Ayy çok güzell görünüyoo cokacimcoookböyle canım..
yufkayı sigara böreğinden daha kalınca sarıp ortasını bıçakla yarıyoruz.
ve harcımızı koyuyoruz üstüne de domatis :roflol:
Böcükk gözün aydınn canımm :1hug:gunaydınn
annem ve babama kavuşmama sadece 3 gün kaldı hihoyyyt
Amandaaa amann bebeşii varmıştaa midesimii bulanırmışş opuyorumnanaktanhemşerim çok ii gidio çok şükür eşim k.validem ikiside süper davranıo maşallah biyerlere uzanmak yasak ağır kaldırmak zaten yasak :) eşim dün gitmiş benim için börek falan alıp gelmiş ama bi simit yiyebildim okadar midem bulanıo herşeyden bide makarna salatası yiyebildim kaç gündür yedirmio sıpa hap kadar daha bana hükmedio :) şaka maka midem acaip bulanıo :S
Alemsinn yaa kaydirigubbakcemile3 Böyle şeyler düşünmee :teselli:sağol canım benim Şeniz
bu arada aşkım kapıya 3. kilidi aldı onuda kapının üstüne takacakmış. yuh dedim biri kovalasa arkamdan eve kaçmaya çalışsam kilitleri açıp da eve giremem dedim :roflol: :roflol:
Ayy ne güzelll opuyorumnanaktanBende size dün başıma geleni anlatım,
opuyorumnanaktan, dün cok soğuktu, akşam vakti eşotmanlarımla oturmuş soru çözerken telefonum çaldı nişanlım napıyorsun ne ediyorusn evdemisin hadi kapıyı aç dedi, saçmalama kandırma beni dedim (buarada nişanlım ist da oturuyor) ayy canım kıyamam falan dedi, hadi koş balkona falan diyor ama, aşkımı daha fazla üzmeyim çıkma üşürsün diyo ya nerdes,n sen diyorum ist dayım diyo sonra demezmi bak zili çalıyorum hadi aç kapıyı diye bende inanmıyorum diyorum tabi derken zil çaldı bak ikinciyide çalıyorum dedi 2.zil çaldı ayyyy inanmadım uçarak gittim kapıyı açtım evde bağırıyorum c... geldi diye annemde telaşlandı saat 18:00 ne işi var bu coucğun bu yağmurda diyo ayyy okadar mutlu oldum ki antamam, aşkımın söylediğine göre sürekli glüyormuşum --süpriz yapmış aşkım bana 1 saat kalıp gitti(( Adapazarına gelmiş okul ark işyerine ordan da benim yanıma pazar günümün en güzel özel ve mutlu saatleriydi :asigim: (hediye getirmiş bitanem bana):1hug:
Burcu öyle deme sen çok hamarat bi kızsın bi kere.hazırladığın sofraları kalp şeklinde ekmekleri görmedik mi :)
Merhaba kızlar.tanıyıp tanımadığım bütün çeyis güzellerine (hasta olanlara vs) geçmiş olsun.Burcuözge sanada geçmiş olsun canım.
Dreamlife harika bi süpriz yapmış nişanlın.Allah tamamına erdirsin mutluluklar diliyorum
yılbaşı hediyelerini ne zaman göndericez...ben hediyemi aldım paketledim hazır bekliyorum
sabırsızlanıyorum yafff
:1hug:Sanada merhabalar betaaaaaaaaaa özledim kız ya
Ayy burasıdaa soğukk :sinifsinif:burcu dikkatli ol canım yaa off nası acıyodur şimdi oo :sinifsinif:
arsicim geçmiş olsun ya :sinifsinif:
ay kızlar soğuk soğuk soğuk donuyorum :sinifsinif: :sinifsinif:
Ayy kıyamam sabrınn sonu selamett unutmaa :1hug:Saol canım Rabbiim hepimizin mutluluğunu daim etsin,
beta cığım sorma cok da hüzünlü sıkıtından patlamış bir gün geçiriyordumki aşkımı görene kadar birde uzakda olunca böyle her anın daha büyük bir özlemle geçiyo, yolda iki sevgili elele görünce bile içim gidiyo.... :gitme:
günaydınlar..
ayy şimdi utandımm :kedi:
brde arada üşengeçlik yapmasamda şu limon sıkacağını çekmeceden çıkarsam süper olacak:roflol: durun akşamki balıkların fotosunuda ekliyim... gerçi masayı benim sakatlığımdan ötürü kociş hazırladı ama balık on numara oldu yaaaaaaacokacimcoook
yılbaşı hediyelerini ne zaman göndericez...ben hediyemi aldım paketledim hazır bekliyorum
sabırsızlanıyorum yafff
:1hug:
Ayy kıyamam sabrınn sonu selamett unutmaa :1hug:
başıyazmalım biz o karnıyarık böreği peynirli yapar o kestiğin yere bir küçük dilim domatesle bir ince kesilmiş biber koyarız enfess olur. bak brde öyle dene. görüntüde şahane oluyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?