Selam kızlaropuyorumnanaktan
Sİzden acil bir fikir almam gerekiyor.
Arzumun çay kahve makinası ve tost makinası 149 tl ye uygunmu.Sizler ne kadara aldınız :sinifsinif:
Bi arkadaşım aradı kendine almış bana da alacakmış karar veremedim.Normal fiyatını bilmediğim için.
Bu fiyat uygun mu CADIARZU
Selam kızlaropuyorumnanaktan
Sİzden acil bir fikir almam gerekiyor.
Arzumun çay kahve makinası ve tost makinası 149 tl ye uygunmu.Sizler ne kadara aldınız :sinifsinif:
Bi arkadaşım aradı kendine almış bana da alacakmış karar veremedim.Normal fiyatını bilmediğim için.
Bu fiyat uygun mu CADIARZU
Ben arzumu bilemiyorum ama sadece tost makinesini o fiyata aldım tefalden. O nedenle bana uygun geldi
önceki gün marketten birşeyler alıyorum öğrenci kızlar ellerinde birer kahve makinesi dedim kızalr nekadar bunlar dedilerkiii biz öğrenciyiz yurtta kullanmak için alıyoruz 3 ytl :)) :1shok: şaşırdım öğrenci için ideal aslında onda su ısıtacaklardır kettle gibi:)
uygun tabii sadece çaycılar 100den fazla
bence al arzum iidir yani
herkese günaydın
bu sabahki bütün planlarım yok olunca bu saatte hala yataktayım
nese gelirim yine görüşürüz
kaydirigubbakcemile5
Ya ben aslında küçük ev aletlerini daha almayı düşünmüyodum.
Ama arkadaşım almış.
bi mağza kapatıyomuş ucuza veriyomuş İstanbuldan alıp gönderecek değer mi diye düşündüm karar veremedim de :kedi:
evet bencede pahalı arzum ikisi iyiymiş
ben arzumun çaycısını kullanıorum iş yerimde memnunumda valla
burcişş siyah beyazlı olan foto harikaa olmuş bayıldım inan canımmm
songa nasıl badi anlamadım bende çıtçıtlı badi çok kullanırım ama ilk defa senden duyuyorum südyenlisiniii
ben bahçeşehir pazzarına gidioomm
bakıım orda varmı???
üf bu arada body falan derken aklıma geldi
aşkı memnuda bihterin geceliği ne güzeldi yaaaa :çok üzgünüm:
işte bu güzelim bahsettiğim çıtçıtlı sütyenli badi. sütyeni de silikonlu. ben çok memnunum.çok kullanışlı bişey.tavsiye ederim
alıntıdır
papii pahalı olmayanlar da bu kadar güzel durmazz
kızın üstüne cuk diyee oturmuş be annem
baksana nekka güzellll
Canım bunun askıları sabit mi ? akannehir
askıları sabit değil canım.istersen çıkarıp şeffaf askı falan takabiliyorsun
Songa biz senle arkadaş değilmiymişizlmaz: Ekledim canım seni, bakabilirsin yerimseniben
Songa biz senle arkadaş değilmiymişizlmaz: Ekledim canım seni, bakabilirsin yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?