Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm konuşmaktan ne çıkarki

Lahanam u konuda seni etkilemek istemediğimden hep sessiz kaldım ama şimdi fikrimi söylemek istitorum...
Hayatının erkeğinin bir aracı sayesinde gelmeyeceğini nereden biliyorsun???

belkide aradığın odur? Bence kısmetini elinle itme. Anneannem derdi hep bir komşu kızı için öyle çok öyle çok görücü gelirmiş ki kız hepsini elinin tersiyle itermiş... Ve bir gün kısmeti küsmüş kimseler gelmez olmuş kız evde kalmış...

ıllaki bir vesile olması gerekiyor kimisi yola çarpışıp kimisi kavgayla kimisi bizim gibi internette kimisi orda burda kimisi arkadaş ortamında kimisi de böyle aracı sayesinde oluyor. Eğer sana öneren kişiler hemen evlilik muhabbetine sürükleyecek tipler değilse , flört döneminiz labilecekse neden olmasın...? Fkrim bu canım....

bnm kuzenımdee ınternette tanıstı 2 sene cıktılar bu sene evlendııı mesela ve cok ıı ınsanlarrr kısmetının nerden gelecegı bellı olmaz ben aklımın ucunda yokken farukla tanıstırıldımm ortaya bı laf attımm kardesı varmı suatın dıe var dedı esma tanıstık olee ıyıkıde varmısss

burası benim dikkatimi çekti
benim kesin böle olucak

işte benimde tam olarak demek istediğim bu....
Herşey olabilir...:hulya:

sağol canım benim herkesin kendi düşüncesi hepsine saygı duyarım.
bakalım yoksa bende herşeyin bilincindeyim hepsi bir yerde görücü usülü .
zaten hemen evlilik büyük konuşmayayım ama kabul etmem.önce ben bir incelemeye almam lazım.
ama yinede Allah bilir...

evet canım vesile herşey...

pıtırrrrr

Suskunluğum Asaletimdendir... Her Lafa Verilecek Bir Cevabım Var... Lakin Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye,Bir de Söylene Bakarım Adam mı Diye...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…