hımm o body güzelmiş yaa fiyatı nasılkii pahalımı? rahat edip edemeyeceğimden emin değilimdee sorayımda alayım deidm :))))
bu arada kızlaaaarr magic kiss diye bi marka varmış rujlarda, çıkmayan ruj, hani hatırlarsınız annemde falan vardı sizdede vardır muhtemelen rası kutuda yeşil rujda pembe oluyodu sürünce ahanda onun gibimiş ama renkleri var
bundan hiç gören varmıdır acep?
Green = Red, Dark Pink = Rose, Blue = Plum, Yellow = Pink, Orange = Coral, and Magenta = Cherry.
canım badinin fiyatı 15 tl. loya mağazasından alıyorum ben. ama nbb satan heryerde vardır tahminimce
güzelim baktım.çok güzel evin.
işte bu güzelim bahsettiğim çıtçıtlı sütyenli badi. sütyeni de silikonlu. ben çok memnunum.çok kullanışlı bişey.tavsiye ederim
alıntıdır
işte bu güzelim bahsettiğim çıtçıtlı sütyenli badi. sütyeni de silikonlu. ben çok memnunum.çok kullanışlı bişey.tavsiye ederim
alıntıdır
evet o pembe gecelik çok hoştu. benimde dikkatimi çekti.sanki gece elbisesi gibiydi
Gecelik dikkat çekmeyecek gibi değildi ki songa, çok hoştu gerçekten. Ben de istiyorum :kedi:
sulfatcığım yeni cicilerin cok şeker iyi günlerde kullan hayatım
sulfatım, hepsi çok güzeel, güle güle kullan, özellikle örgü sepetler çok tatlı görünüyolar. ne güzel birlikte yapmışsınız alışverişi. ben de sonraya birşeyler bırakıcam, benimki de öyle yapalım diyo zaten, sonra birlikte de birşeyler alalım. keyifli olur yaa opuyorumnanaktan
yaavv herkes bayılmışş markasını da öğrensekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?