- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
evt cnm ablamdada coktu iyi geldı sende dene
ınan sağlıklı ınsan bıle yese sorun olmaz
ınanılmaz vıtamınlı sarımsak
hastasıyım
benı krız vurdu ama ceyıs askına devam edıyom batarsam ondan batcam
ben eklıyorum bı kerem :dilcikar:
senin bu dediğin formülü tansiyon hastalarına veriyor doktor.. vede kilo verdirdigini bende duydum..
ilk duyunca biraz saçma geliyo yani sarımsak ve ceviz suyumu çıkıarıyormukiii amaa işte verdiriyomuş kilo... duydum bende denenebilir..
:kedi: yerim senin içgüdünü :roflol:
lahanamm bende KK da başlığı vardı onun bir ara birinden bahsediyordu çok vermiş falan. sırf koku yapar diye denemedim. ama yapmıyor diyorsan deniyim. hemde bütün gün evdeyim koksa bile kociş gelene kadar geçer. sorması ayıp kaç kilo ne kadar zamanda verdi ablan. bende geçen perşembe başladım diete 3 kilo verdim. arada kaçamaklarımda oldu :kedi:
yooo tatlişko bende ona sordum işte işe yarıyorsa bende koyayım die :roflol:
ben elma diyeti dye başladım. ama başarmadım çok ağır geldi :roflol:
neyse işte aralarda acıktıkça elma yedim. hatta bir gün hamburger menü yedim :roflol: bir gün mangal yaptık. onun dışında sebze ve salata ağırlıklı beslendim. abur cubur yok. 3 lt su. yeşil çay günde 3 fincan. ara öğünler dediğim gibi elma. yeşil elma ama. hımm :1rolleyes: birde kepek ekmek yedim o kadar. hatta 3 kiloyu geçiyor aç ve çıplakken. a.s yarın tam bir hafta sanırım 3.5 kilo vermiş olucam yerimseniben
bende elma sirkesi içtim geçen hfta zayıflatıo die midem çok kötü oldu yaw ağzıma acı su gelmeye başladı bende bıraktım 2 günde 500 gr gitmişti bi de soğuk algınlıından koruomuş bilginizeç...
Songa güle güle kullan canım, bu arada babam saati nişanda takmıştı kocişe yerimseniben Biz de hep nişanda takılır
Lepi senin de hayırlı uğurlu olsun nişanın
Herkese selaaaammmmmmm opuyorumnanaktan
Ya ben iki gündür çok halsizim yaa nedir bu durum mevsimsel bişey mi acaba CADIARZU
Herkes kilo vermeye çalışıyor galiba gelinlerimizin çoğu diyette. Ben çok şükür ki kilo almadım evlenince. Üstelik hapın kilo yaptığı söylenir ama aynıyım. Acaba bunda evde yalnızken yemek yemeyi istemeyişimin payı var mı? Kociş yokken bişeycik yiyesim yok yaaa
zemuszemusevet seni ayrı tutmak lazım. unutmuşum:roflol:
hello garular
songa kız tarafı ne takıcaksa nişanda takıomuşş
damada,
erkek tarafıı da gümbürtülü takıları düğünde takıomuş gelinee
annem dio bunudaa bizim burda öyleymiş
mevsımlerdendır cnm
pekmez falan ıcsen
bunyeden bunyeye değişıyodur cnm
ay nasıl da masum anlatmıııış, sanki şeker kız candy, seni gidi seniii :jeyyar: :jeyyar: seni ceyar seniiii :jeyyar:
bizde de okutuyorlar, bebek için de okuturlar.
