızlar eternıty nın tencere takımını aldım 2684 desenlı modelınden aldım gercekten cok güzeller 200 ytl bakırköy aybıke züccacıye
kızlar bişey sorcam ben bu yemek odasından arıyorum ama hala satan ulaşabileceğim bir yer bulamadım. siz biliyormusunuz? Bulduğum yerler hep istanbulda küçük mobilyacılardı.
herkese slm kızlar eternıty nın tencere takımını aldım 2684 desenlı modelınden aldım gercekten cok güzeller 200 ytl bakırköy aybıke züccacıye
kızlar bişey sorcam ben bu yemek odasından arıyorum ama hala satan ulaşabileceğim bir yer bulamadım. siz biliyormusunuz? Bulduğum yerler hep istanbulda küçük mobilyacılardı.
tamam serp, teşekkür ederim a.s. ben bi bakayım, monolife mobilya Ankarada varmı diye.maskoda monolife mobilyada gözüküyor..monolife mobilya da küçük bir yer değil bildiğim kadarıyla..basında çalıştığım için birçok gazete ve özellikle dekorasyon dergilerinde büyük reklam çalışmaları yaptıklarını biliyorum.benim fikrimi sorarsan güvenilir bir firma:1rolleyes:
CANIM AYNISI DEĞİL AMA ONA BENZER BİR MODEL BENİM MOBİLYALARIMI ALDIĞIM MAĞAZADA VARDI ÇOKTA MODERN MASASI FALAN ÇOK KULLANIŞLIYDI
Bu da resmi..
minietek inşallah seninkinde sorun çıkmaz ve moralini bozmak gibi olmasın ama daha önce ben Eternity hakkında yazı yazmıştım.
CNM GÜLE GÜLE KULLAN BENİMKİLER İNOX DEĞİL AKŞAMA RESİMLERİNİ KOYUCAM...
BENİMDE VAR ETERNİTYLERİM ANNEM SENELER ÖNCE ALMIŞTIhihoyyyt
KÖTÜMÜ BİŞİMİ VAR SÖLEYİNN NOOLURR İYİLEŞMEZMİİsırnaşık şeysırnaşık şey
arsıma kolay gele cnm
kızlar 4 lü aylara düştüm bu gün tebrik edin hadi benii :sm_cool:
arsima nerelerde yahu göremedim bu gün onu????
kızlar bu şarjlı süpürgelerden hangisi iyi acaba?bir fikri olan varmı?
arsıma bırazda çalışayım dıyıp cıktı
Ayy canım ya bende çok alıştım isizlere ve buraya inan. Elimden gelenin fazlasını yapacağım bağlantının hızlanması konusunda a.s
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...viteler/253441-iste-ceyiz-iste-alisveris.html
KIZLAR SON KEZ LINK VERIYOM LUTFEN ILGILENIN kusra bakman buyuk yazdım cunku gören olmadı dıe
kızlarrr canım istemediği için uzun zamandır bir şeyler ekleyemiyordum...
kimseler bana cevap vermiyorrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?