Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben duvar saati aldım kızlar

bide kalpli magnet

bugün gelecekler inşallah

cnm ya bu magnetler ne cici bizim evdeki dolap gözükmüyor ben evlenirken hepsini götürmeyi düşünüyorum annem artık alma dior kaydirigubbakcemile3

çok güzel sıcak bir ortam dediğin gibi tabi sana kalmış güzelim ama 1 kere nişan yapıcaksın içine sinsin istersen nerde rahat olursan orda yap ister ev ister dışarıda ama ev olunca kalabalık tıkış pıkış olmazmı sonra ertesinde temizliği misafirler gidince toplaması şusu busu bilmem bu benim fikrim tabi biraz daha uyguna başka bir mekanda tercih edilebilir gibime geliyor ....

çok şıkmış güle güle kullan güzelim

tubiş, şekerlere baktınmı. 500-2,5 arası neredeyse binlerce çeşit var.
başka modelde ucuz davetiyelerde var.

evet aradaki fark çok :çok üzgünüm:
o tarzlara bakıp beğenip davetiyeye 500 - 800 arası verirsem şekeri kaç paraya halledicez buda var kaydirigubbakcemile3

teşekkürler kızlar,
darkangelcım çok yaksa da bişey diyemez,ben gazlı istemiştim ama o elektrikli de diretti,beğenip alan da o,benden daha hevesli resmen gamyoncuiremsu yani çok yakarsa benim ona kızma hakkım saklı kaydirigubbakcemile3

ikracım aksesuarlar çok hoş,incilerle bezenmiş gibi gözüküyor.Ama inci değil kabartma onlar di mi?Yoksa bana mı öyle geldisengözlerimebaksanab

bir de bugün buranın akışı baya hızlı, zor takip ediyorum :)

Seninki yine iyiymiş canım ben işyerinde her tarihi 26/Nisan yazıyorum.. -tatlicadiarzu-

dimekki hastalığın son 1,5 aydaki semptomları bu şekilde kaydirigubbakcemile3

komşu kafayı yedın sen :roflol: dıomda ınanmıyon bıde

komşu kucuk harfle yaz laa yasak :mymeka:

sanırsam haklısın komşu. benim işyerinde kullandığım programda büyük harfle çalışıomda o yüzden unutuom caps lock yapmayı. sorry

bence de 2500 çok ama sen bilirsin tatlım

gülçehre sağol canım. inşallah daha iyisini siz bulursunuz:Saruboceq:

anamm 2 dkka yemeğe gittimi karışmış topic gamze te kim nayptı noluyoz kızlar yaa. :uhm:

Haytım evinde hayırlı olsun canım bu arada
.

pashminacım teşekkür ederim canıma.s.

inşallah sizde o 2-3 yıl zam yapılmayan kiracılardan olursunuz :roflol:

:lepi:

amin canım inşallah

ben de para vermek istemiyorum davetiyeye ama bi yandan dan orijinal bişi olsun istiyorum

güle güle kullan canım aldıklarını

iyi günlerde kullan hepsi çok güzel

:roflol:

BABAMDA YANIMDAYDI OLSUN BİZDE GEÇTİK OZAMANLARDAN DEDİ GÜLDÜLER senağlama

oyy canm :teselli:

Seninki yine iyiymiş canım ben işyerinde her tarihi 26/Nisan yazıyorum.. -tatlicadiarzu-

bigün nişanlım askerdeyken kaç gün kaldığını hesaplamak için tarihi bilgisayar tarihini terhis tarihine ayarladım
neyse hesapladım ettim sonra yoğun iş temposuna daldım
mail atıcam gönderilenler sabah baktığımda dün 1 hafta önce vs. yazarken o an bakınca daha eski yazıyordu
ben öyle bisürü mail attım ettim sonra gönderilenlerden birine bi baktım 12.01.2009 yazıyor
ve biz ekim ayındaydık kaydirigubbakcemile3

cnm ya bu magnetler ne cici bizim evdeki dolap gözükmüyor ben evlenirken hepsini götürmeyi düşünüyorum annem artık alma dior kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

tubiş, şekerlere baktınmı. 500-2,5 arası neredeyse binlerce çeşit var.
başka modelde ucuz davetiyelerde var.

baktım canım vurulduklarım 3 felandı sonra kendimi toıparladım daha uyguna bakman lazım dedim ve yinede beğendiklerim 1,5 2 civarındaydı
bizim 500 davetiye, 150 yemek kartı, 800-900 civarıda şekere ihtiyacımız var :çok üzgünüm:

valla bacı koçtaştan alınmaz bu sepetlerden çünkü küçüklü büyüklü satılıo doğal olarakta fiyat artıyo en küçüğü 20 den aşağı değildi hatırladığım büyüğüde 28-30 falandırCADIARZU git tahtakaleden al derim yerimseniben

arsimacım, davetiye sade ama o kadarda güzel duruyor. Bence haklısın bacım çook para vermemek gerek..

serp, aldıklarınızı güle güle kullanın canım.

kızlar size sormuştum daha önce, sonunda bunları buldum haftasonu ve aldım. Ama henüz gelmediler, yollarını bekliyorum ... ..

Son düzenleme:
Kızlar biraz önce oriflamenin dergisini karıştırıyodum bi baktım parfüm tanıtan mankende benim istediğim tarzda bi elbise kınamda böle bi elbise düşünüyorum sizce nasıl cıngıl cıngıl tam benlik ayakkabılarda çok hoş olmuş a.s:sm_cool::sm_cool:

evet aradaki fark çok :çok üzgünüm:
o tarzlara bakıp beğenip davetiyeye 500 - 800 arası verirsem şekeri kaç paraya halledicez buda var kaydirigubbakcemile3

valla matbaacı olsam beleşe basardım bacım:teselli: komşum davetıye basıy ama sana cok uzak demı ya burası allah kolaylık vere sımdık bı soru daha nıkah olcak sıızn sonra aılecek yemeğe mı gtceksınız

nan bana adam pazar yerinde 40 tl dedi büyüğüne klava:

sınay ben sımdık almıycam anneme sözum var hem onlar düğüne bı hafta alıncak seyler gıbım
mandalın abın nasıl:jeyyar:

kızlaar sonunda benımde sunset pıjamalarım(kk üniformalarımkaydirigubbakcemile3) geldıhihoyyyt
netten ılk defa alısverıs yapmama ragmen cok rahat ve sorunsuz olmasına cok sevındım
pıjamaların resımlerını eklıcektım ama resım eklenen sıte degısmıs heralde bı turlu beceremedım:bbo:
burcuozgecım canım sana ayrıca cok cok tesekkur ederım bu pijamalarla bızlerı tanıstırdıgın ıcınŞeniz
nette gorundugunden cok cok daha guzelmıs gercekten bunlar yaa:1rolleyes:
ayy nasıl mutlu oldum anlatamam

nan bana adam pazar yerinde 40 tl dedi büyüğüne klava:

ohaaaaa tezgahını almıcaz amca 1 tane sepet alcaz deseydin yuh yani burda ben sordum çupra çinpa kılıklı bi dükkanda gayette kaliteliydi içi falan bezliydi 8 lira dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…