yok yaa çevre sağlık die bölümmüş boşver zaten ölesine yazmşlardı onu istemez bizimkide
bu tervihi bile zor yaptırdım
anadolu lisesi olsaydı keşke
nese hayırlısı olsun ne diim
ben biraz markete gideyim kafam dağılsın öptüm
arsim hoşgeldin Şeniz
burcu geçmişe bakıyordum dün eklemişsin gözlüğünü kıs çok havalı olmuşsun yakışmış yüzüne . inşallh bayramda hava güneşli olurda takarsın :):) bide stickerlaını gördüm salondakini ayrıca çok beğendim.
lahana, naptın kısmetini geri teptin mi yoksa :) hazır görümceside beğenmiş
pıtır, senin kardeşinde amma şansızmış hee
aşağıda kimler varmış bakam esma, eccu, buket, baberko sizide özledim gelin kollarıma opuyorumnanaktan
kızlar hepiniz burdasınız ve çoğunuz yeni evli diye fikrinizi almak istiyorum.
konumuzla alakalı değil
bi sıkıntım var konuda açtım bununla ilgili ama sonuca varamadım.
nişanlım kayınvaldemle aynı apt da oturmak istiyor.
konuştum kaç kere ben yapamam dedim
bunun benim için bi sorun olduğunu anlattım ama obunu sorun olarak görmüyor.yaşamadan nerden bilicen diyor.bu yüzden ayrılcazmı diyor
ben napıcam işin içinden çıkamıom
ben sağlk dıyınce heösırelk felan sandım mmm
çok pissin yakaydirigubbakcemile3
ayyyyy
valla çok svindim canım çünkü çok harikalr bence nasıl aldın nerden aldın siteden mi aldın
vbenim için canlı resmini ekler misin?
şimdi sen aldın ya bende gaza gelirim.
güle güle kullan.
her baktığında ben aklına geleyimde ahhh ahh almam için dua etopuyorumnanaktan
:1hug:arsim hoşgeldin Şeniz
burcu geçmişe bakıyordum dün eklemişsin gözlüğünü kıs çok havalı olmuşsun yakışmış yüzüne . inşallh bayramda hava güneşli olurda takarsın :):) bide stickerlaını gördüm salondakini ayrıca çok beğendim.
aşağıda kimler varmış bakam esma, eccu, buket, baberko sizide özledim gelin kollarıma opuyorumnanaktan
:)))
özelden yazabilirsin...
arsim hoşgeldin Şeniz
çok pissin yakaydirigubbakcemile3
ayyyyy
valla çok svindim canım çünkü çok harikalr bence nasıl aldın nerden aldın siteden mi aldın
vbenim için canlı resmini ekler misin?
şimdi sen aldın ya bende gaza gelirim.
güle güle kullan.
her baktığında ben aklına geleyimde ahhh ahh almam için dua etopuyorumnanaktan
arsim hoşgeldin Şeniz
arsi ya kaya&maya, ben bunun saatini mutfagım için almka istiyorum ama fırsatım yok bi turlu, internettenmi aldın, magazadanmı nerden aldın
cok guzel bu arada super
durun ne aldınız bakim :hulya:
çok ciciymiş
kızlar nerden buluyorsun bu kadar cici şeyleri
mandilinim çok tırsıyom ya.
hemde merak ediyorum.
daha karar veremedim.
bakalım hayırlısı...
Arsii kaça aldın bende çok beğenyordum onları yaaaaaaaaaaaa:mymeka:
canım ya sen nişanlandınmı nişanlanacakmısın
nişanlıyım cnm zaten öle nişan olmadı biz kendi ailelerimiz aramızda nişanlandık ama yinede bohça yaılıyor burdacnm biz nişan yapmadıkdugunde ama cok agır seyler degıl
kayannaya pike takımı sardırdık
işte annemn yaptıgı havlular lif tulbent namaz basortusu corap patik namazlk kayınpedere pijama taakımı dıger saydılarımda kayınpede kayınvalde ye de
cnm yüklense yükleyecem ama yüklenmiyorki eski windovs diyorzeynep bendede yenı surum dıoo ve bende sevmıorumm onuu ama yuklemek zorunda kaldımm
ne sonucu diyecektim yazmışsın son tercihidemi yaptınız biz yapmadık isteiğimiz okulda kontenjan yok diye yapmadık hayırlısı artıkay birazdan kardeşimin sonucu açıklanıcak:S
canım ben ilişkinizi nişanlının yapısını bilemem ama bence eger istemiyorsan kestirip at; ben yapamam konusacak birsey yok de ve kestirip at; benim ailemle aynı bianada olsak sen nekadar rahat edebilirsen bende okadar rahat edebilirim ve evliliğimin ilk yıllarında olabilecegim en rahat sekilde olmak istiyorum senin ve herkesin isteyebileceği gibi de
hımmm ben foto göremiyorum ama bildim güle güle kullan arsim
ana kısmetmi varrrrrr
kimmiş neyn nesimiş ne iş yaparmış
nereli kaç kardeş adı ne kaç yaşında :))))
2,90 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?