Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

güle güle kullan canım hepsi çok güzel..

Başıyazmalım böreğini ben denedim ama benimki çok kuru oldu nerde hata yaptım kii:uhm:

betam kuruluğu acaba sana mı öyle geldi.
normal böreklerden kuru oluyor biraz köy böreğini bilir misin kıyır kıyır olur öyle..
bir dahakine yağını biraz çoğalt bakalım yinemi öyle olucak..

merak ettim sulfatım:gitme:
ama seninle aynı kaderi paylaşıyorum ben de güzelim masamı misafirlerim masaya oturduğunda hatırladım :sinifsinif:
bir dahakine unutmayalım

Betamm normalde Hasan'ları severim bilirsin opuyorumnanaktan, ama senin bu kayınpeder kızdırıyo beni de, hastalık durumunda bile o kadar insan içinde şikayet etmesine şaşırdım ben ya ne gerek varsa, neyse sen alttan al mecburen kalbinin Fatihine iyi bak sen o yeter :hulya:

nihall 4 sene olmuş kuzumm

soğuk tutma bu kadar kendiniii

eğer bir problemm yoksa soğuksan o ayrı ama

sebep yoksa iyi değil söylliim canımmm

cnm yok bı sorun aramızdaa ama olamıyorum elımde deıl konusuyoruzz sohbet edıoruz ama olamıyorumm

Kızlarrr bu arada Allah kısmet ederse, seneye bugün telli duvaklı bir gelin olacağım, bu saatlerde mis evimde olurum galiba zemuszemus

hadi yaa sende soğukta evlencen yanee
ben bi gün evlenirsem kesinlikle sıcaklarda evlenmek istiorum allah nasib ederse ben çok üşüorum soğukta oynayamam rahat rahat

Yok be pıtırımmm, bugün istanbul acayip sıcaktı, umarım seneye de öyle olur(haftaya der gibi oldu sanki çok yakınmış gibi) gündüz olacağı için problem yok.

Walla onca yılın acısını çıkaracağım için havada, kadara, sogukta sıcakta her ortamda oynarım zemuszemus

haha deli güldürdün
gündüz burasıda çok sıcaktı canım hatta ben dükkanda çok üşüdüm bi ara elektrikli sobayı yaktım bi gittim markete kemiklerim ısındı
gündüz olcaksa sorun olmaz herhal geceleri serin çünkü

Kızlarrr bu arada Allah kısmet ederse, seneye bugün telli duvaklı bir gelin olacağım, bu saatlerde mis evimde olurum galiba zemuszemus

vaaay takvimini sevsinler seniiinn, tam 1 yıl :)
hayırlısıyla çabucak geçsin şekercim bu 1 yıl inş. opuyorumnanaktan

merak ettim sulfatım:gitme:
ama seninle aynı kaderi paylaşıyorum ben de güzelim masamı misafirlerim masaya oturduğunda hatırladım :sinifsinif:
bir dahakine unutmayalım

Canım benim, sabah sabah düşünemedim sanırım akannehir Napıyoruz, bi dahakine unutmuyoruz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…