Tatlım ya evdeki msn de sorun var, yeni sürümü yüklemem gerekiyo, yüklemeye çalışıyorum sürekli hata veriyo o bakımdan balım
başlıyorum kızlar önce gecelikler:) pempe ve kırmızı olanın sabahlığı var mavi gibi olanda aslında mor encok onu sevdim önden acılıyo şeffaf
bu sarevin nevresim takımı ilk serilirken bunu sericem yumusacık bişey
bu doğumda filan lazım olurmuş
bornoz takımımı mahmutpaşa kürkçühandan 160 tl ye aldık dün bi alışveriş merkezinden sorduk aynısından 225 lira:)
bunuda ilşk yemekteyiz programında bi bayanda görmüştüm bernardoda 36 lira ben 18 liraya aldım.kaşık bıçak konuyo üstüne
baharatlıklığım mudodan 10 liraya aldım
Başıyazmalım böreğini ben denedim ama benimki çok kuru oldu nerde hata yaptım kii:uhm:
Selamlar güzel hatunlar opuyorumnanaktan
Kociş dışarı çıktı 1 saatliğine ben de hemen buraya kaydirigubbakcemile3
Zaten bişeycik yazmamışsınız bugün, baharcım aldıklarının hepsi çok güzel, özellikle de gecelikler :jeyyar: İlgi alanıma girdiğinden en çok onlarla ilgileniyorum kaydirigubbakcemile3 İyi günlerde kullan
Kocişin bugün izin günü, sabah erken kalkıp misafir için aldığım kahvaltı takımlarını çıkardım ve harika bi kahvaltı sofrası hazırladım kocişime :asigim: Amma velakin unuttum foto çekmeyi :sm_confused:
pıtırcım iyi yapmışsın kuzumm ailesinden bir iki kişi safhına çekmek geyet akılllıca bencee
nihall 4 sene olmuş kuzumm
soğuk tutma bu kadar kendiniii
eğer bir problemm yoksa soğuksan o ayrı ama
sebep yoksa iyi değil söylliim canımmm
canım ben hala eskiyi kullanıorum yani tekrardan yükledim
Kızlarrr bu arada Allah kısmet ederse, seneye bugün telli duvaklı bir gelin olacağım, bu saatlerde mis evimde olurum galiba zemuszemus
hadi yaa sende soğukta evlencen yanee
ben bi gün evlenirsem kesinlikle sıcaklarda evlenmek istiorum allah nasib ederse ben çok üşüorum soğukta oynayamam rahat rahat
Yok be pıtırımmm, bugün istanbul acayip sıcaktı, umarım seneye de öyle olur(haftaya der gibi oldu sanki çok yakınmış gibi) gündüz olacağı için problem yok.
Walla onca yılın acısını çıkaracağım için havada, kadara, sogukta sıcakta her ortamda oynarım zemuszemus
Kızlarrr bu arada Allah kısmet ederse, seneye bugün telli duvaklı bir gelin olacağım, bu saatlerde mis evimde olurum galiba zemuszemus
kızlar bu akşam 12de starda benim kuzen çıkıcak tvye
izleyin olarmı
best model 2.si
haha deli güldürdün
gündüz burasıda çok sıcaktı canım hatta ben dükkanda çok üşüdüm bi ara elektrikli sobayı yaktım bi gittim markete kemiklerim ısındı
gündüz olcaksa sorun olmaz herhal geceleri serin çünkü
vaaay takvimini sevsinler seniiinn, tam 1 yıl :)
hayırlısıyla çabucak geçsin şekercim bu 1 yıl inş. opuyorumnanaktan
ya şimdi ya hiçhankı prog. pıtırım?
kaydirigubbakcemile2 Geceleri de sorun olmaz galiba :jeyyar: :kedi:
ınnssss cnmm benımm ınssssss
allahım mutlu etsın senı balımmŞeniz
merak ettim sulfatım:gitme:
ama seninle aynı kaderi paylaşıyorum ben de güzelim masamı misafirlerim masaya oturduğunda hatırladım :sinifsinif:
bir dahakine unutmayalım
İnşallahh canım nihalim benimmm, Aminnn cümlemizi inşallahhh :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?