şimdik nişanlıma gömlek kravat pantalon pijama tkm iç çamaşır tkm mendil çraop havlu tıraş tkmı parfüm seti terlik kemer
kayınvalideme bluz eşarp eteklik kumaş koydu annem çorap havlu vs babasına gömlek çoarp mendil kardeşinde aynı hatırladıklarım bunlar eksik yazdım gibi ama böle
koymam başka gereken varmı cnm
canım ya dugundede ayrıca bahca yapacakmısınız. bizde erkek tarafı nişanda getirmişti, biz ise dugunde yapmıstık ama bayramda kucuk bohca gibi bisey hazırlamıstık ama ayrı ayrı degildi oyle.
ever dugunde yapma bencede
pıtır öle deme benmkiler kabul olmuyor falan allah senin için hayılrı olanı elbet er yada geç kabul edecektir bide dua ederken cnm çok samimi içten gönülden istenmeli muhakkak olacak dün gece kız kardeşimde aynısı söledi dua et dedim ben o kadar ettim kabul olmuyor dedi okul için etmişti hayıırlısı buymuş dedim eee bide olmayacak duaya amin denmezki Çok üzgünüm çoook
bizim burda yapılıyor cnm hatta düğünde daha zor karyola tkımı çarşaf tkmı falan mutfak takmı bile koyan var görümceye kaynına çarşafmı nevresimmi ondan koyuluyor bide bizim burda kız nişanlıyken erkek tarafından kıza hediye getiriler düğünde onlarada bohça yapılıyor ama işte teyze hala vs alalahtan ben uzağım bana gelen olmaz ondan yırttım kaydirigubbakcemile3
kızlar siz ne yapmıştınız bohçada
evet patikte koydu bide annem kendisi bi ara banyo lifi örmüştü ondan bile koydu seccade koymadı düğünde koyacakmış cnm yetermi sence
kızlar siz ne yapmıştınız bohçada
ama bugün çok kararlıyım bana ne yazarsa yazsın bi kelime yazmıycam ona
bak cnm içinde ona karşı hala bişeyler var ne kadar karar alsanda biyerde kararından dönersin belki hayatına başka biri yada başka bi iş yeri düşünürsen yada kendine bi
maşkale bulursan unutabilirsin tabi bunlar benim kendi şahsi düşüncem sana ne kadar uyar ne kadarı doğrudur bilemicem
lisedekı kız arkadasım kıtap cıkarmış
2. kıtabı yolda :lepi: süper bısı demı
elmasekerım hem evde hem işte mutsuzum ama cok şükür
ben daha bohca etmedım düğünde etcem aılesıne nışan olursada askımla bana nışan olmazsa hepsı düğünde
kızlar bi mesajı nasıl kotu içerik diye bildiriyoruz
sağda terazınıny anıdna kötü ıc erık yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?