Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esram prova var dımek ayy ılk provadan sonra ıkıncı prova tarıhı hıc gelmıyo bılesın ne guzel bı telaştır

gulluşen h geldın cnm maşallah sen evlenelı 7 ay olmuş ne cabuh gecmıs yahu

konuyu başlatan arkadaş öle demişti ama.diğer topikte ne aldığın nerden aldığın konuşulacak tabiii.diğer gereksiz konuşmalar olmayacak.yoksa zaten arkadaşlar aldıklarının altına fiyatlarını ekliyorlar.ayni ssen esraya orada nerden akça ne zamn aldığını sorabilirsin.burasıda sohbet tarzına döndü zaten...

23 Nisan hemde çocuk bayramı.üç bayram birden olcak o gün inşallah hayırlısıyla desene hihoyyyt

Burcucumm bu fincanlarlaaa misafiree falann ikram etme birşeyyy

sadecee kendinizee yaptığınız zaman kullanınnn

Evet yukarda karalahanacımın aynen dediği gibi sormak istediğin şeyi o anda özel mesajla rahatlıkla sorabilirsin resim ekleyen kişiye burcuözgecim

tamam şekercim o zaman orda sadece çeyiz alınanlarla ilgili muhabbet burası genel muhabbet. ama o zaman buranın sohpet bölümne taşınması lazım...
aman neyse bir sistem oturtucaz artık...kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Evet yukarda karalahanacımın aynen dediği gibi sormak istediğin şeyi o anda özel mesajla rahatlıkla sorabilirsin resim ekleyen kişiye burcuözgecim

canım roselin hani özel mesaj olmasada ,diyelim sen nevresim ekledin ben sana sordum nerden aldın ne kadar sende cevap verdin şurdan şu kadara aldım.bu kadar işte gördünmü gereksiz hiç bir konuşma yok.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-insan buradan da kopamıyor ki elim hep buraya gidiyor yavvv

off off sımdık benım ara dantellı dedım seyı uc kısmını bulamıyoz bulamazsam uc kısmını baska nasıl yapabılırım sımdık örmekte hıc ıcımden gelmıyo zaten el ayarı tutmaz tuhaf olur
cnm sıkıldı ınş buluruz
ayy bunların sarılması ne kadr tutar acep

ben bi o tencereye
birde porlandda papatyalı yemek takımına aşık oldum
ama annem bu aşka engel oldu

kıs arsima burdasın he bende saat 6 olsada gitsem eve akşama misafir varrr ::S:S:S:s

bi orda bi burda başkada biyere gitmiom gülikam

ay ne güzel ilk prova :asigim:
kına yeri neresi tuttun bende bugün tutcamda -tatlicadiarzu-

arsıma cnm benım bunlar var sarılcak

benmi saram sırnaşık şey
bunları özelden at bana her resmin altınada ne yapılacak yaz sana zahmet bende anama soram senin için fikir alam
fiyatta verir uygun gelirse hazirandan sonra gelirsin kaydirigubbakcemile

ozmn bana 1 ay sure ver belkı daha fazla cunku evde pc yok cnm ve bunları kaldrdık sandıkta ben cekınce sana özelden atarım tekrar saol cnm
ayy senı yakalamışken reısmlerı gösterem dedım acele ıle öle yazdım nan:roflol:

ben bi o tencereye
birde porlandda papatyalı yemek takımına aşık oldum
ama annem bu aşka engel oldu

ay ne güzel ilk prova :asigim:
kına yeri neresi tuttun bende bugün tutcamda -tatlicadiarzu-
Benim annemde çoğu aşkıma mani oluyor canım ama şimdi şimdi hakvermeye başladım anneme.

canım kına için bizim burada bir dernek lokali tuttum umduğumdan dha güzel çıktı yer.

la bida nie resim çekcen bunları özelden gönder işte :)
tabi başka şeler varsa sen bilirsin benim için sorun deil

Benim annemde çoğu aşkıma mani oluyor canım ama şimdi şimdi hakvermeye başladım anneme.

canım kına için bizim burada bir dernek lokali tuttum umduğumdan dha güzel çıktı yer.

evet haklı ama aşk işte -tatlicadiarzu-
almanın sonu yok diyor hep
bende bi düğün salonu var onu tutcam
aslında o kadar büyük istemiyorum ama yakınlarda o tarz biyer olmadığı için mecbur orayı tutcam

dimples elbisen çok güzel...
uğur böcüğü kıss sen napmışsın yaaa maşallah maşallah nazar değmesin. biz yavaştan yavaştan veriyoz benimkiler sardırmaya. zaten ucuz ve güzel yapan biyer buldum oraya veriyom hepsini:)))
iyi bir araştırma yapmadan verme.
tavuskuşlu olanına bayıldım haaa. annemin dantel kitabında var ondan ama annem yapmıyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…