Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anam sen psikologmusun
gel bakam senle biz özel konuşalım
ya bizim ilişkimizde öle evlilik muhabbeti fln bile geçmiodu aslında doru düzgün
bi ilk zamanlarda geçmişti
soradan zaten battıkça battık
onun hayatına bi düzen vermesi gerekiodu okulu vardı falan filan öle işte

canım bu konuyu nişanlınla ben ve bize indirgemeden genel tabirlerle konus; bunun izinle ilgisi olmadıgını genel olarak herkes için iyi bir fikir olmadıgından, herkesin (kendisi de ) dahil evliligin heleki ilk zamanlarında yalnız klamayı isteyeceginden, bunu sadece onun ailesi oldugu için degil kendi ailen olsaydı da soz konusu bu sekilde isteyeceginden, en basitinden aranızda bi sorun bi tartısma bi kavga oldugunda aynı evi paylaşmasanızda bunun aile tarafından duyulacagından anlasılacagından bahset. eger istemiyorsan bu konuda kararlılığını koru kesinlikle

AA GERCEK pisikologmuş
bende hanıtam senlık dıye dedın sandım kız
nıye demıyon hee

inan ailesinden bu konuyu duyduğumdan beri bu düşüncelerle cebelleşiyorum.beynimin içi konuşyor resmen.
dediklerinin hepsini anlattım.güzelce.sakince.tatlı dillikle.
neden istemediğimi.ne gibi sorunlar yaşayabilceğimizi.yapımı.
bunun zorluklarını.
ama klasik erkek cvpları verio.geçiştirio

ne aldın kı.....delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar hepiniz burdasınız ve çoğunuz yeni evli diye fikrinizi almak istiyorum

bence diren ve kabul etme
nasıl insanlar bilmem ama yani aynı binada olunca
hep içiçe oluyorsun ve özlemiyorsun
her adımından haberdar oluyorlar hiç hoş değil bence

ne aldın kı.....delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

tahmin yokmiiiii

|
|
|
|
|
|
|
|

canım ben ilişkinizi nişanlının yapısını bilemem ama bence eger istemiyorsan kestirip at; ben yapamam konusacak birsey yok de ve kestirip at; benim ailemle aynı bianada olsak sen nekadar rahat edebilirsen bende okadar rahat edebilirim ve evliliğimin ilk yıllarında olabilecegim en rahat sekilde olmak istiyorum senin ve herkesin isteyebileceği gibi de

tahmin yokmiiiii

|
|
|
|
|
|
|
|

çok pissin yakaydirigubbakcemile3
ayyyyy
valla çok svindim canım çünkü çok harikalr bence nasıl aldın nerden aldın siteden mi aldın
vbenim için canlı resmini ekler misin?
şimdi sen aldın ya bende gaza gelirim.
güle güle kullan.
her baktığında ben aklına geleyimde ahhh ahh almam için dua etopuyorumnanaktan

:)))
özelden yazabilirsin...

arsim hoşgeldin Şeniz

burcu geçmişe bakıyordum dün eklemişsin gözlüğünü kıs çok havalı olmuşsun yakışmış yüzüne . inşallh bayramda hava güneşli olurda takarsın :):) bide stickerlaını gördüm salondakini ayrıca çok beğendim.

lahana, naptın kısmetini geri teptin mi yoksa :) hazır görümceside beğenmiş

pıtır, senin kardeşinde amma şansızmış hee

aşağıda kimler varmış bakam esma, eccu, buket, baberko sizide özledim gelin kollarıma opuyorumnanaktan

arsi ya kaya&maya, ben bunun saatini mutfagım için almka istiyorum ama fırsatım yok bi turlu, internettenmi aldın, magazadanmı nerden aldın
cok guzel bu arada super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…