Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bencede :lepi:

yani resim ekleyenler zorlamazsa öyle olması daha güzel, çünkü ben resimlerden çok altına yaptığınız yorumları seviyorum çok öğretici oluyo :1hug:

resimleri ve fiyatları toplu görmek istediğimizdede o başlığa bakarız..

Ayyy hakikaten aynı zamanda olmuşuz şimdi farktım tatlım ya hihoyyyt
Sanırsam ben burayı kullanıcam kızlar yorumlu daha bi anlamlı oluyo,

İsaura hani sen migrostan kurulama bezi almıştın yaaaaa naniknanik bende kıskandım aldııııımm 3 tane, paylaşımın için çok teşekkür hoşuma gitti cıvıl cıvıl renkleri epeyde büyükmüş canım ebat olarak :teytey:

ben iki yeri de kullanırım ama burası bi başka tabii ki hihoyyyt vesile olduysam ne mutlu bana cnm güle güle kullanalım :lepi: aaa büyük olduğuna sevindim ben açmadım, üçgen yapmışlar ne güzel dedim açmadım kaydirigubbakcemile3

ya kızlar benimde hoşuma gitmedi yeni topikkkkkkk.burda resmi görüyoduk beğenip beğenmediğimizi yazıyoduk.hoş bi muhabbetimiz vardı böyle olmuyo.bence onu kapatalım gene burdan devam edelim.

tesekkürler canım o programla oluyor msnde olunca niyeyse alışkanlık haline gelmiş msn kapalıyken o programı açmıyorum sırnaşık şey tabikide düzgün yazmak daha güzel yerimseniben

tesekkürler pashmina hepimiz güle güle eskitelim a.s.

bu arada iyi akşamlar kızlar ankarada olan arkşlarımız nerden nevresim ya da uyku seti aldınız ya kızlar aldığınız internet sitesini özelden bana msjlar mısınzhihoyyyt

burcuözge hani şu bahsettiğimiz şef tony bıçakları varya hani demiştim toplu shoplu :) bi site var diye ordan sipariş verdim çarşamba akşamı.
bugün elime geçti gerçekten de çok hoş görünüyorlar.çok güzel ve keskin..kargo dahil 92 ytlye geldi.tavsiye ederim kızlar.

kızlar mrhaba tefalin bu seti hakkında ne düşünüyorsunuz 255 e uygun mu sizce ya da alternetif olarak ne önerirsiniz bu fiyata? bugün yakından görüm tencereler epeyce büyük ve şekli hoşuma gitti tefal tabi kaliteli ama bazen kalitede olsa sorun çıkarabilio siz ne diyorsunuz iyi midir?

Canım bende tencere setine bakıyorum bu aralar , bu modeli de biliyorum,

1- çok hafif çeliği var soğanı kavururken çabuk ısınacağından hızlıca yakabilir.
2-Cam kapakları var buhar yapıo, ben tercih etmiyorum sebebi yok aslında az yemek kalınca tencerde çok hoş bir görüntü vermio ocak üstünde gerçi ufak tencerelere konabilir ama
3- sapları çelik sanıyorum ısınacağından korkuyorum, renkli sapları tercih edicem ben

Yorumlarımı yazdım bi düşün lepicim sende,

kızlar burada deri görünümlü sapı olan çatal kaşık seti vardı. ben ankarada bir züccaciyeden sordum o saplar makinede soluyormuş elde yıkamak gerekiyormuş o yüzden artık satmıyorlarmış. ben çalışan biri olduğum için vazgeçtim o seti almaktan. size haber vermek istedim belki almayı düşünenlerin işine yarar bu bilgi

ben metal saplılardan korkuyorum ya, kullanmış birinden yorum almak en iyisidir sanırım.. gerçi tefalin kalitesi tartışılmaz :lepi:

bu arada züccaciyeci eşindne itiraflar diye bir başlık var okudunuzmu, ilginç şeyler yazmış bendeşimdi oradan görüp aradığım tencereleri inceliyodum

