Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu dikkatli ol canım yaa off nası acıyodur şimdi oo :sinifsinif:

arsicim geçmiş olsun ya :sinifsinif:

ay kızlar soğuk soğuk soğuk donuyorum :sinifsinif: :sinifsinif:

böyle canım..

yufkayı sigara böreğinden daha kalınca sarıp ortasını bıçakla yarıyoruz.

ve harcımızı koyuyoruz üstüne de domatis :roflol:

Ayy çok güzell görünüyoo cokacimcoook
Ellerine sağlık başıyazmalımm:1hug:
gunaydınn
annem ve babama kavuşmama sadece 3 gün kaldı hihoyyyt
Böcükk gözün aydınn canımm :1hug:
Sağsalimm kavuşursun anacığına baabacığına sana yine süper yemekler yaparlarr ohhh opuyorumnanaktan
Amandaaa amann bebeşii varmıştaa midesimii bulanırmışş opuyorumnanaktan
Ayy ne güzell şimdi sen ne istesenn alırlarr kaydirigubbakcemile3
Alemsinn yaa kaydirigubbakcemile3 Böyle şeyler düşünmee :teselli:
Allahh göstermesinn bi daha :Saruboceq:
Ayy ne güzelll opuyorumnanaktan
Aşkk işte insana neler yaptırıyoo :kedi:

Burcu öyle deme sen çok hamarat bi kızsın bi kere.hazırladığın sofraları kalp şeklinde ekmekleri görmedik mi :)

kızlar bizde cumartesi günü sinemaya diye çıktık yolda o bize gelen serhatın arkadaşlarıyla karşılaştık.
onlarda bjk maçına gidiyorlarmış. meğer koyu taraftarlarmış. benim sevgilimde bjk li. neyse baktım gitmeke istiyor hadi gidelim dedim. marmarsitede bir yapılanma varmış. marmaris kartallalrı diye. anamm anamm yıkıldı ortalıkk.. davulları falan vardı tezahüratlar falan kafam şişti ama eğlenceliydi.
işte size marmarsiteki ilk tanıdığım kız ilk arkadaşımla fotografımızzz....

Son düzenleme:
günaydın kızlar, a.s. a.s. a.s.

herkese iyi haftalar ...

hepimizin gözü aydın diyeyim inş. topik bidaha bozulmaz ...

oooo neler olmuş yahu

hayatım geçmiş olsun , inş. tekrar böle bişey yaşamazsın

burcucum sana da geçmiş olsun canım ... hadi parmak neysede ??? insan avucunu nasıl keser kız ...avucundamı doğruyodun sebzeleri ??

gülaycım gözün aydın inş. sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla doğar büyür bebişin ....

böcük seninde gözün aydın , annenlere kavuşmuşsundur inş.

arsicim sanada çok geçmiş olsun ,inş. çabucak toparlanırsın iyi olursun

sinaycım sanada geçmiş olsun ufak ufak oluyo hayatımında dediği gibi fay rahatlıyo diyelim , alllah büyüklerinden korusun inş...

bu kadarcık hatırladım şimdilik , çok sayfa olduğu içinde hepicini okuyamıyorum haliyle , artık ara ara yetişirim , bundan başka bişeyler varsa bilmediğim haber verin bana heeee.........

günaydın kızlar burcu geçmiş olsun :1hug: elisacım çok güzel bi gelin olmuşsun maşallah reyhancım hadi hayırlısı olsun cnm a.s. arsimacım benim kardeşimde apandist olmuşstu birden vuruyo ağrı iyi bilirim tekrar geçmiş olsun cnm :teselli:
bizde dün nişanlım kardeşim b.paşadaki akvaryuma gittik ordan ikeaya gittik sonra eve gittik nişanlım kardeşime ingilizce calıştırdı okadarcık

Burcu öyle deme sen çok hamarat bi kızsın bi kere.hazırladığın sofraları kalp şeklinde ekmekleri görmedik mi :)

ayy şimdi utandımm :kedi:
brde arada üşengeçlik yapmasamda şu limon sıkacağını çekmeceden çıkarsam süper olacak:roflol: durun akşamki balıkların fotosunuda ekliyim... gerçi masayı benim sakatlığımdan ötürü kociş hazırladı ama balık on numara oldu yaaaaaaacokacimcoook

saolun betamm nanemmm

daha bişi istemedim canım ne görsem midem kalkıo bakalım bugün dr a gitcemm ayy çok heyecanlıyım yarında hastaneye sanırım :)

Saol canım Rabbiim hepimizin mutluluğunu daim etsin,

beta cığım sorma cok da hüzünlü sıkıtından patlamış bir gün geçiriyordumki aşkımı görene kadar birde uzakda olunca böyle her anın daha büyük bir özlemle geçiyo, yolda iki sevgili elele görünce bile içim gidiyo.... :gitme:

yılbaşı hediyelerini ne zaman göndericez...ben hediyemi aldım paketledim hazır bekliyorum
sabırsızlanıyorum yafff

yılbaşı hediyelerini ne zaman göndericez...ben hediyemi aldım paketledim hazır bekliyorum
sabırsızlanıyorum yafff

hadi yaaa:sinifsinif:
ben daha bulamadımmm
sezon bitti marmarsiteki mğazalar kapatıp gitiiii :sinifsinif:
sacede mudo conseptimiz var her günn gezyorum cici bir şey bulurum diye ama yokk... :1no2: hiç biri içime sinmiyorrr:sm_confused: bakalım napcazzz

Sanada merhabalar betaaaaaaaaaa özledim kız ya
:1hug:
burcu dikkatli ol canım yaa off nası acıyodur şimdi oo :sinifsinif:

arsicim geçmiş olsun ya :sinifsinif:

ay kızlar soğuk soğuk soğuk donuyorum :sinifsinif: :sinifsinif:
Ayy burasıdaa soğukk :sinifsinif:
Birden bastırdıı kışş :umursamaz:
Ayy kıyamam sabrınn sonu selamett unutmaa :1hug:

dreamcimm ben tam 2 sene aşkımın tayini marmarise çıktıktan sonra evlenene kadar yolunu gözledim.
her geliş gidişleri ayrı bir dokundu ruhumaa...
dediğin gibi gördüğüm her çift acıttı içimi... a.s
ama bak şimdi sabrın sonu selamett... opuyorumnanaktan
var mı bizden mutlusuuuu

Utanma kız o kesik de nazar boncuğu olsun sana ama bi daha limon sıkacağı kullanmaya üşenme :) Fotoyu koy da gözlerimiz bayram etsin burcum.maşallah sana.ordaki ilk kız arkadaşın da sevimli birine benziyo :)

başıyazmalım biz o karnıyarık böreği peynirli yapar o kestiğin yere bir küçük dilim domatesle bir ince kesilmiş biber koyarız enfess olur. bak brde öyle dene. görüntüde şahane oluyor....

başıyazmalım biz o karnıyarık böreği peynirli yapar o kestiğin yere bir küçük dilim domatesle bir ince kesilmiş biber koyarız enfess olur. bak brde öyle dene. görüntüde şahane oluyor....

Evet geçen yemekteyiz programında görmüştüm.karnıyarık böreği deniyomuş buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…