ben duvar saati aldım kızlar
bide kalpli magnet
bugün gelecekler inşallah
kızlar merhabalar,ben henüz nişanlanmadım,nişanım yaklaşıyor.Evde olsun diye düşünüyorduk ama gönlüm dışarıda olmasından yana.Araştırdım çok güzel küçük bir restaurant buldum.Orada yapayım diye düşünüyorum ama bir türlü net karar veremiyorum.Bu krizde değer mi diye düşünüyorum ama bir yandan da dışarıda olmasını o kadar çok istiyorum ki..Bulduğum yer bana çok sıcak,çok samimi geldi.Bir tane resmini koydum.Nasıl sizce?
Bunun dışında hepinizin çeyizleri hayırlı olsun,güle güle kullanın.Arşimacım resim çerçeveli saatine bayıldım,öyle birşeyi ben de almayı düşünüyordum.Çok şık durur.
Gamzecim,düğüne şurda az bişey kaldı,eminim çarpı on katı streslisindir,dolayısıyla bir de moralini ona buna bozma,moralini en yüksek tutman gereken zaman şimdi.Senin en güzel günün geliyor çünkü Allah'ın izniyle.Mutlu ol hep umarım :)
Hayatçım senin de evin hayırlı uğurlu olsun,Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.Resimlerini de eklersin diye bekliyoruz :)
arsıma bencede cok para verılmez ama bundan daha guzellerı vardır gıbı ya bıde daha once ekledıkleırnden hanı vardıya kalplı olan kz ıle erkek bırlesıyodu kapaklarda o cok sevımlıydı arasındakı fark cok mu
Seninki yine iyiymiş canım ben işyerinde her tarihi 26/Nisan yazıyorum.. -tatlicadiarzu-
komşu kafayı yedın sen :roflol: dıomda ınanmıyon bıde
komşu kucuk harfle yaz laa yasak :mymeka:
şimdi şöyle bir durum var,önceden biraz para biriktirmiştim evliliğim için,sevdicekle ikimiz yapıyoruz herşeyi,ailelerin pek etkisi yok.yemekli 100 kişilik nişan ortalama 2500 tl'ye gelcek.Kardeşim perküsyon çalıyor ve müzik grupları var,müzik sistemini ve müzik işini o ayarlayacak ücretsiz,ayrıca kuaför arkadaşım var tv stüdyolarda çalışan,profesyonel makyajı ve saçı o yapacak,profesyonel fotoğrafçı arkadaşım da fotoları çekçek,pastayı da yine bir arkadaşım vasıtasıyla uygun bir ücrete ayarlıyorum.Yani görünen o ki sadece restauranta para vericem,yandaki ekstra akıp büyüyen masraflar olmayacak,dostlarım sağolsun :)Kafam karışıyor ,ama gözüm de kararıp git yap diyor açıkçası :))
arkadaşım evniiz hayırlı olsun inşaallah..
Allah cc ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..
malesef bu kiralık ev mevzusu canımı çok sıkıyor :çok üzgünüm:
(kiralar çok pahalı, beylikdüzü fiyatları çok uygun oluyor ama bize çok uzak orası işyerlerimize.. aklınızda olsun kızlar..)
bizim bu semtteki evlerse çok pahalı.. kafaya taka taka başım ağrıyor..
Allah cc inşaallah hepimize güzel evler güvel yuvalar nasip eder.senağlama
anamm 2 dkka yemeğe gittimi karışmış topic gamze te kim nayptı noluyoz kızlar yaa. :uhm:
Haytım evinde hayırlı olsun canım bu arada.
inşallah sizde o 2-3 yıl zam yapılmayan kiracılardan olursunuz :roflol:
:lepi:
kızlar daha önce dedim mi size hatırlamıyorumda davetiye bakıyorum ben
çok güzel modeller var ama çok para
davetiyeye vereceğim parayı aza indirip çoğu nikah şekerine vermek bana daha mantıklı geliyor çünkü davetiye kağıt saklayan 10 kişi bile olmaz verilen para biyerde çöpe atılacak gibi
şu model nasıl sizce uyguna bastırabilme imkanım olabilir bu tarz bişeyi
Kızlar biliyosunuz ben sizi uzaktan takip ediyorumevli olduğum için yeni fikirler öğrenmiş oluyorum sizden de, bu son aldığım salonum için aksesuarlar sizlerle paylaşmak istedim fikir olsun diye sevgiler a.s. uzaktan takipe devam :lepi:
iyi günlerde kullan hepsi çok güzel
kızlar bekodan tam ankastre bulaşık makinesi aldık,6 programlı,çok mutlu oldummmm :)
bir de ankastre vitroseramik ocak aldık elektrikli,inşallah zırt zırt elektrik kesintisi olmaz,yoksa küçük bir piknik tüpü almak zorunda kalırım eve kaydirigubbakcemile3
kurutma makinesi olarak da siemens'in bu ürününü almayı düşünüyoruz,henüz almadık,ütülü gibi çıkıyormuş çamaşırlar,benim gibi tembele göre tam da :)))
sinaycım teşekkür ederim canım düşüncelerin için; hepiniz çok iyisiniz kızlar,insanın kafasında çözümleyemediği şeylere farklı görüş açıları sunuyosunuz.İyi ki katılmışım bu kulubekaydirigubbakcemile5
ARSİMA GÜYA SENİ DÜZELTİCEM SEPET YAZACAĞIMA SEPER YAZMIŞIMM kaydirigubbakcemile3
KIZLAR BEN O KAÇA BU KAÇA DEMEKTEN KAFAYI YİCEM GEÇEN GÜN ANNEM DEDİKİ ABLANLAR GELECEKMİŞ BENDE AA NEZAMAN GELECEKLER DİCEKTİM SEN NE DESEM BEĞENİRSİN AA NE KADARMIŞ:1shok:
BABAMDA YANIMDAYDI OLSUN BİZDE GEÇTİK OZAMANLARDAN DEDİ GÜLDÜLER senağlama
Seninki yine iyiymiş canım ben işyerinde her tarihi 26/Nisan yazıyorum.. -tatlicadiarzu-
cnm ya bu magnetler ne cici bizim evdeki dolap gözükmüyor ben evlenirken hepsini götürmeyi düşünüyorum annem artık alma dior kaydirigubbakcemile3
tubiş, şekerlere baktınmı. 500-2,5 arası neredeyse binlerce çeşit var.
başka modelde ucuz davetiyelerde var.
[FONT="Comic Sans MS"
[FONT="Comic Sans MS"]ayy senı yazcaktım bende he valla gamze gıdıcıya ondan mı gamze aşağı gamze yukarıkaydirigubbakcemile3
cok ucuzmuş bacı senın koyduğun resımler koçtaştan deıl mıydı orda kac tldı:bbo:[/FONT]
Listeye beni de ekleyen bktbb arkadaşıma teşekkür ediyorum ve öpüyorummmmmmmmmmm en güzelinden :1hug:
evet aradaki fark çok :çok üzgünüm:
o tarzlara bakıp beğenip davetiyeye 500 - 800 arası verirsem şekeri kaç paraya halledicez buda var kaydirigubbakcemile3
valla bacı koçtaştan alınmaz bu sepetlerden çünkü küçüklü büyüklü satılıo doğal olarakta fiyat artıyo en küçüğü 20 den aşağı değildi hatırladığım büyüğüde 28-30 falandırCADIARZU git tahtakaleden al derim yerimseniben
nan bana adam pazar yerinde 40 tl dedi büyüğüneklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?