Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bende anadolucocuğuyum :1rolleyes:

Evet ya seninle bu yemek işini konuşmuştuk unuttum canım. Bende düğün olamayacağı için güzel bir kına istiyorum o yüzden sordum nikahtan sonrada yemek sizin gibi inşallah herşey istediğimiz gibi olur

paSta taßağım

ßuNLaRıda maRketteN 1 ytLdeN aLmıştım mutfak maSaSı üStüNe ya da SoLaNa yıLdız SüS taßağı veya ßaşka ßişey içiN kuLLaNıRım die ßiRde pazaRdaN çicek SüSLeRi aLdım içiNe koymayı düşüNüyoRum

ßuNLaRda SoN zamaNLaRda yemekteyizde SupLa moda oLdu ama paSta taßakLaRıNıN aLtıNa ßiLe koNuR SaNki daNteL qißi ama pLaStik kızLaR SiLiNimi çok uyquN ßeN içiNi açtım SizLeRe qöSteRdim içiNde heR ßoy vaR ama fiyatıNı ßiLmiyoRum SiziN içiN kiLeRdeN üStte Ne vaRSa dökücem aRtık :roflol: ßeLki faRkLı fikiR oLuR die ekLedim SupLa içiN

SeßzeLeRi yıkamak içiN

kahve fiNcaNLaRıNızıN aLtıNa ya da çay ßaRdak aLtıNa ßeLki qeRekSiz ama ßeN çok ßeğeNdim cam maSa teRcih edeRSeNiz ßaRdak aLtı yeRiNe ßuNLaRı maSaya koyup üStüNe fiNcaN şık duRuR :roflol:

aNNemiN aLdığı ßiR SüRü ßoRcam kızLaR daha ßide ßuNLaRıN 2Li ßide yuvaRLakLaRıNdaN aLmıştık heR ßoy vaR NeReye koycakSam çok fazLa aLmışıSız dikkat ettimde keşke ßaşka şey aLSaymışım ama o zmN ßiLmiyoR işte amaN heR ßoy oLSuN Ne oLucakSa :roflol:

ßuda RoSto tavaSı kızLaR fıRıNda ßuNuN kuLLaNaßiLiR oLmaSı çok qüzeL içiNde tavuk ßiLe oLuR hemde çok şık aSLıNda ßNm qözüm kapakLı teNceReLeR vaR poSeLeN qißi yada SıRf çeLikteN yemekteyiz pRoqRamıNda qöRmüştüm kadıN oRtaya koymuştu çok şıkdı

ßuda fıRıN tefLoNum

ßuda kRiStaL takımımıN ßaRdakLaRı ßuNaRıN SüRahiSide vaR ama kutuLaRıN eN aLtıNda çıkaRamadım sırnaşık şey

ßuNLaRda 1 miLyoNcuLaRdaN :))))

ßu da paSta SeRviS ßıçağı çok pRatik keNdiLiğiNdeN mekaNizmaSı vaR itiyoRSuN taßağa ßöLe diyoRum ama Ne deyim:roflol: SaoLSuN aNaNem hediye qetiRmişti:jeyyar:

ReSim çıkmamış umaRım şimdi çıkaR
ßu da paSta SeRviS ßıçağı çok pRatik keNdiLiğiNdeN mekaNizmaSı vaR itiyoRSuN taßağa ßöLe diyoRum ama Ne deyim:roflol: SaoLSuN aNaNem hediye qetiRmişti:jeyyar:

blackqueen hepsi çok güzeller. güle güle kullan.
benimkilerde hep kutularda üşeniyom çıkarıp fotolarını çekmeye. bigün bende fırsatını bulunca hepsinin fotosunu koyarım inşallah:)))

Siz bilirsiniz canım.benimki sadece bir fikirdi.burası sohbet havasına kaydığı için mesela bir çeyiz resmini sayfalarca aramak bana eziyet oluyordu.isteyenler resimlerini oraya ekler istemeyenler buraya eklemeye devam eder.bi zorunluluk yok.ben sadece arka arkaya sdece çeyizleri görmek rahat olur diye düşünerek bu fikri uyguladım

blackqueen hepsi çok güzeller. güle güle kullan.
benimkilerde hep kutularda üşeniyom çıkarıp fotolarını çekmeye. bigün bende fırsatını bulunca hepsinin fotosunu koyarım inşallah:)))

saol cnm bende annemi ikna etsem bi bakıcam ne var ne yok en azından liste yapmam lazım ama herşeyden çok fazla var :roflol: birtek yatak odası ve nevresim takımlarımda olsa evlenirim ama bende ıncık boncuk çok meraklıyım bakalım yarın bizimkiyle gidiceğiz birkaç alışveriş merkezine yeni eşyalar alırsam eklerim fotoları .....

blackqueen bir soru sormak istiyorum lütfen yanlış anlama ama klavyede bazı harfleri özellikle büyük yazarken hiç mi yorulmuyorsun... özellikle yapıyorsan çok iğrenç görünüyor ve gözlerimizi yoruyor.. kusura bakma yani sölemek zorundaydım...

bu arada aldıklarını güle güle kullan...

blackqueen ve elissa tüm kızlar da aldıklarınızı güle güle kullanın, delikafadulden

Yaa kızlar çok zor olcak bence çünkü birşeyin resmini koyduğumuzda konu açılıo ve muhabbete dönmesi hoş oluyo du bence yeni şeyler öğreniyoduk o arada. Hemde iş yerinden 2 topic takip etmesi zor olucak, nacizane fikrim benim burası iyiydi yaa

Son düzenleme:
kızlar bence buraya da ekleyelim aynı anda oraya da ekleyelim resimleri nasılsa kopyala yapıştır oluyo sadece, resmi ekledikten sonra iki tarafa da rahatlıkla eklenebilir.. sohbet kısmına da burdan devam ederiz roselin arkadaşımızın açtığı topicte de hepsi toplanmış olur rahatlıkla bulunur resimler bişeyi aradığımızda..nacizane benim fikrim böyle kaydirigubbakcemile5

Tatlım siz daha tecrübelisiniz ama resimler muhabbet olmayınca ruhsuz :jeyyar: ve soğuk :1ninca: kalmış diğer topicte kötükedihüso hissettinizmi, ben senin topiğine alıştım ama yaa :sm_cool:a.s.

pasminam ben de katılıyorum sana muhabbet olmayınca eklenen resimlerin de bir önemi kalmıyor haklısın.. mesela ben resim ekledim diğer topiğe bikaç tane önceden buraya eklediklerimden bikaçını ekledim.. önceden sizlerden gelen yorumlarla mutlu olmuştum,güle güle kullan dediniz, kiminiz beğendi kiminiz beğenmedi ama yorumlar mutlu ediyor insanı gerçekten diğer topic sadece ve sadece eklediklerimizi hatırlamak fiyatına bakmak tekrardan,ve muhabbetle ilgilenmeyip sadece fiyatlarla ilgilenenler için olacak cnm biz gene burda kaldığımız yerden devam edeceğiz.. bu yüzden resmi ekleyen iki kere eklerse bi oraya bi buraya daha iyi olur gibime geliyor..

ayyy yerim senii ben de alıştım cidden en önce buraya uğruyom pc yi açınca..kaydirigubbakcemile5 hehe kıs aynı anda üye olmuşuz neyim daha tecrübeli :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…