Canlarım rengi ve işlemesi bununu gibi olmayacak ama türban modelinin bu şekilde olmasını istiyorum sonunda istediğim gibi bir türban resmi buldum yaşasın sizce nasıl ??
gelinlik provaların her aşaması çok zevkli...gerçi daha 2,provadayım :)
gelinliği giymek kadar gurur verici bişi yokmuş valla :)Allah herkese nasip etsin
benimde gelinliğim buuu :)
Umarım herşey istediğin gbi oluyordur banada dua et tatlım..
evet cnm dikiliyo şuan kiraladım 1200 TL...duvağımda aynen öle up uzunnnnnnnnn yerimseniben
Kızlar WC fırçası nasıl ama???:roflol:
jumbo setlerimm
bi internet sitesinde 7.90 a gördüm de ucuz geldi bana ne dersiniz?
olur özlerım balım
bu arada cnm ablam yeşılımın babası vefat etmış allahtan kalanlara sabır versın babacığının mekanı cennet olsun ınş:çok üzgünüm:
selam kıslar bugün spotçular çarşısına gittim .resmen bittim ya . çok güsel koltuk takımları wardı ve fiyatları gayet makul şakkıdı
bi kaç parça da ben ekleyeyeim...
kızlaar halıların güzelliğine bakın yaaa bayıldım ben bunlara :asigim:
Kızlar günaydın
Blender sati alıcam ama o kadar çok kararsız kaldım ki şu iki ürün arasında:uhm:
sizce hangisini alsam
PHILIPS HR 1372 BLENDER SETİ
700W güçlü motor
Canlarım benim bir derdim var burası yeri değil ama ben bu topiği çok seviyorum başka yere yazmak istemedim
Ya çok mutsuzum pazartesi günü sunsetten bikaç takım pijama siparişi verdim hala gelmedi üfff aradım depodan istedim gelince yollıycam dedi ordaki kız ama niye gelmedi hala ya hem de onlara yakın biyerdeyimm, canım çok sıkkınn senağlama
KIZLAR ÇOK KARARSIZIM OTURMA ODAM İÇİN MAXI TAKIM ALACAZ AMA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM BU MODELLERİ BEĞENDİM ÇOK KALİTELİ VE SAĞLAM AMA RENK SEÇEMİYORUM SİZCE HANGİSİ GÜZEL?
mini etek kız sen nerdesin taa nezaman dedin nişan resimlerimi koycam dieeklava:
çok şık olmuşşsun enişteyle kıyafet uyumu süper.bide o beyaz şey varya şal değilde ne deniosa işte çok şekermişş
ömür boyu mutluluklar cnmm
tşk ederim canım çok sağol resımleri daha dün aldık diğer normal cekılenlerı koymak ıstemedım
şimdı resmımizi yüzümüzü sılmeden eklıcem ona bakın ıstersenız sılcem çünkü
LED ışıklı musluk 28,9 TL.
Lazer makas (keserken doğru yolu gösteren, düzgün kestiren makas) 9,9 TL.
Yemek yapmak hiç bu kadar seksi olmamıştı, hizmetçi önlüğü :)) 68,9 TL.
Ya Arsimam nerde ben kaç gündür toprağımı göremiyorum merak ettim yahu
ARSIMA bana 5 yada 12 nısandan bırını sectıklerını sölesınler
sağol canım benim hayırrlısı inşallh darısı sizin başınıza tabi :1hug:
çok uğraştıracak sanmıştım ama yarım güne sığdırdık çok şükür. 20 haziran canım. kaydirigubbakcemile2
Arsima yok bu aralar kızlar ben hiç hatırlamıyorum tarihlerini kızların böcükçüm:uhm:
ikili kase seti fiyatı 9,35 TL.
kızlarrr selamlarrr sevgilerrrr ben geldimmmm 4 günlük bi ayrı kaldım forumumdan şükür kavuşturana :)))
çok yoruldum kızlar yaaa annem geldi mutfak eşyaları yerleşti bide istanbuldan alınacaklar vardı onlarıda hallettik ıvır zıvır ne varsa. çok şükür bi eksiğim kalmadı artıkın:) ama bende bittim bugün kuaförümlede konuştuk kına elbisemi aldık kaftanımı falan annem getircek. sizleri çok özledim valla
işde bunlarda benim çeyislerim kıslar bakalım bgenicekmisiniz kahvaltı setimin resmini bulamadım kütahyanın pembe çiçekli modeliydi şimdilik bulduklarımı ekliyorum:teytey:
KIZLAR ÇOK KARARSIZIM OTURMA ODAM İÇİN MAXI TAKIM ALACAZ AMA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM BU MODELLERİ BEĞENDİM ÇOK KALİTELİ VE SAĞLAM AMA RENK SEÇEMİYORUM SİZCE HANGİSİ GÜZEL?
Bende dün akşam bimde Kütahya Porselen Çay Fincan Takımı gördüm kaçırırmıyım hiç 15 TL..
Evet canım aynen abimde böyle sarı bişiydi o öyle olmasaydı kesin biryerden aldılarkarışıklık oldu beni derdim sarışın yok bizde başka :roflol:
TASARIM HARİKASI AYAKSIZ MASA KİRLENDİ Mİ? BALKONDA HORTUMLA YIKA :))
kızlar ne düşünüyorum biliyo musunuz? acaba bazen bazı eşyaların cazibesine kapalık gereksiz şeyler alıyomuyum şimdi mesela o yumurtalık evet çok güzel ama gereksiz gibi.tezgahın üstünü minik minik herşeyle doldurmak istemiyorum mesela her gördüğüm baharatlığa inciğe cıncığada bayılıyorum. o yüzden bi süre ara verdim bu tarz şeyler almak için artık ne eksiğim varsa evim yerleşince çıksın ortaya
dün kiminle konuşmuştuk unuttum krep tavasını hani dia'da var demiştim:uhm:
bu geçenlerde almıştım resmini koymamıştım. paşabahçe buz kovası
bu da paşabahçe peynir tabağı
Kızzzz minietek nereye eklicen anacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?