Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım badinin fiyatı 15 tl. loya mağazasından alıyorum ben. ama nbb satan heryerde vardır tahminimce

sulfat evine baktım canım çok güzel çok cici olmuş.
herşey çok uyumluydu allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin

işte bu güzelim bahsettiğim çıtçıtlı sütyenli badi. sütyeni de silikonlu. ben çok memnunum.çok kullanışlı bişey.tavsiye ederim

alıntıdır

hiç görememiştim canım iyi olduğun söylediğin loyaya bakmalıyım

evet o pembe gecelik çok hoştu. benimde dikkatimi çekti.sanki gece elbisesi gibiydi

Gecelik dikkat çekmeyecek gibi değildi ki songa, çok hoştu gerçekten. Ben de istiyorum :kedi:

yaavv herkes bayılmışş markasını da öğrensekkk

Pc artık hayata döndüğüne göre yeni ciciler ekleyebilirim. Topiğimiz şenlensin zemuszemus

Evlendikten sonra da eksikler bitmiyor. İşte geçtiğimiz 2 hafta boyunca aldıklarım

Misafir için doğru düzgün tepsim yoktu, daha doğrusu son ana kadar yine bişey beğenemeyince evlendikten sonraya kalmıştı

Annemin ısrarıyla (illa evde olması lazımmış) plastik mi yada başka adı varmı bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 ikeadan aldığım diğer tepsi

Yine ikeadan aldığım kesme tahtaları

Koçtaştan aldığım çift taraflı kapı önü paspası, çok da uygundu fiyatı

Su sişelerim

İkeadan aldığım 4 lü örgü sepetler. Büyük boyunda misafir liflerim var.

Orta boyunda saç kurutma makinesi, bu arada makineyi de yeni aldım. İkisini birlikte eklemiş olayım

Küçük boyuna da sabunlarımı koydum, 1 tane küçük boyu da boş kaldı ne koycağımı bilemedim
kaydirigubbakcemile3

Kocişin illa alalım dediği kapaklı bardaklar. Biri onun biri benim için :1rolleyes:

Oturma odamın sehpasının üstüne aldığım mum tabağı ve mumluklar, yine ikeadan

Bu da yine ikeadan banyom için aldığım vanilya, çikolata kokulu mumlarım

Mutfak masama taçtan aldığım masa örtüsü

sulfatım, hepsi çok güzeel, güle güle kullan, özellikle örgü sepetler çok tatlı görünüyolar. ne güzel birlikte yapmışsınız alışverişi. ben de sonraya birşeyler bırakıcam, benimki de öyle yapalım diyo zaten, sonra birlikte de birşeyler alalım. keyifli olur yaa opuyorumnanaktan

i pazarlar zemuszemus

sulfatcım guzel gunlerde kullan hepsı cok guzel

bu arada en ustte ılk msjın cıkması baya bı cırkın göruntu oluyo artı kk gıttıkce gözume kötü görunuyo
kalabalık profıller falan fılan

sulfatcığım yeni cicilerin cok şeker iyi günlerde kullan hayatım

Teşekkür ederim canım Şeniz

Evet gaso sonuna kadar katılıyorum. Birlikte eksiklere göre alışveriş yapmak çok daha keyifli. Teşekkür ederim şekercim.

Yaaa bir de bişey sorcam bi ara bi rahatsızlığın vardı tahlil filan yapılıyordu. Ne oldu sonuçlar, umarım bi sorun yoktur Şeniz

selam kızlarr

sulfat cicilerini iyi günlerde kullann

güzel şeyler alıosunnn :)

böcük banada antipatik gelioo kk artıkkk

bende geldiimmm..

sulfatt aldıkların çok cicii :) şişeleride ikeadanmı aldın? ineklileri vardı onların bi ara baya meşhurdu arılıları falanda, bende ineklilere niyatlendim şimdi açık süt için daha iyi diyolar ya alıp öyle şişeye koyup saklıcaksın dolapta çok şirin olur :)

yakında kendımızı kaybetcez gıbıme gelıyo
sıkıldıkca değişıklık yapıyorlar sanırım
ama beğenmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…