ilk gelinleri karıştırıyorsunuz.
bak son gelini kimse unutmayacak.
çünkü ben olacağım...
ohh namım yürüsün....turkbayragi
anladım canım...hakkınızda hayırlısı olsun:) tez zamanda olur umarım herşey:))
anladım canım...hakkınızda hayırlısı olsun:) tez zamanda olur umarım herşey:))
çünkü ben olacağım...
hadi beee ben olicim son gelin
kıymalımı patateslerı böel yuvalrk yuyvarlak dızcem dımı nasıl bakam anlat heleesmoşum fırında patates yap canom...
canım ben 10 yıl bekledim :))))) 11. yılımız dolmadan inşallah evlenmiş olacağız ama esmanın da dediği gibi bazı erkekler fazla temkinli oluyo, istiyorlar ki herşey tastamam olsun, benimki öyle en azından, evliliğe zaten mesafeli duran bi tip, e bi de çok ihtiyatlı bi adam her konuda, yani ev alınacak, eşyalar taksit olmadan peşin alınacak, evlendikten sonra kılıkırk yararak yaşamayalım diyo, ancak öyle evleniriz biz, o yüzden kaldık bu zamana :)) nihallerinki de benzer bir durum, o yüzden anlıyorum ben onu, ve sabır diliyorum şekerime :1hug:
yevrim peki bişi dicemamma uzadı konu ben böcüğe katılıyorum şöyleki
dızıler hersyı normallestırıyor mesela
bıhterle behlul yaptıgı yanlıs ama onalrı masum ıyı karaktere sokuyolar ıyı ler ama ne yapıyolar
tabıkı gercektede var ama bu dızıelr sayesınde bu olaylar normal karsılanıyor olay bu bence
inanmıyorum 10 yıl mı? ben çok sabırısızm...birşey olacaksa hemen olsun diyorum...bir de garip bir mantığım var...hangimizin başına ne zaman ölümğn geleceğini bilmiyoruz..bu yüzden şu an hala yaşıyorken, birbirrimizi seviyorken bir arada olalaım...evimiz olmasın, arabamız da, eşyamız da çok olmasın, yavaş yavaş alırız..yeterki birlikte olalım diye düşünüyorum ben...beklemekten nefret ediyorum...
allahtan benimki 2.ayımızda ailesi ile tanıştırdı, 4.ayımızda evlenme teklifi etti...bizde 2.yılımızda evlenmiş olacağız ama8 kerşke daha erken olsaaaa
kıymalımı patateslerı böel yuvalrk yuyvarlak dızcem dımı nasıl bakam anlat hele
çünkü ben olacağım...
ben geldimm...
Bayram çok güzel geçti taki düne kadar...
Kayınpeder kalp krizi geçirdi dün anjio oldu bugün geldi evdee..Zorlu bi gündü dün :1no2:
Neysem öyle iştee fazla uzatmıcamm
ben geldimm...
Bayram çok güzel geçti taki düne kadar...
Kayınpeder kalp krizi geçirdi dün anjio oldu bugün geldi evdee..Zorlu bi gündü dün :1no2:
Neysem öyle iştee fazla uzatmıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?