Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım ya dugundede ayrıca bahca yapacakmısınız. bizde erkek tarafı nişanda getirmişti, biz ise dugunde yapmıstık ama bayramda kucuk bohca gibi bisey hazırlamıstık ama ayrı ayrı degildi oyle.

pıtır öle deme benmkiler kabul olmuyor falan allah senin için hayılrı olanı elbet er yada geç kabul edecektir bide dua ederken cnm çok samimi içten gönülden istenmeli muhakkak olacak dün gece kız kardeşimde aynısı söledi dua et dedim ben o kadar ettim kabul olmuyor dedi okul için etmişti hayıırlısı buymuş dedim eee bide olmayacak duaya amin denmezki Çok üzgünüm çoook

canım ya dugundede ayrıca bahca yapacakmısınız. bizde erkek tarafı nişanda getirmişti, biz ise dugunde yapmıstık ama bayramda kucuk bohca gibi bisey hazırlamıstık ama ayrı ayrı degildi oyle.

ever dugunde yapma bencede

bizim burda yapılıyor cnm hatta düğünde daha zor karyola tkımı çarşaf tkmı falan mutfak takmı bile koyan var görümceye kaynına çarşafmı nevresimmi ondan koyuluyor bide bizim burda kız nişanlıyken erkek tarafından kıza hediye getiriler düğünde onlarada bohça yapılıyor ama işte teyze hala vs alalahtan ben uzağım bana gelen olmaz ondan yırttım kaydirigubbakcemile3

haklısın canım
ama eskiden mesela bişi oluo böle ben bütün gece dua ediorum yarın sabah düzelsin fln die yarın sabah gerçekten herşey düzeliodu fln, şimdi ediorum ediorum bişi yok
nese yaa öle işte :)

canım ozaman bunlar fazla bile bence eger dugundede koyacaksanız. peki onlar nisanda getirecekmi bohca;onlarda hem dugunde hem nisandamı getirecekler ve birde nisanda getireceklerse neler koyacaklar;dugunde neler koyacaklar
bizde onlar nisanda biz dugunde yaptıgımız için biraz kopya cekme sansımız olmustu

evet patikte koydu bide annem kendisi bi ara banyo lifi örmüştü ondan bile koydu seccade koymadı düğünde koyacakmış cnm yetermi sence

kızlar siz ne yapmıştınız bohçada

cnm biz nişan yapmadıkdugunde ama cok agır seyler degıl
kayannaya pike takımı sardırdık
işte annemn yaptıgı havlular lif tulbent namaz basortusu corap patik namazlk kayınpedere pijama taakımı dıger saydılarımda kayınpede kayınvalde ye de

ama bugün çok kararlıyım bana ne yazarsa yazsın bi kelime yazmıycam ona

bak cnm içinde ona karşı hala bişeyler var ne kadar karar alsanda biyerde kararından dönersin belki hayatına başka biri yada başka bi iş yeri düşünürsen yada kendine bi
maşkale bulursan unutabilirsin tabi bunlar benim kendi şahsi düşüncem sana ne kadar uyar ne kadarı doğrudur bilemicem

var ve o bişileri allah kahretsinki söküp atamıorum bi türlü
ben o kadar iki arada bi deredeyim ki öle yapsam olmuo böle yapsam olmuo kafam çok karışık korkuorum sadece

lisedekı kız arkadasım kıtap cıkarmış
2. kıtabı yolda :lepi: süper bısı demı

elmasekerım hem evde hem işte mutsuzum ama cok şükür

ben daha bohca etmedım düğünde etcem aılesıne nışan olursada askımla bana nışan olmazsa hepsı düğünde

canını sıkma hiç canım inşallah hersey en kısa zamanda yoluna girer kurtulursun bütün bu sıkıntılardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…