Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsi internet adresini verirmisin banada, saatide bulabilirmiyim orada?

iyide canım nişan bohcası nişanda olmazmı siz zaten nişanlanmışsınız coktan, bu nişan bohcasımı yoksa bayram için hediye gibi bi bohcamı :uhm:

psiqo eger suan aynı apartmanda olmayı sorun ediyorsa bence bu konu sorun olabilir, yani ben onları illa sorun olur diye yazmadım canım ama eger psiqo bunu istemiyorsa bunu net bir ekilde soylemeli bence, yoksa sorun olmayan ve olmayacak olan bircok kayınvalide vardır eminimki; ben kayınvalidemle aynı binada yasasam kesinlikle ama kesinlikle sorun yasamazdım buna adım gibi eminim ama yinede aynı bianada olmak istemezdim, ben annemlede aynı binada olmak istememki zaten

onlar bana elbise ayakakbı çanta gecelik 6 lımı oluyor 8 limi iç çamaşırı almışlardı bayramda gelirkende yatak örtüsü bornoz tkmı nevresim tkm pike tkmı pijama tkm bi kaç tkm terlik makyaj tkm parfüm set bayramlık kıyafet vs vs ailemede koyacaklarmış aklıma gelenler bunlar gelsinler resimlerini çekrim zaten :sm_cool:

elma şekeri cnm ben 2 ay oldu nişanlanı aramızdaki mesafe uzak biz tanışıyoduk zaten maksat aileler tanışsın geldiler söz nişan ikisi bi arada oldu cnm bu ikinic gelişleri yani o zmn yarım kalan şeyleri bu geldiklerinde tamamlayacaklar cnm

oh oh güle gulle kullan
ben dugun alısverısnde bıle aldırmadım okadar ama sızde adet oyle
ben bı takım elbıse bı esarp gecelıkt akımı makyaj cantası ama ıcı boş aldırdım bide ev terliği1 tane parfm makyaj malzfelan yok ama ben ıstemedım alırlardı desem

öle ya hayırlısı olsun

benımde bı psıkologa ıhtıyacım varr

haha winebir bizi nihalle bi terapiye alsana canım
online monline biz öğretiriz sana
hayatımız internet

ben istemedimki utanırım ama nişanlım sordu sizin adetler nasıl bende söledim :roflol:
onlarınkine yakın zaten onlarda bi nevresim vs olmazmış :dilcikar:

benim erkek kardeşim var annem ona bile çeyis yaptı mutfak tkmı nevresim pike ara tkm bir kaç tkm çarşaf karyola tkm evde 2 sandık dolu hep böle şeyler dantel çok kız kardeşim var ona bile yeter burda erkeğede yapıyor bazıları bizimde tek ya :hulya:

ana kısmetmi varrrrrr
kimmiş neyn nesimiş ne iş yaparmış
nereli kaç kardeş adı ne kaç yaşında :))))

aboooo...
yavaş yavaş gel bıcı bıcı yapmış mis arsi...

lahana bence git görüş nolcakk en fazla bi kaç saatini kaybetmiş olursun. Bu görüücü fikrinden hazzetmiyorsun anlıyorum ama yinede kestirip atma derim ben.

:

herkes öle diyor en azından bilirsin aklında kalmaz.
ya msnde görüşsem ayıp olur mu
?[/B]

kızlar geldim
dün gelememiştim
amma çok şey yazmışsınız oku oku anca bitti

@burcu eşinin süprizi ve hediyesi çoook güzel güle güle günelrde kullan, ayrıca sticker larında çook güzel olmuş :)

@esma bacım okudumda yani bu durumda ne denir ki bilinmez :S Allah yardımcınız olsun tamam zor ama bunda da vardır bir hayır inş güzel bir eve çıkarsınız

@böcük hakkında hayırlısı inş, şükür ki onlardan kurtulacaksın

@lahana bende bu zamana kadar hiç görücü usulü evliliği hiiiç istemedim, aklımda hayalimde hep severek evlenmek vardı, geçen sene işte dediler var biri bi konuş nolcak? zorlama ile kabul ettim, çocuk kalktı geldi ilk konuşurken kimse zıttına gitmiyor zaten hep görünüyor ki anlaşabiliyorsun ( bu senede geldi öyle biri, o yüzden diyorum ilk konuşurken anlaşabilirsin gibi geliyor) sonra işte telefonda konuştuk filan bu işte hadi nişanlanalım diye ısrarcı olunca baktım konuşurken hiiçbir şeyime karışmıyor ne dersem tamam diyor, hep suyuma gidiyor, iyi dedim nişanlanalım kısmet ise olsun
sonrasını anlatmayım boşver

diyeceğim o ki eğer aklında fikrinde hiç yoksa görücü usulü hiç kalkışma derim çünkü ne olursa olsun yüreğinin bi kısmı buruk kalıyor
eğer oldu ki tanıştın, kesinlikle hemen nişan olayına girişme
veeee daha ilk baştan herşeyine tamam tamam diyen insandan uzak dur
aklın karışık belli ama sen ne istediğini biliyorsan o yolda devam et

ay başka kim vardı yazacağım yaaa

@pasminha bacım benimki cezalı olduğu için vakko outlete yolladım :) baktı gelinlik varmış gerçekten pronoviansın ama fiyatları nette denildiği gibi 1000-1500 arası filan değilmiş
dediki 2000 den başlıyor 3500 a kadar gidiyor yani hayallerim yine suya düştü
nasip bakalım zaman ne gösterecek

ay başka ne vardı acep

ay ben size ne diyecektim .şimdik gazetede gördüm .yarın a101 e twing terlikler geliyormuş 10 tl.
duyurulur...
resim ekleyemedim

hemsoo nerelerdeydın sen yaaa hosgeldınn yoksa vardında benmı ıgoremedım

ay iyice kararsız kaldım valla...
ama şölede bişiy var.
görücü usulünü hiç tasvip etmeyen bir çok insandan duymazmıyız.iyiki gitmişim iyiki tanımışım Allah ağzımı dilimi bağladı falan.
ben zaten çok ince eleyp sık dokuyan bir insanım o yüzdn cesaret edemiyorum.
rahat bir insan olabilsem zaten şimdi belkide evde olmazdım...kaydirigubbakcemile2
gözlwerimi kapatıp şimdimi bende süper bir şekilde geçirebilirim bu cevabı benden bekleyen insanlar var ama sonrasını düşünmeden insan nasıl kendini körü körüne atabilir ki bir olayın içine.
Rabbim yazmışsa alnıma zaten yolu yokta,ama insanında kısmetine gitmek için bir yoldan adım atması lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…