Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Aaaaa bu saat olmuş kimse bişey yazmamış akannehir ılk defa dükkanı ben açayım bari kaydirigubbakcemile3

Selam kızlaropuyorumnanaktan
Sİzden acil bir fikir almam gerekiyor.
Arzumun çay kahve makinası ve tost makinası 149 tl ye uygunmu.Sizler ne kadara aldınız :sinifsinif:
Bi arkadaşım aradı kendine almış bana da alacakmış karar veremedim.Normal fiyatını bilmediğim için.
Bu fiyat uygun mu CADIARZU

Ben arzumu bilemiyorum ama sadece tost makinesini o fiyata aldım tefalden. O nedenle bana uygun geldi

uygun tabii sadece çaycılar 100den fazla
bence al arzum iidir yani

herkese günaydın
bu sabahki bütün planlarım yok olunca bu saatte hala yataktayım
nese gelirim yine görüşürüz

Ben arzumu bilemiyorum ama sadece tost makinesini o fiyata aldım tefalden. O nedenle bana uygun geldi

kaydirigubbakcemile5
Ya ben aslında küçük ev aletlerini daha almayı düşünmüyodum.
Ama arkadaşım almış.
bi mağza kapatıyomuş ucuza veriyomuş İstanbuldan alıp gönderecek değer mi diye düşündüm karar veremedim de :kedi:

evet canım öğrencilikte onlarla az su ısıtıp nescafe yapmamışımdır :) hey gidi fgünler heyyy

uygun tabii sadece çaycılar 100den fazla
bence al arzum iidir yani

herkese günaydın
bu sabahki bütün planlarım yok olunca bu saatte hala yataktayım
nese gelirim yine görüşürüz

opuyorumnanaktan günaydın canım.
Valla iyidir diyosunuz ozman alayım bari kaydirigubbakcemile3

evet bencede pahalı arzum ikisi iyiymiş
ben arzumun çaycısını kullanıorum iş yerimde memnunumda valla

evet bencede pahalı arzum ikisi iyiymiş
ben arzumun çaycısını kullanıorum iş yerimde memnunumda valla

Bende iş yerinde kullanıyorum ama elimin değmediği seyi alacağım için tereddüt ettim kaydirigubbakcemile3
Bİde düğün tarihim belli değil 3 yıl garantisi varmış.Garantisini açtırmama gibi bi imkan oluyo mu elektronik eşyalarda CADIARZU
Ya kusura bakmayın çok soru soruyorum ama gecen yıl başladım almaya ceyizlerimi.
Hiç elektronik esya almadım biliyorum o yüzden akannehir

işte bu güzelim bahsettiğim çıtçıtlı sütyenli badi. sütyeni de silikonlu. ben çok memnunum.çok kullanışlı bişey.tavsiye ederim

alıntıdır

Gecelik dikkat çekmeyecek gibi değildi ki songa, çok hoştu gerçekten. Ben de istiyorum :kedi:

Songa biz senle arkadaş değilmiymişiz lmaz: Ekledim canım seni, bakabilirsin yerimseniben

hımm o body güzelmiş yaa fiyatı nasılkii pahalımı? rahat edip edemeyeceğimden emin değilimdee sorayımda alayım deidm :))))

bu arada kızlaaaarr magic kiss diye bi marka varmış rujlarda, çıkmayan ruj, hani hatırlarsınız annemde falan vardı sizdede vardır muhtemelen rası kutuda yeşil rujda pembe oluyodu sürünce ahanda onun gibimiş ama renkleri var

bundan hiç gören varmıdır acep?

Green = Red, Dark Pink = Rose, Blue = Plum, Yellow = Pink, Orange = Coral, and Magenta = Cherry.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…