- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
geldım
elısaam aldıklarını mutlu gunlerde kullan hepsı harıka bende alcam o braundan cok ıyıye almışsın
nevresımlerınde cok guzel
Günaydın kızlarr. Elisaa canım aldıklarını güle güle kullan.
blackqueen aramıza hoşgeldin sen de aldıklarını iyi günlerde kullan. Ben bugün çok hastayım gece hiç uyumadım midem bulanıyo :çok üzgünüm:
başka bir topik daha açılmış kızlar. Ben tek topiği takip etmekte yoruluyordum Şimdi ikisi daha zor olmayacakmı? Üstelik ikisinin de ana konusu aynı.
blackquenn hepsını ı gunlerde kullan cnm galıba bulasık mak aynı ama galıba ben benımkı nasıl bısıydı unuttumda:roflol:
bu arada burcuözge cnm sen hanı bı nevvresım almıştın ya taçtan kırmızı dudaklar var ustunde:jeyyar: ben ondan almak ıcın gıtmıstım daha once kız bana bundan alma bak ıade oldu yıkamada hep boyalar karışmış dedı şok oldum almak ıstersen once soğuk suda yıka sonra ılık suda dedı o cok hosuma gıdıyoda
ayrıca yenı topıc acılmış du bıde oraya bakım bende sonra oraya toplu olarak son aldıklarımı eklerım artık
esracım dah var ıyıleşırsın cnm merak etme
elısaa evt ya ben bakamıym oraya yanı bakıyorumda bısey yazmadan olmuyo ıns takıp edebılırım buraya alıstım galıba ondan
burcu sabahın körunde kalkmış gene tabı aklı burda kaldı benım bıle ruyalarımdasınız nan sız:roflol:
elısaam ıyı ettın cnm bende alcam valla ama zamanı var
ayy aksam evkura gıdemedım coık karanlıktı bıde kapanma saatı gelmıstı bugun 1de cıkcam genış genış takılcam hosuma gıttıklerını alcam
aksam anneme dedımkı ayy anne evkura gıttım eee dedı days ın colours kapanmış uretım bıtmış falan sakın aklımdan gecenı deme dedı (annemede gına geldı herhal benden) ne gecıyo dedım sankı bılmıyormuş gıbı alma kızm bıdaha acılır naıslsa dıo:roflol: ama ben gıtcem alırken dıycem mayısta urunlerımı alcam sımdık annem var eve sokamamkı:roflol:
günaydınn kızlarrr nberrsiniz sabah sabah ne uyandınız yaw
slm kızlar bende aranıza katılmak isterim 3 gündür bakıyorum baştan şimdiye kadar 500.
tefalin düdüklü tencersinde umarım yetişirim ama kararsız kaldım kızlar fikir verin 8 lt+4,5 lt çokmu abartı olur ama 6,5lt+4,5
selammm kızlar yoğun bir alışverişten sonraaa ben gellldddimmmmm herkese iyi akşamlarrr
ayyy canım neler yapmadım ki sormaa gelinliği diken kadınla kavga ettim sinir etti beni aldım bitmemiş halini başka bi yere verdim umarım becerebilirler duvağımı hallettim çiçeğimi aldım gelinliğin içine çok güzel bi jartiyer takım aldım evime masa örtüsü aldım ama öldümmm bütün bir gün kaydirigubbakcemile2
kızlar tavsiyeleriniz üzerine sipariş ettiğim braun buz kırıcılı blender setim geldi :icecream:taksitli 150 tl ye aldım fiyatıda diğer sitelere göre çok çok iyia.s
sen bilirsin ama tatlım benim kide çok güzel resmini çekip koymayı bilsem yapıcamda buarada bide taç aldım bir görsen kraliçe taçı gibi çok güzelll
benim tacımda böle bişey pnrcımm ben topuzuma dolatıcam çünkü sevmiyorumöle tepemde güzellik yarışmalarına katılmış gibi geliokaydirigubbakcemile2
kızlar önce aşkımın aldıklarının resimlerini ekleyim ( bu arada inşallah 2010 da evleniriz :Saruboceq: )
Günaydın kızlarr. Elisaa canım aldıklarını güle güle kullan.
blackqueen aramıza hoşgeldin sen de aldıklarını iyi günlerde kullan. Ben bugün çok hastayım gece hiç uyumadım midem bulanıyo :çok üzgünüm:
ay beni bilmiyormusun buketçim uyku tırmalıyor bir yerlerimi:roflol:
hortladık sabah sabah bu günde yokum evde onun için biliyorum beni çok özlersiniz bende sabah gireyim bari dedim:roflol::roflol::roflol:
komsu gunaydın cnm h geldın bı sen eksıktın:roflol:
uyanıkımdır az ceyısımı sererken annem :1shok: kalcak kesın
günaydın kıslarrrr :))
günaydın herkeslereeee
gamze günaydın kızz çok az kaldııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?