:gitme:
msn dedim ya ne yaptınız son sürümünden başka çaresi yokmu bunun
günaaaaaayyydıınnlarrrrr opuyorumnanaktan
esmy bende cok isterdim sabaha kadar uyanık kalmayı ama sahur yemeğini bile gözüm kapalı yedim((
gece geç yatmıştım dayanamadımmm ufff :sinifsinif:
bnm habaerım yok öle bişeyden
msn açılıyomu senin
açık şuan
esmycim nişan bohçasını hazırladıkta bak ben sana koyduklarımı yazım eksik varmı sen söle olurmu
evet evet olur
Günaydın kızlarrrrrrr
yarın yolculuk var şimdi temizlik yapıcam şekerlerrr...
şimdik nişanlıma gömlek kravat pantalon pijama tkm iç çamaşır tkm mendil çraop havlu tıraş tkmı parfüm seti terlik kemer
kayınvalideme bluz eşarp eteklik kumaş koydu annem çorap havlu vs babasına gömlek çoarp mendil kardeşinde aynı hatırladıklarım bunlar eksik yazdım gibi ama böle
koymam başka gereken varmı cnm
namazlık patik olabılır ama sen zaten koycagını koymussun ben kıyafet ısıne gırmedım valla gayet guzel canm
evet haklısın stresten benim[/B][/COLOR]GÜNAYDIN
güzel olmuş cnm miniğinkide güzeldi kumaşın özelliği ney anlamadım
burcucum herşey çok güzel olmuş allah herkese böle romantik koca nasip etsin sırnaşık şey gözlük güzeldi ama bence en güzeli sana yazdığı not süperdi sevginiz hiç bitmesin cnm
pıtır senin bu medinin ağrısı tamamen sinirden oluyor cnm ve aynı çalıştıkça onu unutaman çok zor
unutuyodum eda ilk defa gördüm seni bence çok güzelsin esmer bomba Şeniz
esmy cnm sanada üzüldüm evi satıyolarmış kışta geldi sayılırı kışın çok zor oluyor cnm allah yardımcın olsun :1hug:
ay sorma akşam bizdede oldu bende sevmiom ama mecburen yükledim yoksa açmıokızlar arsima mulbery sanki bi iki kişi daha var gelmiyolarmı :uhm:
he bide msn lerde sorun var sanırım son sürümü yükleyin diyor ben son sürümü sevmiyorum sizler ne yaptınız sölermisiniz
evet canım akşamda biraz rahatsızdımkızklava: iyilesmedınmı ondanmı bılemedım yazmadanda gecemedım boyle bı fırsatlı ge ede nıye sadece yatarkene ayırdın vakıt canm yaa:gitme:
amın cnm amın
günaydın cnm
ay uykudan oluyorum totalda 4aatlık uyku uyudum ancak
sırf kadır gecesı ıcın bugun calısmamamyı ne cokısterdım
isterdımkı sabahlıyayaım cok kızıom kendıme
dun anneme gıttım orda bos bidukkanı kuran lursu yapmış kadınlar
yatsı tereafı kaldık kuranlar okundu tesbıh namazı kıldık sabahlıycaklardı caylar demlencektı ama ben gıtmek zorundaydım kocişi aradım 12de geldı
biraz evde devam ettık beraber ALLAH kabul etsın ama 1.30 felan sonra yattm sahura kaltık sabah namazını kıldık ordada dua ettım
dunku kadımn cok guzel seyler anlattı
bu gece gokten sıcım sıcım melekler ınıyor
yokmu dua eden af dıleyen dıye bakıyolar dıger kandılerde ole bugece farklı ama
ve dedıkı eger bi r urpertı hıssedersenız bılnkı cebraıl as. sizede kanadını degdırdı ve gunahlarınını afettı dedı gercı hıssetmedım ama umarım affedılenler arasına girmişizdir kızlar
ayrıca bu gecede oyle bı saaat varmış kı gunahlar affedılıyormuş oyuzden uyanık gecırmek cokıyyımış cok ısterdım umarım calısmayan hatunlar bu geceyı sabahlamıslardır
herkeze dua ettım burdakılerede
aminnnnnnn cnmm insallah :Saruboceq::Saruboceq:
ASKIM akıllanmıs artık duam kabul oluooo dedıkıı askım su aralar olmaz bılıosun ama toparlanalımm para bırıktırcem bırıkım yapıcam ende senle olmak ıstıyorum dedı ılk defaaa ALLAHIM b guzel gunde askıma akıl verdııı mutlu ettı benıı
evet patikte koydu bide annem kendisi bi ara banyo lifi örmüştü ondan bile koydu seccade koymadı düğünde koyacakmış cnm yetermi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?