Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsima canım çokk özlemiştim senii hoşgeldinnnn
ayy demek ço kgüzel erzak çeşmesiii
ay aklım kaldı şimdi iyimii..
çatlarım almazsammmmmmmmmm

kızzlarrrr aşkım dün marmaris tansaştan aşkım kesin bunları görse bayılır.. kalpli şeylere hasta deyip bu iki kişilik fincan takımını almış dün akşam fotosunu yolladıı....
ayy yerim ben aşkımı yaaa:asigim:

Son düzenleme:
Ayy burcu benim şapşal aşkımda düşünse ya bööle şeylerr

ayy canım yaa varya şimdi ben yesem mi bitirsem mi bu adamaaa :asigim:
üstelik kahveden de hiç hoşlanmaz olsun aşkım sen seversin diye aldım içeriz ne olcak diyor birde... sadece ikimize özel bu diyor yaaa:asigim: çok seviyorum hemde çokkksositososito tm kalbime geldi okkk:dance:

üzülme şekercim ya
bunlarda önemli şeyler bak öder bitirirsiniz rahat edersiniz sonra

kızlar bişey sorcam ben bu yemek odasından arıyorum ama hala satan ulaşabileceğim bir yer bulamadım. siz biliyormusunuz? Bulduğum yerler hep istanbulda küçük mobilyacılardı.

bunu hiç görmedim canım ay
bende arıyorum bitane ama bulamadım

Ay Arsima gözümüz yollarda kaldı canım ya şükür kavuşturana :1hug:

bencede :lepi:

Ben şimdi seni daldan düşüreceğim nerelerdesin sen toprağım ya klava:özlettin kendini..

ya gönderdiler beni silivrilere sonra iş kaldı kafama onlarla boğuştum şekercim ya

KIZLAR ÇOK KARARSIZIM OTURMA ODAM İÇİN MAXI TAKIM ALACAZ AMA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM BU MODELLERİ BEĞENDİM ÇOK KALİTELİ VE SAĞLAM AMA RENK SEÇEMİYORUM SİZCE HANGİSİ GÜZEL?

biri çok kara biri çok cıvıl cıvıl ben bilemedim

Arsimacım lens konusunda haklısın en kısa zamanda doktora gideceğim canım

ihmal etme canım Şeniz

arsimacımmm sağol cnmmm

rica ederim şeker Şeniz

arsima canım çokk özlemiştim senii hoşgeldinnnn
ayy demek ço kgüzel erzak çeşmesiii
ay aklım kaldı şimdi iyimii..
çatlarım almazsammmmmmmmmm

hoşbuldum Şeniz
ay hemde ne güzel ne güzel hihoyyyt
3lüsü 136 ytl
böle haznesi plastik ama sert bi plastik çeşmeyi çevirdikçe hazne içinde silikon pervane var ordan dökülüyor

iyi günlerde kullanın
benimki hiç öyle almaz herşeyi alır ama mutfağa bi çöp bile almaz klava:

geçen alışverişe çıkmıştık
o genelde hep kendi için bakar kafasına bişe düşerse bana bakar
ben hem ona hem kendime hemde ev için ne alabilriz diye bakarım
oda bana hep şaşkınlıkla bakıyor canım ya sen nasıl hepsine bakabiliyorsun hayret ediyorum diyo birde :roflol:
bende "işte aramızdaki fark şakkıdı" diyorum

şimdi birazdan diasaya gidiyorum kızlar babam gitti baktı varmış mehtabın tavaları. ama dediki sadece krep tavası değil tencereli olanıda var senin gidip bakman lazım dedi. annemle inicez şimdi. napcaksam bu kadar tencere tavayı bilmiyorum işte alıyoruz ha bire :)))))))))))))

BENDE ÇOK BARDAK ALMIŞIM YETER ARTIK ALMA DİO ŞAPŞAL:mymeka:
TUTUYO BENİ BAŞKA REYONLARA ÇEKİYOkaydirigubbakcemile

güle güle kullan burcu bardaklarını, aşka bak be vay anasını satiim, Allah nazarlardan saklasın, kem gözlere şiş, elemtere fiş, bölemiydi yakaydirigubbakcemile3

erzak çeşmesi ne demek yakafamçokkarıştı

arsimacım iyi demişsin kuzum:)))))
işte kadın milleti böyle ilerde de tam bir anne davranışı işte
bu arada daha geldin mi bilmiyorum eskiler ebakarken resim albümümü gördün mü yorumunu merak ediyorum:)

ay 3 ay 26 gün kalmış
böyle hala şaka gibi geliyor evlenmek
biz tanıştığımızdan beri hep farklı yerlerdeydik şimdi aynı şehirdeyiz 3 ay 26 günden sonra aynı evi paylaşcaz şaka gibi
hala evlilik çok uzak gibi geliyor bana

size yakın zamanda yapacaklarımı yazayım
bu cmartesi gelinllik işine kesin karar verip dikime başlıyoruz
ve kına için salonu tutcaz

pazar günü halılara bakcam merinosta %55 indirim varmış eğer beğenirsem uygun olursa 3 halı alcam
kaşmirde de bir alana 1 bedava imiş buradan beğenirsem ve uygun olursada 1 koridor + 1 koridor - 1 mutfak + 1 boş odaya alcam
eğer çok geç kalmazsak battaniye bakmam lazım ona bakarken istikbal yorganda bakarım

hafta sonu balayı yerlerine bakcam beğendiklerimi eliyip sonra aşkıma göstercem
ve müzik elemesi yapcam
uyş ne çok işim varmış

ve en güzel haber belki hatırlarsınız bi ara sürekli off offf çekiyordum
nişanlımın bi işi olmadığı için artık bi iş sahibi

allah seni ne etmesin emiiii :roflol: trs söylemişsin... :roflol: başta elemterefiş sonra kem gözlere şişş:roflol:

CANIM ÇOK SEVİNDİM HABERLERİNE ÖZELLİKLE NİŞANLININ İŞ BULMASINA HAYIRLI OLSUN ÇOK ZOR İŞSİZLİK ALLAH HİÇ BİRİMİZİ BIRAKMASINN:Saruboceq:

Aesimacımm evet işi yok diye üzüldüğünü biliyordummm
özellikle kendiside kafasına takıyordu
inşallah gönlüne göre bir iştirr
hayırlı olsun balımmmm
artık durmak yok tam gazzz hızlaa devam geri sayımaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…