Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

işte kızlar benim stecerlarımmmmm

kolondaki kelebekler harikkaaaa

yatak başıda öyle kelebek hastasıyım zaten ben ve aşık oldum bunlara yatak başı pozitif enerji veriyor vallahi

yatağın üzerinde ki araba süsleride ilgimi çekti harika yaaa

bende çok istiyorum ama kapının ordakiler düşünce vazgeçtim daha almaktan
benim duvarım dümdüz değil tırtıklar var onun için kalkıyorlar kanımca
yada aldığım yerdekiler kaliteli değil ondanmı acep
alsam nası tutturcam onları ((((

saten boyada tam tutuyor.duvarın hiç tırtıklı olmaması lazım.plastik boyada hepsi kalkıyor yavaş yavaş....
arkalarından yapştırıcı sürsen kalkan yerlere?

zeynep bendede yenı surum dıoo ve bende sevmıorumm onuu ama yuklemek zorunda kaldımm

telefonum yıne bozulduu off sınır oldum askım dogum gunumde telefon alcakmıs bana ıdare et dedııı :asigim:

istemedımm ama alıcam dedı bende bısı demedımm artık ama normal bısı olsun dedımm

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, size aldığım çatal bıçak takımını paylaşmak istyedim...Bunu ben almıştım..sonra nişanlım bir alışveriş mağazasında yapılan açık arttırmaya takıldı ve bernardoki takımı 200 liaraya aldı...ben de bernardoyu günlük kullanmaya karar verdim...sitesi yenilendiği için onu yükleyemedim(

hosgeldin arsi nerelerdesin sen kuzum

hoşbuldum
buralardayım

Hoşgeldim Arsimmmmmmmmmmmmmm
arsi buraya yumruk havayaaaaaaa:sm_cool:

şımartma beni :))))))

NİRELERDESİN sen heeee

buralarda :kedi:

bnmkılerde hiç düşmedi arsi

benim düşüyor

saten boyada tam tutuyor.duvarın hiç tırtıklı olmaması lazım.plastik boyada hepsi kalkıyor yavaş yavaş....
arkalarından yapştırıcı sürsen kalkan yerlere?

evet kaynımın kızına oyuncaklı aldık saten boyalı duvara yaptık süper oldu benim ilk yapıştırdığımız anda kısmi atmaya başladı
zamanla hepsi havaya kalktı
bende sinirlendim attım çıkanları :))))
dün seni çok andım :) ben ne aldım bi tahmin et

Arsim benimk,iler hiç düşecek gibi değil vallhi
ki benimde dümdüm değil hafif pütürlü yüzey

benim hafif değil epey pütürlü :tomato:
konsolun üzerinde ne bi tablo ne bi ayna yok
şuan ona verecek paramızda yok :)
hani stıcker alsam yapsam hoş olur dedim ama atarsa ona verdiğimede yazık
yapıştırayım desem sonra çıkartsam iz olur ne yapcam

cok guzel cnm 12 kıslk demi

vallahi o zaman bir şey diyemiyxem kuzumm
az daha bekle o zaman tablo mablo bir şey alırsın sende :1hug:

temizlik yapıcam diye kalktım yatağımı topladım çamaşır attım makinaya mutfağı toparladım geldim yaa...
biri beni dürtüklesinn

ama bugün çok kararlıyım bana ne yazarsa yazsın bi kelime yazmıycam ona

benim de 4 yıl süren ve bol acılı bir ilişkim vardı, nişanlımla tanışmadan önce...ilişkim ne uzuyordu ne kısalıyordu, hep "yapacağım, edeceğim, olacak, evleneceğiz" cümleleri kuruluyordu ama eylemde bir şey olmuyordu, beni o kadar çok yıprattı ki anlatamam..ben de hep senin gibi kararlar alırdım bugün aramayacağım, bugün görüşmeyeceğim diye..sonuçta hiç birşey değişmezdi...sonunda dostum benimle çok büyük bir konuşma yaptı, bana çok destek oldu ve ben ayrıldım..aradan 3 ay geçtikten sonra nişanlımla tanıştım ve aşık olduk:)) ve gerçekte olmayacağına inandığım bir ilişki yaşıyorum..yani romanlardaki, filmlerdeki gibi..
meslekten dolayı akıl vermeyi sevmiyorum ama, kendini iyi hissedersin diye paylaşmak istedim...
ben de o dönemde çok dua ederdim ve gerçekleşmezdi, ben de kızardım nedne gerçekleşmiyor dualarım diye...sonra öğrendim ki, olması istediğim şeyler aslında benim için hiç de hayırlı değilmiş...iyi kio dularım kabul olmamış..yoksa aşkıma kavuşamazdım:))
hayatının ipleri senin elinde:))

kızlar hepiniz burdasınız ve çoğunuz yeni evli diye fikrinizi almak istiyorum.
konumuzla alakalı değil
bi sıkıntım var konuda açtım bununla ilgili ama sonuca varamadım.
nişanlım kayınvaldemle aynı apt da oturmak istiyor.
konuştum kaç kere ben yapamam dedim
bunun benim için bi sorun olduğunu anlattım ama obunu sorun olarak görmüyor.yaşamadan nerden bilicen diyor.bu yüzden ayrılcazmı diyor
ben napıcam işin içinden çıkamıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…