bizde yarın belki bizimkiyle yapıcazKocişimm maça gitti bende kalkayımda börekk yapayımm yoksam yufkalarım bayatlayacakk :sinifsinif:
Yarın sabaha güzel bi kahvaltı sofrası hazırlayımm :kedi:
sadrazam lokumu gibi bu sanırım
sulfat evine çok çok çok bayıldımSelam kızlar opuyorumnanaktan
Nihayet evimin fotolarını çekebildim bugün. Saatlerdir fotoları küçültüp eklemekle meşgulum. Ev ev dediniz alın size tonlarca foto kaydirigubbakcemile3 Salon aksesuarlarım henüz yok, inşallah önümüzdeki hafta onları da alıcam. ıdare edin şimdilik. Uzun süredir evimi bekleyen arkadaşlarım albüm profilimde. Duyanlar duymayanlara anlatsın kaydirigubbakcemile3
haha cadılarbuldummmmmmmmmm
bardaklar çok güzel
süpermişahanda altin renginde avize
[/URL][/IMG]
hadi bee ne şanslısınselam..kimsecikler yok ama çoook mutluyuummm...dün aşkımlaa sezen aksunun konserine gittikkk =)
ben ben benbirde netten iç çamaşırı alanlar vardı yaa hangi siteden alıyodunuz bana bi yollayabilirmisiniizz :kedi:
kızlar nbb nin sütyenli çıtçıtlı badisi var.ben bütün yaz atlet yerine onu kullandım. kışında ona devam etmeyi düşünüyorum.çok rahat. hem atlet hem styen yerine geçiyor hemde çıtçıtlı badi olduğundan eğilince beliniz açılmıyor. tavsiye derime
Tımammm yerimsenibenÇok da lezzetli ve kolay. Tarifi yazıcam daha sonra. Kociş yapıştn yine pc ye diyo. Biraz onla oturayım da gelirim kaydirigubbakcemile3
Ooo barıştınız mıı sizz :uhm:bizde yarın belki bizimkiyle yapıcaz
iki gündür beraber yioruz zaten ama yarında yapalım sora gidicek zaten
Tımammm yerimseniben
Ooo barıştınız mıı sizz :uhm:
bu arad seninki güzel tost yapıo galbaa :))
benim aşkımda ne güzel patates kızartırdı banaa püüfff özledimm :çok üzgünüm:
sulfat evine çok çok çok bayıldım
çok çok çok beğendim
zevklerimiz benzio seninle
çok hoş ama bi yandanda sade mutfak öle çok şeker
ay çok beğendim evini
hatta itiraf edim en çok senin evini beğendim sanırsam ben:S
kimse alınmasın
hepinizin güzelde bende böle sade şeyleri seviorum ondan:)
Canım çok çok çok teşekkür ederim Şeniz Evet ben fazla incik cıncık şeyler sevmiyorum. Herşey az ve öz olmalı, beğendiğine sevindim. Daha güzelleri senin olsun inş. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?