benim de 4 yıl süren ve bol acılı bir ilişkim vardı, nişanlımla tanışmadan önce...ilişkim ne uzuyordu ne kısalıyordu, hep "yapacağım, edeceğim, olacak, evleneceğiz" cümleleri kuruluyordu ama eylemde bir şey olmuyordu, beni o kadar çok yıprattı ki anlatamam..ben de hep senin gibi kararlar alırdım bugün aramayacağım, bugün görüşmeyeceğim diye..sonuçta hiç birşey değişmezdi...sonunda dostum benimle çok büyük bir konuşma yaptı, bana çok destek oldu ve ben ayrıldım..aradan 3 ay geçtikten sonra nişanlımla tanıştım ve aşık olduk:)) ve gerçekte olmayacağına inandığım bir ilişki yaşıyorum..yani romanlardaki, filmlerdeki gibi..
meslekten dolayı akıl vermeyi sevmiyorum ama, kendini iyi hissedersin diye paylaşmak istedim...
ben de o dönemde çok dua ederdim ve gerçekleşmezdi, ben de kızardım nedne gerçekleşmiyor dualarım diye...sonra öğrendim ki, olması istediğim şeyler aslında benim için hiç de hayırlı değilmiş...iyi kio dularım kabul olmamış..yoksa aşkıma kavuşamazdım:))
hayatının ipleri senin elinde:))
kızlar hepiniz burdasınız ve çoğunuz yeni evli diye fikrinizi almak istiyorum.
konumuzla alakalı değil
bi sıkıntım var konuda açtım bununla ilgili ama sonuca varamadım.
nişanlım kayınvaldemle aynı apt da oturmak istiyor.
konuştum kaç kere ben yapamam dedim
bunun benim için bi sorun olduğunu anlattım ama obunu sorun olarak görmüyor.yaşamadan nerden bilicen diyor.bu yüzden ayrılcazmı diyor
ben napıcam işin içinden çıkamıom
anam sen psikologmusun
gel bakam senle biz özel konuşalım
ya bizim ilişkimizde öle evlilik muhabbeti fln bile geçmiodu aslında doru düzgün
bi ilk zamanlarda geçmişti
soradan zaten battıkça battık
onun hayatına bi düzen vermesi gerekiodu okulu vardı falan filan öle işte
canım bu konuyu nişanlınla ben ve bize indirgemeden genel tabirlerle konus; bunun izinle ilgisi olmadıgını genel olarak herkes için iyi bir fikir olmadıgından, herkesin (kendisi de ) dahil evliligin heleki ilk zamanlarında yalnız klamayı isteyeceginden, bunu sadece onun ailesi oldugu için degil kendi ailen olsaydı da soz konusu bu sekilde isteyeceginden, en basitinden aranızda bi sorun bi tartısma bi kavga oldugunda aynı evi paylaşmasanızda bunun aile tarafından duyulacagından anlasılacagından bahset. eger istemiyorsan bu konuda kararlılığını koru kesinlikle
evet kaynımın kızına oyuncaklı aldık saten boyalı duvara yaptık süper oldu benim ilk yapıştırdığımız anda kısmi atmaya başladı
zamanla hepsi havaya kalktı
bende sinirlendim attım çıkanları :))))
dün seni çok andım :) ben ne aldım bi tahmin et
ıns ınstedıgı olur cnmay birazdan kardeşimin sonucu açıklanıcak:S
ne aldın kı.....delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar hepiniz burdasınız ve çoğunuz yeni evli diye fikrinizi almak istiyorum
ne aldın kı.....delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
inan ailesinden bu konuyu duyduğumdan beri bu düşüncelerle cebelleşiyorum.beynimin içi konuşyor resmen.
dediklerinin hepsini anlattım.güzelce.sakince.tatlı dillikle.
neden istemediğimi.ne gibi sorunlar yaşayabilceğimizi.yapımı.
bunun zorluklarını.
ama klasik erkek cvpları verio.geçiştirio
amann off sağlık meslek lisesi çıktı bu seferde
sen bnm yeni esarbımıgordunmı dıger topıkte esarp dıye konu varkaydirigubbakcemile
ıns ınstedıgı olur cnm
sen bnm yeni esarbımıgordunmı dıger topıkte esarp dıye konu varkaydirigubbakcemile
cnm b ence guzel bende kardesımı öle ıstıyorum
tahmin yokmiiiii
|
|
|
|
|
|
|
|
anam sen psikologmusun
gel bakam senle biz özel konuşalım
ya bizim ilişkimizde öle evlilik muhabbeti fln bile geçmiodu aslında doru düzgün
bi ilk zamanlarda geçmişti
soradan zaten battıkça battık
onun hayatına bi düzen vermesi gerekiodu okulu vardı falan filan öle işte
bence diren ve kabul etme
nasıl insanlar bilmem ama yani aynı binada olunca
hep içiçe oluyorsun ve özlemiyorsun
her adımından haberdar oluyorlar hiç hoş değil bence
tahmin yokmiiiii
|
|
|
|
|
|
|
|
:)))
özelden yazabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?