Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Gel kız, vala da gelirim. Ayy ne güzel olur yüzyüze görüşmek heyecan yaptım şimdi :kedi:
Sen fotomu ekledin alıntıdan gördüm gaso yorum yapmış

Ramazanda bitti bi bakmışın çat kapı gelmişimm :kedi:
İstanbuldakilerr buluşmaa yapıyor bizdee Parpalım sen ben buluşalımm çatlasın bunlarr :dilcikar:

Evet bayramda çekildik az bi foto ekledim :kedi:

siz görüşseniz yaa izmirdesiniz iki,niz de

birbirinizin evinde ki wc yi sormdana bulursunuzz kızçeler

sehpayıı markalı biryerden mi aldınız sulfatcım azcık ipucu versenn???

Evet aslında yakın evlerimizdee olbülürr izmir çeyiz güzelleri buluşmasıı yapalımmm :lepi:
Pashminam sehpayıdı alır geliriz bigünde sanaa kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: Doğru diyon pashmina
Canım izmirde gizem mobilya var çok modern mobilyaları zaten orayı görünce başka bi yerde bişey beğenemedim. Biraz pahalı ama çok sağlamlar. Sehpayı ordan aldık, daha doğrusu aldığım onca şeye hediye olarak verdirdik yerimseniben

Son düzenleme:
canım güzel dileklerin için teşekkür ederimŞeniz

Kızlar aslında ben bazı çekmece ve dolap içlerini de çektim. Karalahana benim çeyizlerimi sever özellike onun için söz vermiştim . Ama eklemekten yoruldum bıraktım. Onu da ptesi ayrı bi albüm yaparım artık kaydirigubbakcemile3

Kocişimm maça gitti bende kalkayımda börekk yapayımm yoksam yufkalarım bayatlayacakk :sinifsinif:

Yarın sabaha güzel bi kahvaltı sofrası hazırlayımm :kedi:

Evet yaa zaman işte çok çabuk geçiyor canım walla opuyorumnanaktan
Yarın bigün bebişlerimizde olur o koltuklarda kusmuk izleride olurr kaydirigubbakcemile3
Allah sanada o günleri göstersinn canım benimm Şeniz
canıımm inşallah inşallah :)
yani ilk inşallah kusmuklu koltuk resimlerinizi de görürüz, ikinci inşallah da ben de görürüm o günleri :)))))

canıımm inşallah inşallah :)
yani ilk inşallah kusmuklu koltuk resimlerinizi de görürüz, ikinci inşallah da ben de görürüm o günleri :)))))

kaydirigubbakcemile3 Niye iyi bişeyler temenni etmiyorumki benn kaydirigubbakcemile3
bula bula kusmuku buldumm kaydirigubbakcemile3

İnşallah gasolincimm artık bebeklerimizee alacağımız donlarıı gösterir dururuzz kaydirigubbakcemile3

bekliyoruz :))

Kocişimm maça gitti bende kalkayımda börekk yapayımm yoksam yufkalarım bayatlayacakk :sinifsinif:

Yarın sabaha güzel bi kahvaltı sofrası hazırlayımm :kedi:
oohhh kocişle keyifli pazar kahvaltısı, yap tabi zemuszemus

Hemşom vala dün 1.5 saat sigara böreği sardım daha doğrusu muska şeklinde. Bugün benim ilk misafir grubum geldi. Halam, evli 2 kızı ve gelinleri ile. Annem de geldi. 2 de küçük çocuk vardı kız neyse de oğlan sinir etti beni lmaz:

Ben de sigara böreği, içli köfte (annemin buzluğa stokladıklarından), patates salatası, bisküvili tatlı, kek ve kardeşimin dükkanından etsiz çiğ köfte ikram ettim çayla. Çok yoruldum ama
:bbo:

hahahah evlenmeden önce seksi donlar :jeyyar:, evlendikten sonra bebiş donları :hulya:
kaydirigubbakcemile3

Bu da bugün yaptığım bisküvili tatlı. Herkes çok seviyor bizden zaten gelmeden yap demişlerdi akşamdan yaptım kaydirigubbakcemile3

oohhh kocişle keyifli pazar kahvaltısı, yap tabi zemuszemus
Eee bugün o bana hazırladıı opuyorumnanaktan
Yarındaa ben onaa hazırlayımm dimii sırnaşık şey
Maşallahh çok şey yapmışsınn zemuszemus
Off o çocuklar yokmuu benim ev rengarenk yaa acaba nereyi karıştırsak diye bakıyolar..
Bugünde benim eltimin çocukları vardı bi kız bide oğlann siz gidin yatak odasından benim parfümü alın sıkın üstünüze başınızaa hemide orjinal parfümümm :1shok:
bunlar gittikten sonra tabi ben ala ala yatak odam parfümümden kokuyo diyorum ama uyanmadım eşime sordum ellemem biliyorsun dedi..
Neysem akşam eltimm dedi benimki geldi eve parfüm kokuyorr kaydirigubbakcemile3
bide ballandıra ballandıra anlatmış güssün yengemin yatak odası çok güzeldii parfümleri çok güzeldii diyee kaydirigubbakcemile3 oda yatak örtünümü serdin çok beğenmişş dedi yok dedim pike takımımı serdimm kelebekli ya hoşlarına gitti demek kaydirigubbakcemile3

yanarım yanarım orjinal parfümümü bitireceklerine yanarımm lmaz:
hahahah evlenmeden önce seksi donlar :jeyyar:, evlendikten sonra bebiş donları :hulya:
kaydirigubbakcemile3

Bu da bugün yaptığım bisküvili tatlı. Herkes çok seviyor bizden zaten gelmeden yap demişlerdi akşamdan yaptım kaydirigubbakcemile3
ay süper görünüyo, eline sağlık :)

Eee bugün o bana hazırladıı opuyorumnanaktan
Yarındaa ben onaa hazırlayımm dimii sırnaşık şey
ay ay ay :)) ağırlayın tabi birbirinizi, maşallahh

Evet aslında yakın evlerimizdee olbülürr izmir çeyiz güzelleri buluşmasıı yapalımmm :lepi:
Pashminam sehpayıdı alır geliriz bigünde sanaa kaydirigubbakcemile3

ayy ne güzel olurr valla beklerimm izmir- t.dağ arası nedir ki :roflol::roflol:

versinler tabiiii

ay süper görünüyo, eline sağlık :)

ay ay ay :)) ağırlayın tabi birbirinizi, maşallahh

canım tatlı istedi sayenizdeeeeeeee lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…