Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet tefalin gaziosmanpaşada belediyenin yanında var, ve defolu ürünleride var ki pek belli olmuyo bazılarının defoları, günlük için birşeyler alacaklar varsa bi bakın derim..

evet tefalin gaziosmanpaşada belediyenin yanında var, ve defolu ürünleride var ki pek belli olmuyo bazılarının defoları, günlük için birşeyler alacaklar varsa bi bakın derim..

ya orası bana baya uzak düşer pek de bildiğim yerler değil ama bi tefale uğramak gerek aydınlattığın için saol sen peşin fiyata mı aldın ben 250 nin altında nette dahi görmedim inşallah dediğin gibidir de olmadı tefalden direk alırım:Saruboceq:

benim bi tencerem bile yok maalesef senağlama

bu arada mıknatıs deneyini yaptım bende, günlük olanda misafir için olanda çok az çekiyo, misafirlikler fazla kullanılmıyo ama günlüğü sürekli kullanıyoruz bulaşık makinesindede bol bol yıkanıyolar paslanmadılar hiç

ay deli olduk resmen he mıknatısla tur attık annemle evde ne
çekio ne çekmio diye ama sanırım karıştırmışlar çelikle
demiri ben bunu anladım
ama çekenleri yıllardır kullanıyoruz birşey olmadı en azından bu bir teselli inşallah aldıklarıma da bir şey olmaz:teselli:

140 tl(turkuaz kahvesnı almıstım bıde)

bununda altın sarı halkaları cok guzeldı bayıldım

kızlar istikbal yorganda kampanya varmıs tek kişilik yorgan 29 TL çift kişiliğide 39 TL ( Naturel Comfort Yorgan )Kalitesi gayet tatminkar. Düz renkti kirli beyaz gibi bir rengi var.
[img=http://img10.imageshack.us/img10/1743/naturelyorgan1.th.jpg]

Son düzenleme:

bıde bunu aldım hepsı 403 tl hazıranda baslıycam ama daha mağazada annem görmesın dıe tek tek alıp eve sokcam bı sekılde:jeyyar:

bıde bunu aldım hepsı 403 tl hazıranda baslıycam ama daha mağazada annem görmesın dıe tek tek alıp eve sokcam bı sekılde:jeyyar:

kız güle güle kullan bir tene almaya gidiosun dayanamayıp bisüü şeyle çıkıosun senle alışveriş tehlikeli vallakaydirigubbakcemile3

kız güle güle kullan bir tene almaya gidiosun dayanamayıp bisüü şeyle çıkıosun senle alışveriş tehlikeli vallakaydirigubbakcemile3

hele hele benle valla tehlıkelı :roflol: bı tane daha alcaktım ama yok yeter dedım ılk defa saol cnmm hepsı guzel dımı ama

pashmına cnm benım ablam kullandı cok memnun hepsının tek tek actırıp baktım bılıyon ellemeden almam:jeyyar: cok hoş yumasacıktı özdılek hıc almadım zaten o sıyahlı yanı özdılek olan saten yakından o kadar harıkakı o sarı halkalar parlak gold rengı

hele hele benle valla tehlıkelı :roflol: bı tane daha alcaktım ama yok yeter dedım ılk defa saol cnmm hepsı guzel dımı ama

güzellikleri üzerine hiç bişi diyemem hepsi ayrı ayrı şık :lepi:
amaa bence kendini durdur evlenince de alırsın bak için içini yiecek ilerde ama fazla diye alamayacaksın yen modelleri gördükçe ya da kazyla çamaşır suyu değdirip aa mahvoldu diyip kocanı kandırarak alacaksın:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…