- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
KIZLAR ÇOK KARARSIZIM OTURMA ODAM İÇİN MAXI TAKIM ALACAZ AMA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM BU MODELLERİ BEĞENDİM ÇOK KALİTELİ VE SAĞLAM AMA RENK SEÇEMİYORUM SİZCE HANGİSİ GÜZEL?
iyide kızlar şimdi ben diğer başlığa gittim esracığım oraya bir şeyler eklemiş. ee bende yorum yazmak istiyorum alıntı yapıp bir kaç şeyi sormak istiyorum bunu nerden aldın diye... nasıl olacak???
bir oraya bir oraya mı gidicez.. mesela iki tane deri tepsi eklemiş ben nerden aldığını sormak istiyorum hangisinden bahsettiğimi nasıl anlıcak. sonra cuma 10 taneye yakın nevresim eklemiş nasıl tarif edicem mesela... bence zor oldu böyle. yorum orda resim orda olmaz bence yaa....
Teşekkür ederim böcüküm ben o seti 2 yıl önce aldım ve gerçekten pahalı aldım şimdi bakıyorum 370 e bile var :çok üzgünüm:
Kızlar bu arada pazartesi günü gelinliğimin ilk provasına gidiyorum. Çok heyecanlıyım:asigim:
Dün akşamda kına yerimi bakmaya gittim aay bayıldım bittim lokal ama minyatür bir düğün salonu gibi disko ışıklandırmadı yapmışlar Plazma ekran görüntü var ses sistemi muhteşem ve 300 Tl ye anlaştık.
23/Nisan Perşembe hem kınam olacak hemde benim biricik aşkımın doğum günü. İnşallah Allah izin verirse süper bir akşam olacak..
ayy canım yaa varya şimdi ben yesem mi bitirsem mi bu adamaaa :asigim:
üstelik kahveden de hiç hoşlanmaz olsun aşkım sen seversin diye aldım içeriz ne olcak diyor birde... sadece ikimize özel bu diyor yaaa:asigim: çok seviyorum hemde çokkksositososito tm kalbime geldi okkk:dance:
konuyu başlatan arkadaş öle demişti ama.diğer topikte ne aldığın nerden aldığın konuşulacak tabiii.diğer gereksiz konuşmalar olmayacak.yoksa zaten arkadaşlar aldıklarının altına fiyatlarını ekliyorlar.ayni ssen esraya orada nerden akça ne zamn aldığını sorabilirsin.burasıda sohbet tarzına döndü zaten...
Burcucumm bu fincanlarlaaa misafiree falann ikram etme birşeyyy
sadecee kendinizee yaptığınız zaman kullanınnn
konuyu başlatan arkadaş öle demişti ama.diğer topikte ne aldığın nerden aldığın konuşulacak tabiii.diğer gereksiz konuşmalar olmayacak.yoksa zaten arkadaşlar aldıklarının altına fiyatlarını ekliyorlar.ayni ssen esraya orada nerden akça ne zamn aldığını sorabilirsin.burasıda sohbet tarzına döndü zaten...
inş olurr
bu yıllar önce örduğum masa örtum sarılcak daha
üstekını nevresım takımı
altakını pıke takımı sardırcam kızlar
bu bohçam
Evet yukarda karalahanacımın aynen dediği gibi sormak istediğin şeyi o anda özel mesajla rahatlıkla sorabilirsin resim ekleyen kişiye burcuözgecim
Canım bende o hiper seti aldım başka almam diye düşünüyordum. Ama o seti görünce aşıkk oldum. Hele yakından görünümü süper. Nişanlıma dedim senden sonra ilk defa başka birşeye aşık oluyorum ne olur alalım dedim:jeyyar: aldık. ( Mağaza nişanlımın arkadaşınındı mecburiyetten sordum yoksa kafama taktığımı alırım :1rolleyes:)
kıs arsima burdasın he bende saat 6 olsada gitsem eve akşama misafir varrr ::S:S:S:s
Kızlar bu arada pazartesi günü gelinliğimin ilk provasına gidiyorum. Çok heyecanlıyım:asigim:
Dün akşamda kına yerimi bakmaya gittim aay bayıldım bittim lokal ama minyatür bir düğün salonu gibi disko ışıklandırmadı yapmışlar Plazma ekran görüntü var ses sistemi muhteşem ve 300 Tl ye anlaştık.
23/Nisan Perşembe hem kınam olacak hemde benim biricik aşkımın doğum günü. İnşallah Allah izin verirse süper bir akşam olacak..
arsıma cnm benım bunlar var sarılcak
Benim annemde çoğu aşkıma mani oluyor canım ama şimdi şimdi hakvermeye başladım anneme.
ben bi o tencereye
birde porlandda papatyalı yemek takımına aşık oldum
ama annem bu aşka engel oldu
ay ne güzel ilk prova :asigim:
kına yeri neresi tuttun bende bugün tutcamda -tatlicadiarzu-
Benim annemde çoğu aşkıma mani oluyor canım ama şimdi şimdi hakvermeye başladım anneme.
canım kına için bizim burada bir dernek lokali tuttum umduğumdan dha güzel çıktı yer.
Tuğbacım seninde nikahmıydı.Birde sen hangi taraftasın.Anadolu-Avrupa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?