başka bir topik daha açılmış kızlar. Ben tek topiği takip etmekte yoruluyordum Şimdi ikisi daha zor olmayacakmı? Üstelik ikisinin de ana konusu aynı.
günaydın herkeslereeee
hoşgeldin
6lt alsan yeter
evde ordu değilseniz
hepsini iyi günlerde kullanın
2010 geç bi tarih değil emin ol zaman hemen geçip gidiyor
ben geçen yıl 2009da evlencem çok var diyordum şimdi çok az kaldı :çok üzgünüm:
TSKLER CNM HAYIRLISI BİZ ASLINDA 2009 DEDİK AMA BORÇLU EVLENMEK İSTEMİYORUM O YÜZDEN AŞKIMIN ŞUAN SADECE BUZDOLAP BORCU KALDI ONU BİTİRİNCE EV EŞYALARINI ALMAK İSTİYORUM HERKESİN KALBİNE GÖRE NASİP ETSİN....:Saruboceq:
GÜNAYDIN KIZLARR GENE NE ÇOK ŞEY YAZMIŞSINIZ AYHHdelikafadulden
evet çok önemli bu borçsuz evlenmek. bizde borçsuz evleniyoruz tek kuruş borcumuz yok çok şükür. ozaman daha huzurlu olur diye düşünüyorum
keSiNLikLe katıLıyoRum SaNa cNm hadi Size iyi SeyiRLeR...
KIZLAR toplu msj a cvp verme nasıl oluyo onu bi türlü bulamadım onun için böle yazıyorum
evet nişanlandım 10 şubatta resimleride bugün albümler bölümüne ekledım yorumlarınızı beklıyorum
evet etenty hakkında yorumları hatırlıyorum ama benim görümcemin eşi eternıty de çalışıyor görümcemde kayınvalidemde yıllardır kullanıyorlar memnunlar onlara güvenerek aldım umarım yanılmam
kırmızı karanfılli takımıda çok beğenmıstım güle güle kullan canım
bu arada burcu özgenın nısan tepsısınden yaptım ama adam tepsıyı buyuk yapmıs bıraz nısan tepsısı ıcın olmadı ama normalde sevrıs tepsısı olarak kullancam
resimlere bi bakarmısınız :asigim::asigim:
önce park bravodan bir elbise aldım onu giyeceğim sonra kına yakılırken kırmızı kaftan falan işteişte elbisem buuukaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?