Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım ii kandiller..geçmişi okumaya calısıodum..soora yarıda bıraktım..ne var ne yokk..önemli bişi var mı kaçırdıgım :)

iyi o zaman bütün duaların kabul olur inşallah, hem bizede etmiştin dimi ümitlensemmi bende

canım ALLAH en hayırlısını cıkarsın ıns karsınnaaa hep mutlu olunn hepımızz bekarlarr hayılısıyla yuvasını kursunlar yuvası olanlarrr yuvasında mutlu olsunlar ınsss ıns en kısa zamanda benımde askımla ıkımızın yuvası olurrrr :Saruboceq::Saruboceq:

canım ii kandiller..geçmişi okumaya calısıodum..soora yarıda bıraktım..ne var ne yokk..önemli bişi var mı kaçırdıgım :)

yok cnmmm bocuk ayın 30unda ısten cıkıoo kesın bı o var uzucuuu
ceyız ekledıııı tulbentt topıge hava kattı okadar olee bısı yok he mınık staja baslıoo yarın ve bız bol bol dua edıyoruzzz cnmm

Son düzenleme:
özet geçelimm

burcunun doğum günü harika geçiyodu en son yazdığında :)

böcük ay sonu işten ayrılcak galiba

nihalnde duaları kabul oldu çook mutlu :))

tam oldu sayılmaz ama askım dalgayı bırakıp bugun gayet cıddıydııı bakalımm ıns bugunluk bısı deıldırr

anam bucumun d.gunusunu unuttum bennn kocısı ona cok guzel gozluk almıssss
gule gule kullansınnn

hadı bende cıkıommm optumm kızlarrr kepenklerı kapamayı unutmayınn :):)

yatınca ederim cnm
yatıcm birazdan
kızklava: iyilesmedınmı ondanmı bılemedım yazmadanda gecemedım boyle bı fırsatlı ge ede nıye sadece yatarkene ayırdın vakıt canm yaa:gitme:

amın cnm amın
goooooooooooddd mooooorninggggggggggg
günaydın cnm

ay uykudan oluyorum totalda 4aatlık uyku uyudum ancak
sırf kadır gecesı ıcın bugun calısmamamyı ne cokısterdım
isterdımkı sabahlıyayaım cok kızıom kendıme
dun anneme gıttım orda bos bidukkanı kuran lursu yapmış kadınlar
yatsı tereafı kaldık kuranlar okundu tesbıh namazı kıldık sabahlıycaklardı caylar demlencektı ama ben gıtmek zorundaydım kocişi aradım 12de geldı
biraz evde devam ettık beraber ALLAH kabul etsın ama 1.30 felan sonra yattm sahura kaltık sabah namazını kıldık ordada dua ettım

dunku kadımn cok guzel seyler anlattı
bu gece gokten sıcım sıcım melekler ınıyor
yokmu dua eden af dıleyen dıye bakıyolar dıger kandılerde ole bugece farklı ama
ve dedıkı eger bi r urpertı hıssedersenız bılnkı cebraıl as. sizede kanadını degdırdı ve gunahlarınını afettı dedı gercı hıssetmedım ama umarım affedılenler arasına girmişizdir kızlar
ayrıca bu gecede oyle bı saaat varmış kı gunahlar affedılıyormuş oyuzden uyanık gecırmek cokıyyımış cok ısterdım umarım calısmayan hatunlar bu geceyı sabahlamıslardır
herkeze dua ettım burdakılerede

[/B][/COLOR]GÜNAYDIN
iste kızlar masa örtümmmmm :) tam belli değil ama idare edin okişşşş. 2 resim koyuyorum hem rengini hemde parlaklığını görün diye

güzel olmuş cnm miniğinkide güzeldi kumaşın özelliği ney anlamadım

burcucum herşey çok güzel olmuş allah herkese böle romantik koca nasip etsin sırnaşık şey gözlük güzeldi ama bence en güzeli sana yazdığı not süperdi sevginiz hiç bitmesin cnm
pıtır senin bu medinin ağrısı tamamen sinirden oluyor cnm ve aynı çalıştıkça onu unutaman çok zor
unutuyodum eda ilk defa gördüm seni bence çok güzelsin esmer bomba Şeniz
esmy cnm sanada üzüldüm evi satıyolarmış kışta geldi sayılırı kışın çok zor oluyor cnm allah yardımcın olsun :1hug:

Son düzenleme:
kızlar arsima mulbery sanki bi iki kişi daha var gelmiyolarmı :uhm:
he bide msn lerde sorun var sanırım son sürümü yükleyin diyor ben son sürümü sevmiyorum sizler ne yaptınız sölermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…