pismiyim hiçte bilem yeni bıcıbıcı ettim :)
siteden aldım
hata veriyordu mail fln attım aradılar sonra çay tabağını kaybettim alamıcam diye üzüldüm
sonra şükür buldum onuda
müsait bizamanda çeker eklerim senin için
6 bardağım vardı altı yoktu onlar için aldım 6 dene
Şeniz
internetten
o saatten var bende mutfağımda
bide tabaklı fincanı var bende kaya maya :))))
şimdide tabaklar oldu işte
çay tabağı
lahananın çok istediği vardıya ondan
onlar bizi buluyor kaydirigubbakcemile3
nişanlıyım cnm zaten öle nişan olmadı biz kendi ailelerimiz aramızda nişanlandık ama yinede bohça yaılıyor burda
cnm yüklense yükleyecem ama yüklenmiyorki eski windovs diyor
ne sonucu diyecektim yazmışsın son tercihidemi yaptınız biz yapmadık isteiğimiz okulda kontenjan yok diye yapmadık hayırlısı artık
çok sorun olurmuki aynı apt olsa arkadaş gibi kayınvalşdeler var
kıs psigo ne dert ediyonki söle söleyeceğini kötükedihüso :roflol:
[
canım ozaman bunlar fazla bile bence eger dugundede koyacaksanız. peki onlar nisanda getirecekmi bohca;onlarda hem dugunde hem nisandamı getirecekler ve birde nisanda getireceklerse neler koyacaklar;dugunde neler koyacaklar
bizde onlar nisanda biz dugunde yaptıgımız için biraz kopya cekme sansımız olmustu
HE ERKEK OKEKYTOyok canım erkek zaten kardeşim
ben anlamdom ne ohımmm ben foto göremiyorum ama bildim güle güle kullan arsim
[
onlar bizi buluyor kaydirigubbakcemile3[/COLOR]
onlar bana elbise ayakakbı çanta gecelik 6 lımı oluyor 8 limi iç çamaşırı almışlardı bayramda gelirkende yatak örtüsü bornoz tkmı nevresim tkm pike tkmı pijama tkm bi kaç tkm terlik makyaj tkm parfüm set bayramlık kıyafet vs vs ailemede koyacaklarmış aklıma gelenler bunlar gelsinler resimlerini çekrim zaten :sm_cool:
öle ya hayırlısı olsunnişanlıyım cnm zaten öle nişan olmadı biz kendi ailelerimiz aramızda nişanlandık ama yinede bohça yaılıyor burda
cnm yüklense yükleyecem ama yüklenmiyorki eski windovs diyor
ne sonucu diyecektim yazmışsın son tercihidemi yaptınız biz yapmadık isteiğimiz okulda kontenjan yok diye yapmadık hayırlısı artık
çok sorun olurmuki aynı apt olsa arkadaş gibi kayınvalşdeler var
kıs psigo ne dert ediyonki söle söleyeceğini kötükedihüso :roflol:
[
benımde bı psıkologa ıhtıyacım varr
oh oh güle gulle kullan
ben dugun alısverısnde bıle aldırmadım okadar ama sızde adet oyle
ben bı takım elbıse bı esarp gecelıkt akımı makyaj cantası ama ıcı boş aldırdım bide ev terliği1 tane parfm makyaj malzfelan yok ama ben ıstemedım alırlardı desem
ben istemedimki utanırım ama nişanlım sordu sizin adetler nasıl bende söledim :roflol:
onlarınkine yakın zaten onlarda bi nevresim vs olmazmış :dilcikar:
ana kısmetmi varrrrrr
kimmiş neyn nesimiş ne iş yaparmış
nereli kaç kardeş adı ne kaç yaşında :))))
lahana bence git görüş nolcakk en fazla bi kaç saatini kaybetmiş olursun. Bu görüücü fikrinden hazzetmiyorsun anlıyorum ama yinede kestirip atma derim ben.
:
esma canım çok cücel eşarbın .orayada yazdım .güle güle kullan...
@lahana bende bu zamana kadar hiç görücü usulü evliliği hiiiç istemedim, aklımda hayalimde hep severek evlenmek vardı, geçen sene işte dediler var biri bi konuş nolcak? zorlama ile kabul ettim, çocuk kalktı geldi ilk konuşurken kimse zıttına gitmiyor zaten hep görünüyor ki anlaşabiliyorsun ( bu senede geldi öyle biri, o yüzden diyorum ilk konuşurken anlaşabilirsin gibi geliyor) sonra işte telefonda konuştuk filan bu işte hadi nişanlanalım diye ısrarcı olunca baktım konuşurken hiiçbir şeyime karışmıyor ne dersem tamam diyor, hep suyuma gidiyor, iyi dedim nişanlanalım kısmet ise olsun
sonrasını anlatmayım boşver
diyeceğim o ki eğer aklında fikrinde hiç yoksa görücü usulü hiç kalkışma derim çünkü ne olursa olsun yüreğinin bi kısmı buruk kalıyor
eğer oldu ki tanıştın, kesinlikle hemen nişan olayına girişme
veeee daha ilk baştan herşeyine tamam tamam diyen insandan uzak dur
aklın karışık belli ama sen ne istediğini biliyorsan o yolda devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?