evet baya hafif bir yapısı var ama böyle adi bir hafifilik değildi, bir de ben cam kapağı kırmaktan korkuyorum ama satış yapanlar baya düşürmüş bişi olmamaış:)
bir de çelik saplı evde kullandığımız marka olmayan tencereler var pek ısınmıyor ocaktan elle alığ indirebiliyorum bu marknında ısınacağını sanmıyorum ama kapaklar konusunda kararsızım ve dediğin yakma olayı hiç aklıma gelmemişti. bakalım belki alanlar vardır bişi derler.
sen hangisini düşünüosun canım.
benim 4 tane sahanım var iç tane mehtap küçük boy tencerem var bir karnıyarık bir de düdüklüm var emsandan böle büyük tencereli set bakıyorum bunu gördüm fiyatı da iyi geldi ama tabi bi danışayım dedim. Korkmazın buna benzer çelik kapaklı seti var 250 ye gelio o da ama tefal mi korkamz mı cam kapak mı çelik kapak mı kararsız kaldım

Son düzenleme:

ne değişik itiraflar varkaydirigubbakcemile3 nerde bu itiraf sayfasında mı canım

Kuşum tncere olarak emsanın süzellasını aldım ama büyük boy yok o sette, düdüklü olarak da tefal clipso katlanabilir saplı model almıştım, başka bişeyim yok .

Şimdi almayı düşündüğüm tencereler hisar yada emsan olacak nette resimlerini bulursam aklımdakileri ekliycem senin için.

Bu arada annem cam kapak kullanıyo yıllardır düşürüyoruz da tık demedi , bişey olmuyo yani lepicim.

lepi ben de bu setten aldım 250 ye kasım ayında ama ocakta gidip baktığımda tefale 200 e düşmüştü tencere seti güzel ve kullanışlı ama fiyat araştırması yap derim ben

ben birazdan denicem almıştım inşallah mıknatıs tutmaz yoksa ağlarım

ay canım ekle yaa alacam bi takım pişman olmakistemiyorum camdan da korkmuyorum artık bukadar düşüp de bişi olmadıysa bende bişi yapamam dimi ama:lepi:

lepi ben de bu setten aldım 250 ye kasım ayında ama ocakta gidip baktığımda tefale 200 e düşmüştü tencere seti güzel ve kullanışlı ama fiyat araştırması yap derim ben

öyle mii istanbulda tefalin yeri nerede varki acaba :uhm: biliyorsan söyler misin güzelim

buarada kaşık çatallarda hatta evde kullandığımız tencere çatal bıçaklarda mıknatıs deneyini yaptımbenneyaptımki
schaferler biraz mıknatısı çekiyor anladığım kaayla demir ve çelik karışımı yapmış uyanıklar. ama evde kullandığımız kaşıklarda çekiyor ve paslanmadı yıllardır kullanıyoyuz. bir de evde kullandıımız kepçeyi denedim ağzı çekmiodu sapı çekiodu arışık yapmışlar. tencerelerde de kullandığımız emsa tencerelerin altı da dahil hiç biyeri çekmedi (eski emsan bizimkiler) markası çok bilindik omayanların bazılarının kapağı bazılarının heryeri bazılarının da dibi mıknatısı çekti ama hiç bişeyimiz paslanmadı şimdiye kadar ne bilim ya inşallah paslanmazlar ama sanırım herkes bi uyanıklık yapıo karışımı bize saf çelik diye satıyorlar sanırım mıknatısla test yapcaz almadan:)

lepi sen nerede oturuyorsun ben avrupa yakasındayım fatihte karagümrük civarında var benim bildiğim bir de gaziosmanpaşa da belediyenin yanındaki alışveriş merkezinde var

lepi sen nerede oturuyorsun ben avrupa yakasındayım fatihte karagümrük civarında var benim bildiğim bir de gaziosmanpaşa da belediyenin yanındaki alışveriş merkezinde var

ben anadolu yakasındayım ama cevahir de varmış yeri başka bi kaç AVM de de var eğer kendi yerinden aldınsa aynı fiyatı uyguluyorlardır diye düşünüyorum bi araştırmak gerek söylediğin için saol buarada baksana bi mıknatısı çekio mukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…