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Herkese selaaaammmmmmm opuyorumnanaktan
Ya ben iki gündür çok halsizim yaa nedir bu durum mevsimsel bişey mi acaba CADIARZU
Herkes kilo vermeye çalışıyor galiba gelinlerimizin çoğu diyette. Ben çok şükür ki kilo almadım evlenince. Üstelik hapın kilo yaptığı söylenir ama aynıyım. Acaba bunda evde yalnızken yemek yemeyi istemeyişimin payı var mı? Kociş yokken bişeycik yiyesim yok yaaa
tek yön besınlerle sağlınızı rıske atmayın
beyaz ekmek yıyorum kılo alıyorum dıe bırakmayın sakın ha
beyaz ekmek yemenız sart
vucudun ıhtıyacı olduğu besınlerı yemezsenız kılo alırım dıe tek yön beslenır
makarna ekmek pılav borek yemezsenız sız sağlığınızdan olursunuz
cunku vucut bellı dönem sonra kendı ıhtıyacı olan enerjı karbonhıdratları kendı sağlıyo
şölekı
ekmek yenmezse bellı süre sonra onda bulunan ve vucudun ıhtıyacı olan beısnlerı ekmek yemeden su ıcsenız daha ona cevırır
sağlıklı zayıflayın dr gıdın keısnlıkle
kajn değerlerınızı ölçturun
şeker kalp hasalığı rıskı tasıyor olablırsınız
lahana acı cehre şu bu yalan
tek beısnle gecmez aylar
yengemde gıtmış lahana corbası etmış kendıne sureklı ıcıyo 2 gun dayandı
mıdesı altust oldu
aman dıkat
bıtkı cayı ben cok tuketıyorum cok dersem sıyah cay ıcmıyorum
zayıflatmaz ama sağlık ıcın bıtkı cayı onerırım hep
bende gözümle görünce inandım artık...
dur ben sorayımda kesin kaç kilo yazayım.
ama sen de bir haftada çok iyi vermişin.
normalde haftada bir kiloya bile iyi bakıyorlar.
benim o kadr hızlı değil metebolizmam.
bakınca bişiy yok gibi ama sinir oluyorum fazlalıklarıma.
ablamda elma sirkeside kullandı.dur ya ben iyice öğrenemde gelem kaç kilo vermiş...
güle güle kulan canim.. bu su yoluna bende cok heves ediyorum cok güzel bir taki gercekten normal altin setler gibi göz tirmalamiyor benimde malesef sadece nisanda takilan setim var oda cok ahim sahim bir sey degil.. allah nasip ederse bende su yolu almak istiyorum ilerde.. sik ve zarif ayni bizim gibi dimi ama :kedi:
dobgacım buna benzıoa oda bı bukadar sıktır gule gule kullan cnmm
ya ben bole bısı aldırmıyım dıom ablam aldrı bı tanee kocanla bı yere gıdınce takarsın elının altında olsun dıooo
kıslar şimdik öğrendim ablamdan...
ocakta 64,800 ile başlamış
şu anda 52,900
o uzun sürede yavaş yavaş verdi kiloları.
az yedi, ekmeği kesti ,spor yapmadı ama
işte bu ceviz sarımsak formülünü uyguladı,normalde diyor bu nu bir ay yapın yazmışlar knuya.oda ocaktan itibaren arada bir süre ara vermiş.ama sürekli yapıldığında bir zararı olmaz diyor...
ayrıca her akşam yatmadan önce ılık suya bir yemek kaşığı elma sirkesi birazda bal katıp bunu içmiş.elma sirkesi midenize dokuna bilir.o zman malesef bırakın çünkü doktorlarda dokunmazsa için diyorlar...
evt burcu bızde öle yapıyoruz:lepi: cesıt cesıt ekmekler
hatta annem bıle evde ekmek yapar
sulfat bı su bardağına su ıle karıstırıp iç cnm
normalde zaten cok tatlıdır ıcemezsın
su ıle karstrsın bısey olmaz
kan yapar enerjı verır
annem bana yollamış ellerıyle yaptı
günaydın fıstıklaaar
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
lepi, hayırlı olsun... Allah tamamına erdirsin.
songa, setin çok zarif.. iyi günlerde kullan...
mandilin, gecelik takımına bayıldımmmm... süper birşey bu yaa... ömrün hep böyle güzel sürprizlerle dolu olsun inşallah... ne güzel bir doğumgünü yaşatmış eşin sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?