Gel kız, vala da gelirim. Ayy ne güzel olur yüzyüze görüşmek heyecan yaptım şimdi :kedi:
Sen fotomu ekledin alıntıdan gördüm gaso yorum yapmış
siz görüşseniz yaa izmirdesiniz iki,niz de
birbirinizin evinde ki wc yi sormdana bulursunuzz kızçeler
sehpayıı markalı biryerden mi aldınız sulfatcım azcık ipucu versenn???
siz görüşseniz yaa izmirdesiniz iki,niz de
birbirinizin evinde ki wc yi sormdana bulursunuzz kızçeler
sehpayıı markalı biryerden mi aldınız sulfatcım azcık ipucu versenn???
canım güzel dileklerin için teşekkür ederimŞenizYaz yaz canım keyifle okudum hepsini Şeniz Kopyalayabilirsin tabii, vala ne çok uğraştık bu evi ortaya çıkarmak için. Bi çerçeve için bile 10 gün gezen bi deliyim :kedi: Teşekkür ederim güzel yorumların için Şeniz
Canım benim, teşekkür ederim. Allah çok daha iyilerini nasip etsin sana. Şeniz
canıımm inşallah inşallah :)Evet yaa zaman işte çok çabuk geçiyor canım walla opuyorumnanaktan
Yarın bigün bebişlerimizde olur o koltuklarda kusmuk izleride olurr kaydirigubbakcemile3
Allah sanada o günleri göstersinn canım benimm Şeniz
canıımm inşallah inşallah :)
yani ilk inşallah kusmuklu koltuk resimlerinizi de görürüz, ikinci inşallah da ben de görürüm o günleri :)))))
bekliyoruz :))Kızlar aslında ben bazı çekmece ve dolap içlerini de çektim. Karalahana benim çeyizlerimi sever özellike onun için söz vermiştim . Ama eklemekten yoruldum bıraktım. Onu da ptesi ayrı bi albüm yaparım artık kaydirigubbakcemile3
oohhh kocişle keyifli pazar kahvaltısı, yap tabi zemuszemusKocişimm maça gitti bende kalkayımda börekk yapayımm yoksam yufkalarım bayatlayacakk :sinifsinif:
Yarın sabaha güzel bi kahvaltı sofrası hazırlayımm :kedi:
kaydirigubbakcemile3 Niye iyi bişeyler temenni etmiyorumki benn kaydirigubbakcemile3
bula bula kusmuku buldumm kaydirigubbakcemile3
İnşallah gasolincimm artık bebeklerimizee alacağımız donlarıı gösterir dururuzz kaydirigubbakcemile3
Eee bugün o bana hazırladıı opuyorumnanaktanoohhh kocişle keyifli pazar kahvaltısı, yap tabi zemuszemus
Maşallahh çok şey yapmışsınn zemuszemusHemşom vala dün 1.5 saat sigara böreği sardım daha doğrusu muska şeklinde. Bugün benim ilk misafir grubum geldi. Halam, evli 2 kızı ve gelinleri ile. Annem de geldi. 2 de küçük çocuk vardı kız neyse de oğlan sinir etti benilmaz:
Ben de sigara böreği, içli köfte (annemin buzluğa stokladıklarından), patates salatası, bisküvili tatlı, kek ve kardeşimin dükkanından etsiz çiğ köfte ikram ettim çayla. Çok yoruldum ama :bbo:
hahahah evlenmeden önce seksi donlar :jeyyar:, evlendikten sonra bebiş donları :hulya:
kaydirigubbakcemile3
ay süper görünüyo, eline sağlık :)Bu da bugün yaptığım bisküvili tatlı. Herkes çok seviyor bizden zaten gelmeden yap demişlerdi akşamdan yaptım kaydirigubbakcemile3
ay ay ay :)) ağırlayın tabi birbirinizi, maşallahhEee bugün o bana hazırladıı opuyorumnanaktan
Yarındaa ben onaa hazırlayımm dimii sırnaşık şey
Evet aslında yakın evlerimizdee olbülürr izmir çeyiz güzelleri buluşmasıı yapalımmm :lepi:
Pashminam sehpayıdı alır geliriz bigünde sanaa kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: Doğru diyon pahmina
Canım izmirde gizem mobilya var çok modern mobilyaları zaten orayı görünce başka bi yerde bişey beğenemedim. Biraz pahalı ama çok sağlamlar. Sehpayı ordan aldık, daha doğrusu aldığım onca şeye hediye olarak verdirdik yerimseniben
ay süper görünüyo, eline sağlık :)
ay ay ay :)) ağırlayın tabi birbirinizi, maşallahh
Hemşom iştah açıcıı hemen tarif alalımm
ben geldımm kızlar napıosunzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?