Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar aksam ezogelin corbası yaptım ilk kez ama lezzetinde bi eksik vardı ya anlayamadım; birde bulguru mercimeğe gore fazla gelmiş sanırım :uhm: aranızda yapan varmı nasıl yapıyorsunuz?
dimplesd yaptıgını solemisti ama oda yok simdi

günaaaaaayyydıınnlarrrrr opuyorumnanaktan

esmy bende cok isterdim sabaha kadar uyanık kalmayı ama sahur yemeğini bile gözüm kapalı yedim ((

gece geç yatmıştım dayanamadımmm ufff :sinifsinif:

günaaaaaayyydıınnlarrrrr opuyorumnanaktan

esmy bende cok isterdim sabaha kadar uyanık kalmayı ama sahur yemeğini bile gözüm kapalı yedim ((

gece geç yatmıştım dayanamadımmm ufff :sinifsinif:

ya ben kociş olmasa birz dah dahaynırdım yer ytardım ama onun ıcın kalk haızrla 1.30 yattım 4 e dogru kallktım
5.30 yattm ama 6da anca uyudum 7.30 kalktım

esmycim kızlar nişan bohçasını hazırladıkta bak ben size koyduklarımı yazım eksik varmı sen söleyin olurmu

namazlık patik olabılır ama sen zaten koycagını koymussun ben kıyafet ısıne gırmedım valla gayet guzel canm

evet haklısın stresten benim

kızlar arsima mulbery sanki bi iki kişi daha var gelmiyolarmı :uhm:
he bide msn lerde sorun var sanırım son sürümü yükleyin diyor ben son sürümü sevmiyorum sizler ne yaptınız sölermisiniz
ay sorma akşam bizdede oldu bende sevmiom ama mecburen yükledim yoksa açmıo

evet canım akşamda biraz rahatsızdım
bugün birazcık daha iyi gibiyim ama cumaya kadar düzelmezsem cuma yine gidicem yine ilaç faslı offf
ama ben ne kadar ilaç içsemde bu stres altında hiç bi ilaç fayda etmez

ne güzel canım
benimkiler artık kabul olmuo galiba:)

herkese günaydın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…