pıtırrrrr
Suskunluğum Asaletimdendir... Her Lafa Verilecek Bir Cevabım Var... Lakin Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye,Bir de Söylene Bakarım Adam mı Diye...:lepi:
pıtırrrrr
Suskunluğum Asaletimdendir... Her Lafa Verilecek Bir Cevabım Var... Lakin Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye,Bir de Söylene Bakarım Adam mı Diye...:lepi:
hehe bu o şahısın feysbukunda yazıo çalmış der sora olmaspıtırrrrr
bence direk sende adam mısın be yazsın...:)
pıtırrrrr
dün yazdım bunubak benım nıkımde guzel pıtırrr ben sevıomm
Bi insan bilmiosa ne istdiğini hem seni ziyan eder hemde kendni dibini görmdiğinn suya dalmadgn gbi sonunu bilmdiğin sevgiye teslm etme kndni
allah'ın kahretmediğini görüp şımarma; mühlet verdiğini düşün ve ürper !!!!!
allah'ın kahretmediğini görüp şımarma; mühlet verdiğini düşün ve ürper !!!!!
aman ne ümitlenicem bundan sora yaa
bi gün güler 10 gün ağlatır o beni
:Saruboceq:canını sıkma hiç canım inşallah hersey en kısa zamanda yoluna girer kurtulursun bütün bu sıkıntılardan
delikafaduldenŞenizgünaydınlar
ben geldim
Günaydın kızlar, size aldığım çatal bıçak takımını paylaşmak istyedim...Bunu ben almıştım..sonra nişanlım bir alışveriş mağazasında yapılan açık arttırmaya takıldı ve bernardoki takımı 200 liaraya aldı...ben de bernardoyu günlük kullanmaya karar verdim...sitesi yenilendiği için onu yükleyemedim(
benim de 4 yıl süren ve bol acılı bir ilişkim vardı, nişanlımla tanışmadan önce...ilişkim ne uzuyordu ne kısalıyordu, hep "yapacağım, edeceğim, olacak, evleneceğiz" cümleleri kuruluyordu ama eylemde bir şey olmuyordu, be:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?