Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

geldım
elısaam aldıklarını mutlu gunlerde kullan hepsı harıka bende alcam o braundan cok ıyıye almışsın
nevresımlerınde cok guzel

böcüküm çok teşekkür ederim arkadaşım. Braunu senin tavsiyeni dinleyerek aldım Şeniz

esracım çook geçmiş olsun. dikkat et kendine. bu gün benimde boğazım yanıyor
bu arada çok teşekkür ederim tatlıma.s.

blackqueen , aldıklarını güle güle kullan

Teşekkür ederim canlarım gerçekten dikkat etmek gerekiyor güneşlere aldandım galiba. Hiçte sırası değil hasta olmanın ya:çok üzgünüm:

başka bir topik daha açılmış kızlar. Ben tek topiği takip etmekte yoruluyordum Şimdi ikisi daha zor olmayacakmı? Üstelik ikisinin de ana konusu aynı.

başka bir topik daha açılmış kızlar. Ben tek topiği takip etmekte yoruluyordum Şimdi ikisi daha zor olmayacakmı? Üstelik ikisinin de ana konusu aynı.

aaa gerçekten yaaaaa kafamçokkarıştı
çok talep olacagını sanmıyorum ben burayı bilir buraya sölerimmm kaydirigubbakcemile2

esracım dah var ıyıleşırsın cnm merak etme

elısaa evt ya ben bakamıym oraya yanı bakıyorumda bısey yazmadan olmuyo ıns takıp edebılırım buraya alıstım galıba ondan

burcu sabahın körunde kalkmış gene tabı aklı burda kaldı benım bıle ruyalarımdasınız nan sız:roflol:

elısaam ıyı ettın cnm bende alcam valla ama zamanı var

Şeniz
kızz harika hafızan heeekaydirigubbakcemile5
evet tatlım ilk eklediğimde de bir arkadaş uyarmıştı nastasiaydı galiba ilk soğuk suda yıka renkleri soluyor yoksa diye.. aklımda canım o. zaten yıkama talimatında da yazıyorda işte biz türk hatunu bihaberiz aklımıza bakmak gelmiyor:roflol:

elissacım canım güle güle kullan cicilerini.Şenizbak senle wok tavamızda ortak ben eklemeyemiştim fotosunu daha:1rolleyes: birde dudaklı nevresimimiz ortak:jeyyar:

bu gün okul yok ya canım kalkar kalkmaz KK :roflol::roflol::roflol:

ayy aksam evkura gıdemedım coık karanlıktı bıde kapanma saatı gelmıstı bugun 1de cıkcam genış genış takılcam hosuma gıttıklerını alcam
aksam anneme dedımkı ayy anne evkura gıttım eee dedı days ın colours kapanmış uretım bıtmış falan sakın aklımdan gecenı deme dedı (annemede gına geldı herhal benden) ne gecıyo dedım sankı bılmıyormuş gıbı alma kızm bıdaha acılır naıslsa dıo:roflol: ama ben gıtcem alırken dıycem mayısta urunlerımı alcam sımdık annem var eve sokamamkı:roflol:

bende sos krep ve wok tava alcam ama bımde kalmıyo zaten bımdekı fıyatın aynı fıyatlarını bulabılıyorum o yuzden acele etmedım cok pahalı seyler deıl onları sona bıraktım
ay bıde tefalın 3lü tava setını gordum evkurda 45 tl dıo :bbo: cok pahalı alamam herhal

seni uyanıkk seniiiii:roflol::roflol::roflol:

günaydınn kızlarrr nberrsiniz sabah sabah ne uyandınız yaw

ay beni bilmiyormusun buketçim uyku tırmalıyor bir yerlerimi:roflol:
hortladık sabah sabah bu günde yokum evde onun için biliyorum beni çok özlersiniz bende sabah gireyim bari dedim:roflol::roflol::roflol:

komsu gunaydın cnm h geldın bı sen eksıktın:roflol:
uyanıkımdır az ceyısımı sererken annem :1shok: kalcak kesın

günaydın herkeslereeee

slm kızlar bende aranıza katılmak isterim 3 gündür bakıyorum baştan şimdiye kadar 500.

hoşgeldin

tefalin düdüklü tencersinde umarım yetişirim ama kararsız kaldım kızlar fikir verin 8 lt+4,5 lt çokmu abartı olur ama 6,5lt+4,5

6lt alsan yeter
evde ordu değilseniz kaydirigubbakcemile2

selammm kızlar yoğun bir alışverişten sonraaa ben gellldddimmmmm herkese iyi akşamlarrr

neler aldın :jeyyar:

hayırdır şeker bi sorunmu olduki :çok üzgünüm:
ben çok korkuyorum gelinlik işinden
ya istediğim gibi olmazsa ya bişe olursa die :1ninca:

kızlar tavsiyeleriniz üzerine sipariş ettiğim braun buz kırıcılı blender setim geldi :icecream:taksitli 150 tl ye aldım fiyatıda diğer sitelere göre çok çok iyia.s

hepsini iyi günlerde kullan kaydirigubbakcemile2
nevresimlerinde de mışıl mışıl uykular diliyorum :jeyyar:

sen bilirsin ama tatlım benim kide çok güzel resmini çekip koymayı bilsem yapıcamda buarada bide taç aldım bir görsen kraliçe taçı gibi çok güzelll

ya göstersene çok merak ettim -tatlicadiarzu-

benim tacımda böle bişey pnrcımm ben topuzuma dolatıcam çünkü sevmiyorumöle tepemde güzellik yarışmalarına katılmış gibi geliokaydirigubbakcemile2

ciciymiş tacın
evlendikten son saç modelini gösterirmisin
bu arada taçları nereden aldınız :uhm:

kızlar önce aşkımın aldıklarının resimlerini ekleyim ( bu arada inşallah 2010 da evleniriz :Saruboceq: )

hepsini iyi günlerde kullanın
2010 geç bi tarih değil emin ol zaman hemen geçip gidiyor
ben geçen yıl 2009da evlencem çok var diyordum şimdi çok az kaldı :çok üzgünüm:

geçmiş olsun ne oldu sana yaaaa

ay beni bilmiyormusun buketçim uyku tırmalıyor bir yerlerimi:roflol:
hortladık sabah sabah bu günde yokum evde onun için biliyorum beni çok özlersiniz bende sabah gireyim bari dedim:roflol::roflol::roflol:

evet bebişim iyi yapmışşsın şef tonimmm benimm

komsu gunaydın cnm h geldın bı sen eksıktın:roflol:
uyanıkımdır az ceyısımı sererken annem :1shok: kalcak kesın

komşuum sen zaten hiç uyumuon sanırsamm:roflol:
günaydın kıslarrrr :))

ben biraz çizim yapayım gelirim sonra
erken çıkıcam bugün gelinlikçiye gidicem gelemezsemde kendinize iyi bakın

he hıc uymuyom nedense bu huyumu hıcte sevmem allah benı ne etmesın davull:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…