ay iyice kararsız kaldım valla...
ama şölede bişiy var.
görücü usulünü hiç tasvip etmeyen bir çok insandan duymazmıyız.iyiki gitmişim iyiki tanımışım Allah ağzımı dilimi bağladı falan.
ben zaten çok ince eleyp sık dokuyan bir insanım o yüzdn cesaret edemiyorum.
rahat bir insan olabilsem zaten şimdi belkide evde olmazdım...kaydirigubbakcemile2
gözlwerimi kapatıp şimdimi bende süper bir şekilde geçirebilirim bu cevabı benden bekleyen insanlar var ama sonrasını düşünmeden insan nasıl kendini körü körüne atabilir ki bir olayın içine.
Rabbim yazmışsa alnıma zaten yolu yokta,ama insanında kısmetine gitmek için bir yoldan adım atması lazım...
ay ben size ne diyecektim .şimdik gazetede gördüm .yarın a101 e twing terlikler geliyormuş 10 tl.
duyurulur...
resim ekleyemedim
a101 i yeni duydum burda olmadığından terlikler güzelmiş baktım bime benziyor sanki
Buyrun bakalımkaydirigubbakcemile2
şu an başka biri ile sözlüyüm canım :) sanırım bu yeterli
diğerlerini ne sen anlattır ne ben anlatayım çünkü aklıma geldikçe kötü oluyorum
burası benim dikkatimi çektiLahanam u konuda seni etkilemek istemediğimden hep sessiz kaldım ama şimdi fikrimi söylemek istitorum...
Hayatının erkeğinin bir aracı sayesinde gelmeyeceğini nereden biliyorsun???
belkide aradığın odur? Bence kısmetini elinle itme. Anneannem derdi hep bir komşu kızı için öyle çok öyle çok görücü gelirmiş ki kız hepsini elinin tersiyle itermiş... Ve bir gün kısmeti küsmüş kimseler gelmez olmuş kız evde kalmış...
İllaki bir vesile olması gerekiyor kimisi yola çarpışıp kimisi kavgayla kimisi bizim gibi internette kimisi orda burda kimisi arkadaş ortamında kimisi de böyle aracı sayesinde oluyor. Eğer sana öneren kişiler hemen evlilik muhabbetine sürükleyecek tipler değilse , flört döneminiz labilecekse neden olmasın...? Fkrim bu canım....
bnm kuzenımdee ınternette tanıstı 2 sene cıktılar bu sene evlendııı mesela ve cok ıı ınsanlarrr kısmetının nerden gelecegı bellı olmaz ben aklımın ucunda yokken farukla tanıstırıldımm ortaya bı laf attımm kardesı varmı suatın dıe var dedı esma tanıstık olee ıyıkıde varmısss
işte benimde tam olarak demek istediğim bu....
Herşey olabilir...:hulya:
Lahanam u konuda seni etkilemek istemediğimden hep sessiz kaldım ama şimdi fikrimi söylemek istitorum...
Hayatının erkeğinin bir aracı sayesinde gelmeyeceğini nereden biliyorsun???
belkide aradığın odur? Bence kısmetini elinle itme. Anneannem derdi hep bir komşu kızı için öyle çok öyle çok görücü gelirmiş ki kız hepsini elinin tersiyle itermiş... Ve bir gün kısmeti küsmüş kimseler gelmez olmuş kız evde kalmış...
İllaki bir vesile olması gerekiyor kimisi yola çarpışıp kimisi kavgayla kimisi bizim gibi internette kimisi orda burda kimisi arkadaş ortamında kimisi de böyle aracı sayesinde oluyor. Eğer sana öneren kişiler hemen evlilik muhabbetine sürükleyecek tipler değilse , flört döneminiz labilecekse neden olmasın...? Fkrim bu canım....
bnm kuzenımdee ınternette tanıstı 2 sene cıktılar bu sene evlendııı mesela ve cok ıı ınsanlarrr kısmetının nerden gelecegı bellı olmaz ben aklımın ucunda yokken farukla tanıstırıldımm ortaya bı laf attımm kardesı varmı suatın dıe var dedı esma tanıstık olee ıyıkıde varmısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?