Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

başka bir topik daha açılmış kızlar. Ben tek topiği takip etmekte yoruluyordum Şimdi ikisi daha zor olmayacakmı? Üstelik ikisinin de ana konusu aynı.

bu topik ilk göz ağrımız.ama gerçekten artık olay çeyiz resmnden çıktı sohbet ortamına döndü.ilk başlarda bu konuda sadece resim alınanlar fiyatları ve nerden aldığımıza dair sorulardı.bende iki konu olmasını içime sindiremedim ama ya bu konu temizlenecekti yada böyle bişiye ihtiyaç vardı.

Gamzecim ne güzel azcık zaman kalmış Allah bizede nasip etsin o günleri görmeyi. Ben diğer çeyiz topiğindeyim ayıp olmasın orayada çeyizimin resimlerini koyuyorum:1rolleyes:

dımples cok değişık ve guzel 13 gun sonrasını beklıyor yanı rengı sıyah mı bende kaftana bayılıyom

Son düzenleme:
dimples canımm, gelinliğin ne durumda...
istediğin gibi oluyordur umarımmm...
senin yorumların önemli benim için,ben de oraya yaptırıyom yaa...
merakla bekliyorummm...:)

iyide kızlar şimdi ben diğer başlığa gittim esracığım oraya bir şeyler eklemiş. ee bende yorum yazmak istiyorum alıntı yapıp bir kaç şeyi sormak istiyorum bunu nerden aldın diye... nasıl olacak???
bir oraya bir oraya mı gidicez.. mesela iki tane deri tepsi eklemiş ben nerden aldığını sormak istiyorum hangisinden bahsettiğimi nasıl anlıcak. sonra cuma 10 taneye yakın nevresim eklemiş nasıl tarif edicem mesela... bence zor oldu böyle. yorum orda resim orda olmaz bence yaa....

Ne bilim tatlım buraya yazıyorlar oraya yazmıyorlar demesinler diye koyuyorum resimleri sen ban özelden yazarsın tatlım bende şıp diye anlarım hangisini sorduğunu hepsi hafızamda kazılı :roflol:

GÜNAYDIN KIZLARR GENE NE ÇOK ŞEY YAZMIŞSINIZ AYHHdelikafadulden

Esracım çeyizlerine baktım diğer topikten
çok güzeller güle güle kullan
deri tepsilerin çok hoşmuş. burcuözgede aynı şeyi sormuş :) nereden aldın kuzum ?

Saat 5 olsada eve gidip yatsam :çok üzgünüm: hem hasta hem yorgunum.Yarında çok yorucu bir gün olacak
Teşekkür ederim elisacımm.Canım öyle özel bir mağazadan değil deri tepsiler bizim burada normal bir mağazadan aldım.

Son düzenleme:
kız toprak korkmaz 250 lik tencerelerin varya
gözüm kaldı onlarda delikafadulden
ben onu gördüm alacaktım annem içi küçük diye aldırtmadı benneyaptımki

bide o kadar tencereyi napcan kızzz

Canım bende o hiper seti aldım başka almam diye düşünüyordum. Ama o seti görünce aşıkk oldum. Hele yakından görünümü süper. Nişanlıma dedim senden sonra ilk defa başka birşeye aşık oluyorum ne olur alalım dedim:jeyyar: aldık. ( Mağaza nişanlımın arkadaşınındı mecburiyetten sordum yoksa kafama taktığımı alırım :1rolleyes:)

korkmaz 470 tl aldığın sett benımkı ıle aynı ama ben 400 tl aldım
hepsı cok guzel cnm huzurlu gunlerde kullan ınş

kıs arsima burdasın he bende saat 6 olsada gitsem eve akşama misafir varrr ::S:S:S:s

Esra karadeniz canım 250 liralık tencere setine bayıldım.güle güle kullan.çok tarz görünüyolar harika sengözlerimebaksanab

Burda bir kaç arkadaşımızınn bu soruyu sorduğunu okdumm

ARKADAŞLARR ÇOKLUU ALINTININ RESİMLİİ ANLATIMI VARR BAKABİLİRİSİNİZZ

http://www.kadinlarkulubu.com/sik-s...84530-coklu-mesaj-alintisi-nasil-yapilir.html

Teşekkür ederim böcüküm ben o seti 2 yıl önce aldım ve gerçekten pahalı aldım şimdi bakıyorum 370 e bile var :çok üzgünüm:

Kızlar bu arada pazartesi günü gelinliğimin ilk provasına gidiyorum. Çok heyecanlıyım:asigim:
Dün akşamda kına yerimi bakmaya gittim aay bayıldım bittim lokal ama minyatür bir düğün salonu gibi disko ışıklandırmadı yapmışlar Plazma ekran görüntü var ses sistemi muhteşem ve 300 Tl ye anlaştık.
23/Nisan Perşembe hem kınam olacak hemde benim biricik aşkımın doğum günü. İnşallah Allah izin verirse süper bir akşam olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…