Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ulaa dizinin kaçıncı dakkalarındadır acaba yaa sondan başa doğru gidiyorum tamamını izlicem bu gidişle :))))

hep güzel gecelikler giyiyor papicim benimde dikkatimi çekiyor....

evvettt canı çekiyo insanın :))

anammm yess vallah bulmuşş papiiii

marksını şeyetsekk bidee

bakayım bizim burda kom varrrr

komunkileri aradım nette falan ama yok, acaba dizinin sonunda yazıomudur reklam olarak:))) bakim aşkıma yollıyımda bulur belkimm..

pahalıdır ama yaa :umursamaz:

papii pahalı olmayanlar da bu kadar güzel durmazz

kızın üstüne cuk diyee oturmuş be annem

baksana nekka güzellll

Selam kızlar opuyorumnanaktan
Nihayet evimin fotolarını çekebildim bugün. Saatlerdir fotoları küçültüp eklemekle meşgulum. Ev ev dediniz alın size tonlarca foto kaydirigubbakcemile3 Salon aksesuarlarım henüz yok, inşallah önümüzdeki hafta onları da alıcam. ıdare edin şimdilik.
Uzun süredir evimi bekleyen arkadaşlarım albüm profilimde. Duyanlar duymayanlara anlatsın kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
sulfatt herşeyin muhteşemmm

zaten tutamadım kendimi bi sürü yorumda yazdımda :) bayıldım herşeyine, sizin evi kopyalasak olurmu aynısından banada lazım

bu arada özellikle oturma odan nefiss, kırmızı siyah beyaz favori renklerim zatenn çook güzel olmuş herşeyinn

sulfatcımm, bir nazar boncuğu da buraya
oturma odana ve mutfağına özellikle bayıldım, yatak odan bembeyaz-pırılpırıl maşallah.. Sağlıkla huzurla mutlulukla oturun canım benim inş..:Saruboceq:

Yaz yaz canım keyifle okudum hepsini Şeniz Kopyalayabilirsin tabii, vala ne çok uğraştık bu evi ortaya çıkarmak için. Bi çerçeve için bile 10 gün gezen bi deliyim :kedi: Teşekkür ederim güzel yorumların için Şeniz

sulfatcımm, bir nazar boncuğu da buraya
oturma odana ve mutfağına özellikle bayıldım, yatak odan bembeyaz-pırılpırıl maşallah.. Sağlıkla huzurla mutlulukla oturun canım benim inş..:Saruboceq:

Canım benim, teşekkür ederim. Allah çok daha iyilerini nasip etsin sana. Şeniz

kaç kere baktım odalarına

allah sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin sultancımm

sehpalar için bi konuşalımm bayıldımm onlaraaa

Hemşocummm evini gezdimm gördümm çok beğendimm herşey süper olmuşş :lepi:
Allah mutlulukla,sağlıcaklaa oturmayı nasip etsinn :Saruboceq:
Artık bi kahve içmeye davet edersinn :kedi:

kaç kere baktım odalarına

allah sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin sultancımm

sehpalar için bi konuşalımm bayıldımm onlaraaa

Canımın içi çok teşekkür ederim. Allah kısa zamanda sana da nasip etsin inş. Şeniz
Salondaki sehpayı ve tv ünitesini hazır aldık canım zaten salon ve yatak odası hepsi aynı yerden alındı. Oturma odasındaki tv ünitesi ve sehpayı ise yaptırdık. Salondaki sehpayı kopya çekerek çizdik adam yaptı. Küçük sehpalar da çok işe yarıyor yerimseniben

Hemşocummm evini gezdimm gördümm çok beğendimm herşey süper olmuşş :lepi:
Allah mutlulukla,sağlıcaklaa oturmayı nasip etsinn :Saruboceq:
Artık bi kahve içmeye davet edersinn :kedi:

Tatlım çok teşekkür ederim. Beğenmenize çok sevindim. Kapım her zaman açık, gel vala ne sevinirim Şeniz

Evet yaa zaman işte çok çabuk geçiyor canım walla opuyorumnanaktan
Yarın bigün bebişlerimizde olur o koltuklarda kusmuk izleride olurr kaydirigubbakcemile3
Allah sanada o günleri göstersinn canım benimm Şeniz
çok hoş çıkmışsın betammm opuyorumnanaktan
Saol pashminamm o senin güzelliğinn Şeniz
Tatlım çok teşekkür ederim. Beğenmenize çok sevindim. Kapım her zaman açık, gel vala ne sevinirim Şeniz
Bi şartla gelirimm sende bana gelirsenn :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…