Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

amin amin kalk sende et hadıı 1 saatını ayır huzur bull hadı gorusuruz 1 2 saar-t sona burdaysann cnmm

ben dıyom ama baska dıyom bılıyon

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zaten ya aşık olcan olcak yada önce sevcen sonra aşık olcan.başka yolu yok ...opuyorumnanaktan

ervacım canım yazdıklarının hepsini büyük bir dikkatle okudum ve sanki mesajında biraz bana nasıl denir serzenişte bulundun öle anladım.
tabirim biraz ağır belki evet.ama ben onu görücü usulü işler kötüdür öledir böledir diye sölemedim.ben hayatımda bu cesareti göstere bilen insanları hep takdir ettim.en azından önlerine gelen bu fırsatın iyimi yoksa kötümü olduğuna karar vermek için bişiyler yapıyorlar.hepimizin başına gelecek başka yolu yok.benim yapı meselesi sölemek istediğim.bende bilemem belkide ömrüm ve gelecek hayatım için en hayırlı olan insan şu anda benden haber bekleyen.ben buna hayır diyerek kısmetimi belirleyeceğim belkide.ya da çok mutlu olacağım ve iyiki yapmışım diyeceğim sonradan.
bana zor gelen herkezin çizdiği bir resim vardır kafasında .hayatında olmasını istediği insan resmi.sen ne güzelki bunu bulmuşun.
insan aşık olunca bütün eksikleri noksanları görmezden gelip yok sayabiliyor.
ama böle durumlarda hiç tanımadığın için karşındakini seçimlerini yapmak zorunda kalıyorsun.sen istediklerini sunuyorsun yada hayat için düşüncelerini karşı tarafta böle.
beni geren ilk görüşme belkide .nasıl biri çıkacak,nasıl geçecek dakikalar bunlar.
yoksa o insanı bir yerde görmüş olsam az biraz tanısam sanki daha rahat olcak herşey.
bide bir insanın kalbini kırmak var.güzel bir dille izah etmek herşeyi.
yoksa sakın yanlış anlama yine sölüyorum insanların mutlu bir yaşam kurması için başka bir yol yok zaten bu düzen hep böle.birileri olcak tavsiyeler olcak sonrası kısmet.
inş anlata bilmişimdir hiislerimi.

evet gerçekten tecrübe belkide.belkide hiç daha önce başıma gelmedi ondan böle hissediyorum.yada hep istediğim gibi olmayacak şöle böle düşüncelerle karamsarlığa kapılmak.hayrılısı herşey için.

canım umarım senin için hayırlısı olur
böle zor gelio biliorum ama kaç kurtar kendini
evde kalma sende benim gibi

ay pıtırım yine güldürdün beni.
hep diyorum çok rahat aile hayatıda iyi değil.evliliğe hiç sıcak bakamıyor insan.ortamı ailesi sanki kaybolacakmış gibi geliyor.
zaten hayırlısıysa olur sonunda.
ben yirmi yedi yaşımdayım valla senin gibi karamsar bakmıyorum.
herkesin bir zamnı vardır ki en önemlisi hayırlı insan ve hayırlı zamn.
seninde alnında yazıyordur mutlaka pıtırım vakti saati...
hepimiz için hayırlısı inş...

ne güzel güldürdüm seni:)
öle canım bende 25i doldurucam ocakta
aslında böle rahatım ama
ne biim yaa
kafam karışık

merhaba kızlar bende 3 ay öncesine kadar bu topicin müptelasıydım

yine de takip etmeyi düşünüyorum çünkü çeyiz evlenince de bitmiyor zemuszemus

kızlarrrr ben geldımm
papıı bjk yıne yaptı yapacagınıklava:

orası olee ama netıce hep sıfır yaa bısıler yapmalıı rıdvan o kadrooya yazık kullanmasını bılmıoo kadro super mustafa denızlıde ıs yok dıoo

:)) ne denizlide iş var nede demirörende de işte kısmetimizmi bağlanmış nedir kör topal gidiyoruz :)) Allah sonumuzu hayır eyleye :)

Allah kabul etsin canım, yüreğine sağlık

Rabbim bu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul eder inşallah

aminnnnnnn cnmm insallah :Saruboceq::Saruboceq:

ASKIM akıllanmıs artık duam kabul oluooo dedıkıı askım su aralar olmaz bılıosun ama toparlanalımm para bırıktırcem bırıkım yapıcam ende senle olmak ıstıyorum dedı ılk defaaa ALLAHIM b guzel gunde askıma akıl verdııı mutlu ettı benıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…