Ayy burcu benim şapşal aşkımda düşünse ya bööle şeylerr
Kıslar merhaba.Birkaç gündür yazmıyorum bu topiğe.Canım sıkkındı.Artık böyle tatlı tatlı çeyizlikler alamıcam kendime :çok üzgünüm: Beyaz eşya taksitine girdik.Buzdolabı,çamaşır makinesi,bulaşık makinesi ve setüstü ocak.ayda 450 ödicez.11 ay boyunca bişi alamıcam :çok üzgünüm:
kızlar bişey sorcam ben bu yemek odasından arıyorum ama hala satan ulaşabileceğim bir yer bulamadım. siz biliyormusunuz? Bulduğum yerler hep istanbulda küçük mobilyacılardı.
Ay Arsima gözümüz yollarda kaldı canım ya şükür kavuşturana :1hug:
Ben şimdi seni daldan düşüreceğim nerelerdesin sen toprağım yaklava:özlettin kendini..
KIZLAR ÇOK KARARSIZIM OTURMA ODAM İÇİN MAXI TAKIM ALACAZ AMA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM BU MODELLERİ BEĞENDİM ÇOK KALİTELİ VE SAĞLAM AMA RENK SEÇEMİYORUM SİZCE HANGİSİ GÜZEL?
Arsimacım lens konusunda haklısın en kısa zamanda doktora gideceğim canım
arsimacımmm sağol cnmmm
arsima canım çokk özlemiştim senii hoşgeldinnnn
ayy demek ço kgüzel erzak çeşmesiii
ay aklım kaldı şimdi iyimii..
çatlarım almazsammmmmmmmmm
kızzlarrrr aşkım dün marmaris tansaştan aşkım kesin bunları görse bayılır.. kalpli şeylere hasta deyip bu iki kişilik fincan takımını almış dün akşam fotosunu yolladıı....
ayy yerim ben aşkımı yaaa:asigim:
güle güle kullan burcu bardaklarını, aşka bak be vay anasını satiim, Allah nazarlardan saklasın, kem gözlere şiş, elemtere fiş, bölemiydi yakaydirigubbakcemile3
erzak çeşmesi ne demek yakafamçokkarıştı
ay 3 ay 26 gün kalmış
böyle hala şaka gibi geliyor evlenmek
biz tanıştığımızdan beri hep farklı yerlerdeydik şimdi aynı şehirdeyiz 3 ay 26 günden sonra aynı evi paylaşcaz şaka gibi
hala evlilik çok uzak gibi geliyor bana
size yakın zamanda yapacaklarımı yazayım
bu cmartesi gelinllik işine kesin karar verip dikime başlıyoruz
ve kına için salonu tutcaz
pazar günü halılara bakcam merinosta %55 indirim varmış eğer beğenirsem uygun olursa 3 halı alcam
kaşmirde de bir alana 1 bedava imiş buradan beğenirsem ve uygun olursada 1 koridor + 1 koridor - 1 mutfak + 1 boş odaya alcam
eğer çok geç kalmazsak battaniye bakmam lazım ona bakarken istikbal yorganda bakarım
hafta sonu balayı yerlerine bakcam beğendiklerimi eliyip sonra aşkıma göstercem
ve müzik elemesi yapcam
uyş ne çok işim varmış
ve en güzel haber belki hatırlarsınız bi ara sürekli off offf çekiyordum
nişanlımın bi işi olmadığı için artık bi iş sahibi
bunlar benim meyveliklerim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?